Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Happy Birthday Oren
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by Shahar
להה הוא מתגייס היום??
מישו יודע אם הוא עדיין בבקום נלמד אותו להנות מהבית זונות שם!!

מי יעלם מיי??
נתפוס אותו בבקום נלמד אותו לא להעלם

חחחחחח שחר יה קינג!
התגייסת ממוש?

אורןןןןןןןן אוף איך אתה כבר חסר...
מעניין איפה אתה עושה טירונות...?
יאללה תעדכן בשישי אה?

Old Post Mar-30-2005 18:45  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by princess cc
חחחחחח שחר יה קינג!
התגייסת ממוש?

אורןןןןןןןן אוף איך אתה כבר חסר...
מעניין איפה אתה עושה טירונות...?
יאללה תעדכן בשישי אה?

התגייסתי בינתיי םעושה בית זונות

מה הפרופיל שלו בכלל?
אם הוא גובניק פינו אותו לניצנים הוא עושה 02 ועף למ.צ

ואם הוא קרבי אז הוא איפשהו עושה טירונות ונראה לי לא יחזור השבוע
ואם הוא עוד לא התפנה אז הוא בדרך הבית עכשיו

Old Post Mar-31-2005 15:46 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

מזלט לפניםםםם

סורי שבאיחור יש לי בעיות בחיבור

Old Post Mar-31-2005 16:49 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by DjChook
מזלט לפניםםםם

סורי שבאיחור יש לי בעיות בחיבור

חייל דגם תצמך

Old Post Mar-31-2005 16:56 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

וואי תודה רבה לכולכם!!!!!

אתם בטח רוצים לדעת מה עבר עליי ביומיים האחרונים......

באתי ללשכת הגיוס, עליתי לאוטובוס לבקו"ם ועשיתי שרשרת חיול.....
הקצין מיון החליט לשים אותי בשריון.....
לפני שקיבלתי את הקיטבג עם החפצים והמדים והכל, הלכתי לבדיקות רפואיות, ששם התייבשתי בתור עם כל המלשב"ים האחרים, שאני אתפלא אם לרבע מהם באמת יש בעיה רפואית (והיו המון אנשים!!!)....... ובמקרה גם כולם חיכו לאורטופד, שזה הרופא שאני הייתי צריך......

הרופא החליט ללכת הביתה ברבע ל-3, כשיש עוד ים אנשים בתור... מה שאמר שאנחנו היינו צריכים לבלות את הלילה בבקו"ם...
אז הלכתי, קיבלתי את המדים ואת הכל, אכלתי ארוחת צהריים, והובילו אותנו לפלוגה שלנו..... ששם סידרנו לנו מיטות והתבטלנו כל היום......

אני אומר לכם...... לא ראיתי ולא שמעתי בחיים שלי על כזה בית זונות!!!!
המפקדים לא שמים זין על כלום, ובטח שלא החיילים, האוכל פשוט ליגה, ולא עושים כלום כלום כלווווווםםםםם!!!!!!!!!!!! כל היום!!!!!
אשכרה חשבתי לא להתפנות רק בגלל זה!!!!!!

הייתי בפלוגה עם כל האנשים האחרים שמחכים בתור לועדות רפואיות ודברים כאלה.... וגיליתי שרוב האנשים שם בעצם בריאים לגמרי...... הם פשוט מחפשים לצאת מקרבי..... והם כל הזמן התבכיינו ש"מטרטרים אותם"... ממש חבורה של כוסיות....

קיצר, אתמול קמנו ב-5 בבוקר, הסתדרנו, אכלנו ארוחת בוקר, סידרנו את האוהלים, ניקינו את השירותים של הפלוגה, וב-9 חזרנו לחכות בתור לרופאים.....
בגלל שאני מחכה מהיום שלפני, הכניסו אותי בסביבות 11 שזה היה די מוקדם....
דיברתי עם הרופא, סיפרתי לו על הבעיות שיש לי בגב והכל, והוא המליץ להוריד פרופיל ל-72.
אח"כ יצאתי החוצה וחיכיתי לתשובה הסופית.... עד 3 בצהריים!!!!!!
ובינתיים החדר מתרוקן, אנשים מתפנים לאוטובוסים, אני במתח היסטרי לא יודע איפה לקבור את עצמי, ורק את השם שלי לא קוראים!!!!
בינתיים התקשרתי לבוס שלי, אמרתי לו שאני הולך לקרבי ואני מתפטר, שיגעתי את ההורים שלי ואת החברה שלי בטלפון עד שכמעט נגמרה לי הסוללה......
בכל מקרה, קראו לי לועדה רפואית, קבעו לי פרופיל 72, ואמרו לי לצאת החוצה ושיקראו לי.......
חיכיתי עוד שעה!!!! והלחץ לא ירד לי בכלל!!!! ולא קראו לי בכלל.....
בסוף כל הרופאים הלכו הביתה, ואני היחיד שכבר סיים שרשרת חיול שם ולא קראו לו...... אז הלכתי למ"פ, ושאלתי אותו מה קורה עם זה, אז הוא בדק, והתברר שהם לא עידכנו לי את הפרופיל והתיק שלי סתם שכב שם כל היום ואף אחד לא שם לב אליו בכלל......
אז סידרו לי את זה ושלחו אותי לקצין מיון......
הגעתי כבר למצב שאני מתקשר לאבא של החברה שלי בשביל עצות.....
הוא די הרגיע אותי, אמר לי לא לעשות יותר מדי בלאגן (לא להתפנות וכאלה) והכל יהיה בסדר....... אבל עדיין הייתי בלחץ לא נורמלי.....
קיצר, נכנסתי לקצין מיון, דיברנו קצת, והשיחה הסתכמה בזה שיש לי 3 אפרשויות: שריון, תותחנים, ונ"מ.... ואם אני לא בוחר עכשיו, הם יבחרו בשבילי....
אז בחרנו נ"מ עדיפות ראשונה, ותותחנים עדיפות שניה, וביום ראשון יודיעו לי לאן אני הולך.....
אח"כ קיבלתי פס, חזרתי הביתה בסביבות 7 בערב כולי סחוט, ועוד חברה שלי החליטה שהיא אוספת אותי ונסענו למקס ברנר בהרצליה (אגב אחלה מקום.... ממש טעים)

וזהו...... נשאר לי עכשיו רק לארגן את הדברים שלי, וביום ראשון אני חוזר לבקו"ם, ומתגייס כנראה לנ"מ

אחלה יום הולדת היה לי, אה?

Old Post Apr-01-2005 13:47  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
וואי תודה רבה לכולכם!!!!!

אתם בטח רוצים לדעת מה עבר עליי ביומיים האחרונים......

באתי ללשכת הגיוס, עליתי לאוטובוס לבקו"ם ועשיתי שרשרת חיול.....
הקצין מיון החליט לשים אותי בשריון.....
לפני שקיבלתי את הקיטבג עם החפצים והמדים והכל, הלכתי לבדיקות רפואיות, ששם התייבשתי בתור עם כל המלשב"ים האחרים, שאני אתפלא אם לרבע מהם באמת יש בעיה רפואית (והיו המון אנשים!!!)....... ובמקרה גם כולם חיכו לאורטופד, שזה הרופא שאני הייתי צריך......

הרופא החליט ללכת הביתה ברבע ל-3, כשיש עוד ים אנשים בתור... מה שאמר שאנחנו היינו צריכים לבלות את הלילה בבקו"ם...
אז הלכתי, קיבלתי את המדים ואת הכל, אכלתי ארוחת צהריים, והובילו אותנו לפלוגה שלנו..... ששם סידרנו לנו מיטות והתבטלנו כל היום......

אני אומר לכם...... לא ראיתי ולא שמעתי בחיים שלי על כזה בית זונות!!!!
המפקדים לא שמים זין על כלום, ובטח שלא החיילים, האוכל פשוט ליגה, ולא עושים כלום כלום כלווווווםםםםם!!!!!!!!!!!! כל היום!!!!!
אשכרה חשבתי לא להתפנות רק בגלל זה!!!!!!

הייתי בפלוגה עם כל האנשים האחרים שמחכים בתור לועדות רפואיות ודברים כאלה.... וגיליתי שרוב האנשים שם בעצם בריאים לגמרי...... הם פשוט מחפשים לצאת מקרבי..... והם כל הזמן התבכיינו ש"מטרטרים אותם"... ממש חבורה של כוסיות....

קיצר, אתמול קמנו ב-5 בבוקר, הסתדרנו, אכלנו ארוחת בוקר, סידרנו את האוהלים, ניקינו את השירותים של הפלוגה, וב-9 חזרנו לחכות בתור לרופאים.....
בגלל שאני מחכה מהיום שלפני, הכניסו אותי בסביבות 11 שזה היה די מוקדם....
דיברתי עם הרופא, סיפרתי לו על הבעיות שיש לי בגב והכל, והוא המליץ להוריד פרופיל ל-72.
אח"כ יצאתי החוצה וחיכיתי לתשובה הסופית.... עד 3 בצהריים!!!!!!
ובינתיים החדר מתרוקן, אנשים מתפנים לאוטובוסים, אני במתח היסטרי לא יודע איפה לקבור את עצמי, ורק את השם שלי לא קוראים!!!!
בינתיים התקשרתי לבוס שלי, אמרתי לו שאני הולך לקרבי ואני מתפטר, שיגעתי את ההורים שלי ואת החברה שלי בטלפון עד שכמעט נגמרה לי הסוללה......
בכל מקרה, קראו לי לועדה רפואית, קבעו לי פרופיל 72, ואמרו לי לצאת החוצה ושיקראו לי.......
חיכיתי עוד שעה!!!! והלחץ לא ירד לי בכלל!!!! ולא קראו לי בכלל.....
בסוף כל הרופאים הלכו הביתה, ואני היחיד שכבר סיים שרשרת חיול שם ולא קראו לו...... אז הלכתי למ"פ, ושאלתי אותו מה קורה עם זה, אז הוא בדק, והתברר שהם לא עידכנו לי את הפרופיל והתיק שלי סתם שכב שם כל היום ואף אחד לא שם לב אליו בכלל......
אז סידרו לי את זה ושלחו אותי לקצין מיון......
הגעתי כבר למצב שאני מתקשר לאבא של החברה שלי בשביל עצות.....
הוא די הרגיע אותי, אמר לי לא לעשות יותר מדי בלאגן (לא להתפנות וכאלה) והכל יהיה בסדר....... אבל עדיין הייתי בלחץ לא נורמלי.....
קיצר, נכנסתי לקצין מיון, דיברנו קצת, והשיחה הסתכמה בזה שיש לי 3 אפרשויות: שריון, תותחנים, ונ"מ.... ואם אני לא בוחר עכשיו, הם יבחרו בשבילי....
אז בחרנו נ"מ עדיפות ראשונה, ותותחנים עדיפות שניה, וביום ראשון יודיעו לי לאן אני הולך.....
אח"כ קיבלתי פס, חזרתי הביתה בסביבות 7 בערב כולי סחוט, ועוד חברה שלי החליטה שהיא אוספת אותי ונסענו למקס ברנר בהרצליה (אגב אחלה מקום.... ממש טעים)

וזהו...... נשאר לי עכשיו רק לארגן את הדברים שלי, וביום ראשון אני חוזר לבקו"ם, ומתגייס כנראה לנ"מ

אחלה יום הולדת היה לי, אה?

אז לא הסתדר כמו שרצית...
לא נורא מותק יהיה טוב...
נ"מ זה כיף ... אולי...
חוץ מזה תמיד יש סופ"ש איתנו שזה יעביר לך ת'שרות בכיף

Old Post Apr-01-2005 15:07  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

אורן אל תתפנה אם תלא רוצה קרבי!!!!
זה לא פוגע לך בכלום תגיד אנלא מתפנה אני מפחד אני לא ישן בלילות וכל הזמן אני עצבני מתוח
מקסימום תהיה במעצר זה סבבה גם!!
רק ישגעו אותך קצת שם אבל גם ככה משגעים את כל מי שתקוע בבקום לעשות תורנויות אז מזה משנה
אל תתפנה לקרבי אם תלא רוצה!!!

הם לא יכולים לעשות לך כלום ולא תהיה בכלא
מקסימום הכי גרוע לך לקבן

Old Post Apr-01-2005 19:51 
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

מזל טוב אורן

Old Post Apr-02-2005 20:24  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

קצת הרבה באיחור.... אבל לא הייתי פה אז יש לי תירוץ טוב

מזל טוב אורן!!!!!!!!!!!!

Old Post Apr-15-2005 07:09 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
SMoKeR
tranceaddict

Registered: Jan 2004

אורן מזל טוב....

אגב למה דווקא נ"מ? הא? הא?

אני גם מתגייס באוגוסט 2005 ויש לי פרופיל של 64...

נ"מ יתאים לי?

Old Post Apr-15-2005 13:57  Israel
Click Here to See the Profile for SMoKeR Click here to Send SMoKeR a Private Message Add SMoKeR to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by SMoKeR
אורן מזל טוב....

אגב למה דווקא נ"מ? הא? הא?

אני גם מתגייס באוגוסט 2005 ויש לי פרופיל של 64...

נ"מ יתאים לי?

נ"מ זה פרופיל 72 ומעלה...
פרופיל 64 זה ג'ובניק בדוק...

Old Post Apr-15-2005 14:46 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by SMoKeR
אני גם מתגייס באוגוסט 2005

נעים מאוד, סבא:]

Old Post Apr-15-2005 18:11 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Happy Birthday Oren
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackanother beautiful track to identify (#7) [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackFull Fillers - Love & Kisses [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:15.

Forum Rules: