quote:Originally posted by dj alonzo בחתימה הקודמת שלי אז התמונה הייתה אני.. אבל בחדשה זה השחיין הכי טוב בעולם - פיטר ואן דן הוגנבנד.... הלוואי שזה הייתי אני אחלה חתימה אשחלי
quote:Originally posted by dj alonzo ???מה אתם חושבים עליה לקח לי בערך 3 וחצי דקות לעשות אותה ואני די מרוצה אבל אני רוצה את הדעות שלכם... כמו שבטח הבנתם אני די מכור לשחייה.. זה יפה אבל יותר אהבתי את הקודמת
___________________ The Ones who look for love Will not Find their seek let the love find you and take it easy! Build Your Empire
אהבתי את הקודמת גם... זאת יותר מידי מסובכת וצבעונית...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
משום מה הפוסט שלי לא העלה את ה THREAD למעלה אז .......
quote:Originally posted by luckystrike משום מה הפוסט שלי לא העלה את ה THREAD למעלה אז ....... ענק אחי!!!! אהבתי
אוף אני רוצה גם כזה אבל אף אחד לא עושה לי... פירסמתי 2 הודאות בצ'ילאוט... טוב נו אני ינסה לעשות לי איזה משהו... נראה איך יצא...
Dj 2Tall, אני אנסה לעשות לך משהו.. נראה איך יצא... רק אתה תמצא מקום לאחסן אותה.. כי אין לי איפה
או קיי אחי... הכנתי לך חתימה http://www.tranceaddict.com/forums/...6216#post276216 תן לי את האימייל שלך ואני אשלח לך אותה...
ואללה אחי תודה... גם שם אמרתי לך תודה... שיהיה לי זמן אני גם ינסה לעשות לי איזה משהו... אבל מאיפה אתם משיגים את התמונות?