quote:Originally posted by omergunr דווקא רציתי להוריד את Paul van Dyk - Live at Energy 2003 <: אתה רוצה אני ישלח לך אותו באיי סי קיו +טראקליסט
בכיף מה האיסקיו שך? שלי 2524567975
אהלן קוראים לי אילן ואני חוקי אניווי תעשה פה חיים תכתוב הרבה תהפוך את זה לבית שלך אנחנו צמאים כאן לאנשי שיחה באשר הם ממ מה אתה שומע כיום דרך אגב?
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
Paul_van_Dyk Johan Gielen Rank 1 BT Jan Johnston מרקו וי.. איסט קלאברס DDDDDDDDDDD וכל מיני זבל... =\ בגלל זה באתי לפה בשביל לשפר את הרשימה :}}
ברוך הבא אחי אני רון...מקווה שתעשה פה חיים...
___________________ טראנס ישראל טייסטו ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל
quote:Originally posted by omergunr Jan Johnston איזה שווה היא יא רבנן
quote:Originally posted by omergunr בגלל זה באתי לפה בשביל לשפר את הרשימה :}} זה בסדר יש לך בסיס טוב לפי ההבחנה שלי תוך 6-8 חודשים בחברתי אתה צפוי לפתח את תסמונת השולץ תוך גג שנתיים תהיה חלק מפורום משגשג וגדול של הדי גיי המוכשר והיוצר המעולה מרקוס שולץ יאללה מארק יש לנו בחור לטפח
חחחח בכיףףף אבל הבעיה היא שרוב מה שאתם ממליצים פה אין מאיפה להוריד.. או יותר נכון אין את כל הדברים מאיפה להוריד =\
quote:Originally posted by omergunr חחחח בכיףףף אבל הבעיה היא שרוב מה שאתם ממליצים פה אין מאיפה להוריד.. או יותר נכון אין את כל הדברים מאיפה להוריד =\ אני בכלל לא מוריד קבצי מוזיקה בודדים רק סטים אך ורק סטים המלצה ראשונה שלי אליך יום חמישי בין 7 ל-11 להרחיק את כולם מהמחשב תשב 4 שעות ותאזין שעתיים ראשונות התוכנית של מרקוס שולץ שעתיים אחרונות התוכנית של ארמין כל משתצטרך התחנה היא דרך אגב www.di.fm trance channel
אוקי שמעתי על זה בעבר אבל עוד לא יצא לי להאזין.. תודה ביום חמישי הבא זה מה שאני יעשה :=)
that's the spirit!
יש משהו שאתם ממליצים לי להוריד מהאתר הזה שירים או סטים? :O