|
אני מאוד מאוד מסכים עם הדעה של אילן
ד"א - מצטער שהתנתקה לנו השיחה פשוט הפלאפון שלי החליט שהוא יוצא בשביתה חריפה נגדי ופשוט נכבה ולא נדלק 
אם נסתכל אחורה לשנים כמו 1999-2000 ונראה כמה קטעים איכותיים ובאיזה כמויות הם יצאו נגיד וואו, בואנה זאת הייתה ה-שנה של אפליפטינג...
שיצאו קטעים כמו
Push - Universal Nation
S&G - The Beauty Of Silence
מהקטעים שבזמנו הכניסו אותי לכל הג'אנר של האפליטפטינג טראנס..
אבל כמו שאנחנו מתבגרים גם היוצרים מתבגרים וצריך לזכור את זה.. כמו שקובי רצה לשנות משהו בסאונדים שלו גם ככה יוצרים רבים.. להשוות את השנים הללו לשנים כמו 2005-2004.. זאת לא חוכמה, תחשבו על זה שבשנים האלו עוד הסצינה של האמ פי 3 לא הייתה כמו שהיא היום.. למרות שאני לא חושב שזה צריך לשנות משהו.. (זאת רק דעתי) אבל באמת כך היה אז...
קובי, אם אתה מתלהב ומוצא לנכון שהברייקביט יותר עושה לך את זה כיום מאשר אפליפטינג, אתה יכול לנסות לשנות סגנון.. תסתכל לדוגמא על רומן וביצ'ר (Immoral Monkeys)..
הם לגמרי ירדו מהז'אנר של קלאב טראנס ולפי מה ששמעתי מהם לאחרונה מתרכזים יותר במוסיקה בסגנון פאט בוי סלים... אתה יכול לעשות אותו דבר, אבל להגיד שאפליפטינג מת.. אני לא חושב.. אני יכול לרשום לך רשימה ארוכה של קטעים ממש ממש יפים, לדעתי.. לא ברמות של פעם.. אבל בהחלט ברמה איכותית.
ת'אמת, בגלל זה אני גם לא מרבה לשמוע את התוכנית של ארמין ושולץ' וכל אלו, אני חושב שהקטע הוא שפשוט הם לוקחים קטעים המון המון זמן לפני שהם יגיעו לידיים שכל בן אדם נורמלי ופשוט חורשים עליהם ברמות כאלה שאתה מקבל את הקטע סוף סוף אתה כבר נגעל ממנו ונמאס לך לשמוע אותו.. בנוסף לזה שאנשים בימינו מחתימים לרוב קטעים שהם יודעים שהם בטוח ירוויחו עליהם כסף טוב, ולא הרבה לייבלים, בייחוד לייבלים קטנים מוכנים לקחת צ'אנסים על אומנים חדשים... אבל צריך להבין אותם גם, יש כאלו שעושים את זה כמקור רווח ראשוני.. ולא כתחביב מהצד.
קיצר קובי, חבר'ס.. כולם בכללי, לפי דעתי האפליפטינג לא מת, אולי הוא בתרדמה.. אולי אנשים מנסים כיוונים חדשים, אבל בסופו של דבר אני מאמין שיותר ויותר אנשים יחזרו לז'אנר הזה.. ובסופו של דבר נראה אותו רק פורח.
|