quote:Originally posted by DjNumShum כן, אני מתכוון להשכיר וואלה אחי סבבה... אתה מתכוון להזמין לשם איזה דיי גיי טוב או סתם את הרזידנט?
הרעיון הוא להביא דיגיי טוב.. אבל כלום עוד לא סגור רק המקום סגור - טי אל וי אבל אין עוד שום תאריך וכלום... ממש בחיתולים
quote:Originally posted by DjNumShum הרעיון הוא להביא דיגיי טוב.. אבל כלום עוד לא סגור רק המקום סגור - טי אל וי אבל אין עוד שום תאריך וכלום... ממש בחיתולים סבבה... הבנתי.. דיברת איתם בכלל?
אם אתה צריך תקליטן אתה מוזמן ליצור איתי קשר
תזמין את גיל שוורץ אם הוא יוכל להגיע מבאר שבע
יאללה... יש חינמים לכל ה TA הישראלים
quote:Originally posted by Hell_Copter יופטפויאמט בלאד לא ידעתי שאתה דובר רוסית אחי
quote:Originally posted by DJ-Energy לא ידעתי שאתה דובר רוסית אחי אני לא אחי... אבל רואים שאתה לא רואה מספיק קיציס אני יסלח לך על זה
היי מה איתי??? גם אני רוצה חינם!!!
quote:Originally posted by Gil Shwarts היי מה איתי??? גם אני רוצה חינם!!! הציעו שתתקלט שם ואתה מבקש חינם אני במקומך הייתי מבקש עוד חינמים בשבילי שיהיה לא רק לי... אלא גם לחברים שלי