quote:Originally posted by dj alonzo הורדתי את זה כבר ב File Sharing טראק נחמד למדי.... וגם הריפ די איכותי. בלינק שפירסמת פה יש קפיצה... לא נראה לי שיש לי כוח להוריד את זה שוב, אז אני יתקן אותה
quote:Originally posted by Dj-2TaLL גונב מגנב\רומני פטור... איזה גזעני.... אני רומני בחלקי הגדול.... לא סתם אחי תצחק כמה שאתה רוצה על רומנים גם אני צוחק..... אבא שלי גם רומני וגם עורך דין שילוב קטלני......
quote:Originally posted by Dj Moriano איזה גזעני.... אני רומני בחלקי הגדול.... לא סתם אחי תצחק כמה שאתה רוצה על רומנים גם אני צוחק..... אבא שלי גם רומני וגם עורך דין שילוב קטלני...... חחח אהבתי, דוגרי שילוב !
quote:Originally posted by Dj Moriano אבא שלי גם רומני וגם עורך דין שילוב קטלני...... ...אהה, יענו גם רמאי וגם גנב סתם אחי, אל תיקח ברצינות... גם אמא שלי רמאית, אמממ... עורכת דין
quote:Originally posted by dj alonzo ...אהה, יענו גם רמאי וגם גנב סתם אחי, אל תיקח ברצינות... גם אמא שלי רמאית, אמממ... עורכת דין כמו 90% ממדינת ישראל או שכולם לומדים מינהל עסקים או שהם לומדים משפטים אתם יודעים שבארץ יש יותר עורכי דין מביפן??!!
בארץ יש גם יותר פושעים מביפן... זה תואם
quote:Originally posted by dj alonzo בארץ יש גם יותר פושעים מביפן... זה תואם חחחח זה לא ידעתי
העיקר שכולכם שמחים
quote:Originally posted by DjChook העיקר שכולכם שמחים אני שמח... לא יודע בקשר לשאר, אבל אני שמח
ואלה אולי תקרא לי אפס מניאק או אנטיפט אבל אני כבר ממזמן לא מקבל דפיקות לב שאני שומע על אנשים נהרגים אולי בגלל שאני גר בבועה שלי שניקראת שיכון אבל אני מפחד שיא להיפגע אז אין מה לעשות המצב חייב להשתנות, פירסמתי טרד כי זה פשוט קטע יפה כולו ביחד אז זהו..
...אחי, תרגע.... אל תיקח חרא כ"כ ברצינות