לא מכיר אותו הוא טוב ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by §chop¥ זה בול זומבינישון !!! עוד מעט תגידו שגם Dj Gius - Degeneration (hardkickremix) לא מזכיר את זומבי ..... Dj Gius = DJ Splank! = Zombie Nation
quote:Originally posted by DJ-Energy איך הגעת?? ממש אין דימיון בין הטראקים!!!.. בטח דומה אחי... It has similer synthes
quote:Originally posted by DjChook גם ככה אל תבזבז את ה QUALITY DOWNLOAD TIME אל שירים ישנים, ו"חיקויים" למרות שהם סבבה אני לא שומע אף אחד מהם כבר אבל אני ממש אהבתי את הזה ששמעתי בבלקוני ואני רוצה אותו כדי לשמוע אותו
אז תוריד את ה FOLLOW UP
נו זה מה שחיפשת ?
quote:Originally posted by §chop¥ נו זה מה שחיפשת ? יצאת מלך אחי אני מאמין שזה בדיוק מה שחיפשתי תודה רבה
תודה גבר.... העיקר שהיו פה שלושה אנשים שקטלו אותי ואמרו שזה בכלל לא דומה ....
quote:Originally posted by §chop¥ תודה גבר.... העיקר שהיו פה שלושה אנשים שקטלו אותי ואמרו שזה בכלל לא דומה .... לא נורא אחי יהיה טוב בכל מקרה תודה רבה שמעתי את זה אתמול עוד פעם אחרי שהייתי בבלקוני עודפעם