שניהם Live Rip לאף אחד אין את ה Whitelabel שיצא =[ כולם באיכות על הפנים אבל זה הולך להיות טראק גדול
quote:Originally posted by nesher שניהם Live Rip לאף אחד אין את ה Whitelabel שיצא =[ כולם באיכות על הפנים אבל זה הולך להיות טראק גדול סבבה אחי אם אתה אומר שהוא ענק אני מאמין לך אנייוריד אותו בכל מקרה מקסימום אם אני יאהב אני יוריד את הוויטלייבל שיצא
___________________ .
הורדתי את זה זה נשמע ממש טוב והאיכות לא גרועה כל כך 192Kbps וזה נשמע טוב בלי קשר
סליחה שאני מפריע אבל מישהו יכול להסבייר איזה טראק להוריד בלבלתם אותי עם כל השמות וההתבלבלויות
___________________ Never again.
בינתיים תוריד Funk Einsatz - Punk אבל שייצא המקורי הוא ייקרא Ransom a.k.a Funk Einsatz - Punk ושייצא כבר זה פשוט ענק
quote:Originally posted by nesher בינתיים תוריד Funk Einsatz - Punk אבל שייצא המקורי הוא ייקרא Ransom a.k.a Funk Einsatz - Punk ושייצא כבר זה פשוט ענק סבבה הורדתי
same here אני הורדתי ואני מחכה למקורי שיצא [=
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 same here אני הורדתי ואני מחכה למקורי שיצא [=
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 same here אני הורדתי ואני מחכה למקורי שיצא [= אחי מה זה הלוקיישן ששמת !