אין לי הרבה ידע בענייין אם זה היה קשור למחשב להפקת מוסיקה יש לי קצת ידע בכל מקרה.. משחקים זה בטוח כרטיס מסך טוב הרבה זכרון, ומעבד מהיר
___________________ only this moment
למה ati ולא geforce ? נחשב יותר חזק ?
quote:Originally posted by coby למה ati ולא geforce ? נחשב יותר חזק ? ממה שאני יודע ה ati radeon יותר טוב מ gforce ויש תחרות גדולה בין שני החברות שלהם Nvidia vs Ati
יאללללה הכל חארטה.. תיקנה XBOX 360 מתי שיגיעה + טלווזיה או כורסה נוכה
quote:Originally posted by omergunr יאללללה הכל חארטה.. תיקנה XBOX 360 מתי שיגיעה + טלווזיה או כורסה נוכה תכלס זה נכון אבל מה שאתה אומר בסופו של דבר, תוך שנה שנתיים כל עולם המשחקים יצא מהמחשב מצד שני, גם עוד שנה שנתיים X800 לא יהיה שווה כלום
___________________ Never again.
עם אתה מסתכל על זה ככה.. X800 כבר עכשיו לא שווה כלום
די לבאס כוסאמק אז מה עושים נשארים עם הגרוטאה ולא משחקים במשחקים חדשים?
אחי, קנה כבר ת'מחשב, אתה חופר פה מים אני מסביר לך שזה בקטנות עם זה x800 או gforce 6600 את זה מעניין מי שאח"כ עוד זוכר מה יש לו במחשב תוך חודש זה מפסיק לשנות, והפערים הם רק לסטטיסטיקה ולמכורים לדבר
נראה מחשב נחמד אני גם קונה מחשב בקרוב כנראה גם AMD זיכרון 1024 וארדיסק 120+ הלכתי השבוע לברר על מחשב ואמרו לי ש gigabyte קנו את nvidia זה נכון? פתאום חצי מהדברים שהוא הציע לי למחשב הם של גיגבייט
quote:Originally posted by Shahar הלכתי השבוע לברר על מחשב ואמרו לי ש gigabyte קנו את nvidia זה נכון? ממש לא נראה לי, nVidia הרבה יותר עשירה מ Gigabyte אני די בטוח
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser ממש לא נראה לי, nVidia הרבה יותר עשירה מ Gigabyte אני די בטוח זה מוזר שאלתי אותו למה כרטיס מסך של גיגבייט ולא אנוידייה הוא אמר לי גיגבייט קנו את אנוידייה מה תאומר?
יש יתרון במחשב שאין בקונסול שזה השליטה עם עכבר ומקלדת.. משחקים מבט ראשון זה פשוט חרא בקונסול אי אפשר להגיע לרמה גבוהה של משחק עם שלט .. כמו למשל במשחקי רשת