Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אתר מאוד חשוב, חובה להכנס
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

גם לי יש הסתייגויות אבל להתחיל למנות אותן כאן...בהחלט יש תחושה שהוא בחר לעתים דוגמאות מאוד שנויות במחלוקת לסגנונות מסוימים
אני רק רוצה להגיד משהו על היצירות של פעם
לא מעט קלאסיקות נשמעות לי היום מאוד "ריקות" יחסית לקטעים שנוצרים היום
עושה רושם שהאלמנטים בקטעי העבר היו פחותים (בטראנס לפחות) ובמבט מפוקח אני חושב שאני מסוגל להגיד שאותן נוסטלגיות בנו את משהטראנס הפך להיות
מלא יותר (במובן מסוים זה משהרג את משהיה נקרא אז הדרים טראנס - משהתבטא גם ביותר קטעי אפליפטינג)

כל זה גורם לי למסקנה שהיא סוג של תקווה וסוג של הימור לעתיד
שעתו היפה ביותר של הטראנס (כן ידידי יותר משנות 1999-2000 האגדיות) עדיין לפנינו

Old Post Nov-26-2005 05:38 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
דווקא אני לא הכי מסכים איתך, נראה לי שהקטעים הישנים הממש קלאסים שהגדירו את הטראנס ( לפני אפליפטינג) היו יותר מורכבים ועם הרבה יותר אלמנטים מהסגנון של 99

במבט ראשון זה לא נראה ככה, אבל בעצם הסגנון של 99 נשמע יותר מלא רק בגלל השימוש בסאונדים יותר עבים.. הקטע עצמו הרבה יותר מלא אבל הרבה יותר פשוט...
גם עצם העובדה שאי אפשר להבין בצורה ברורה דברים מורכבים עם כלים עבים יותר,
לדוגמא קח יצירה עם 2 מלודיות בו זמנית, תנגן אותם עם פסנתר ונבל ותוכל לשמוע הכל בצורה ברורה.. עכשיו תנגן אותם עם גיטרה חשמלית וליד עבה.. אתה תשמע גוש ענק של רעש

בקיצור זה רק נראה ככה אבל בעצם הסגנון של 99 שעכשיו כבר דעך, יותר פשוט ויותר קליט
אני יותר ויותר מסכים עם הדברים שהדוד ההוא רושם..
כמו שהוא אומר שההמונים בחיים לא אהבו ובחיים לא יאהבו מוסיקה מורכבת שצריך לפענח אותה, הם תמיד יאהבו ג'ינגלים ומנגינות קליטות.. בגלל זה לכל סגנון מודרני יש את הצד הפופולרי שלו.. שזה לא לאוהבי מוסיקה אמיתיים אלא רק לאנשים שרוצים לרקוד

והפרוגרסיב זה החזרה של טראנס לאוהבי המוסיקה - מוסיקה אנדרגראונד אמיתית שרק חבורה מצומצמת יותר של אנשים יאהבו ויבינו

הוא חינך אותי לגמרה

Old Post Nov-26-2005 12:50  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
Originally posted by coby
דווקא אני לא הכי מסכים איתך, נראה לי שהקטעים הישנים הממש קלאסים שהגדירו את הטראנס ( לפני אפליפטינג) היו יותר מורכבים ועם הרבה יותר אלמנטים מהסגנון של 99

במבט ראשון זה לא נראה ככה, אבל בעצם הסגנון של 99 נשמע יותר מלא רק בגלל השימוש בסאונדים יותר עבים.. הקטע עצמו הרבה יותר מלא אבל הרבה יותר פשוט...
גם עצם העובדה שאי אפשר להבין בצורה ברורה דברים מורכבים עם כלים עבים יותר,
לדוגמא קח יצירה עם 2 מלודיות בו זמנית, תנגן אותם עם פסנתר ונבל ותוכל לשמוע הכל בצורה ברורה.. עכשיו תנגן אותם עם גיטרה חשמלית וליד עבה.. אתה תשמע גוש ענק של רעש

בקיצור זה רק נראה ככה אבל בעצם הסגנון של 99 שעכשיו כבר דעך, יותר פשוט ויותר קליט
אני יותר ויותר מסכים עם הדברים שהדוד ההוא רושם..
כמו שהוא אומר שההמונים בחיים לא אהבו ובחיים לא יאהבו מוסיקה מורכבת שצריך לפענח אותה, הם תמיד יאהבו ג'ינגלים ומנגינות קליטות.. בגלל זה לכל סגנון מודרני יש את הצד הפופולרי שלו.. שזה לא לאוהבי מוסיקה אמיתיים אלא רק לאנשים שרוצים לרקוד

והפרוגרסיב זה החזרה של טראנס לאוהבי המוסיקה - מוסיקה אנדרגראונד אמיתית שרק חבורה מצומצמת יותר של אנשים יאהבו ויבינו

הוא חינך אותי לגמרה

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBuuuuuuuLLLLLLLLLLLLSssssssssssHHHHHiiiiiiiiTTTTTTTT

נהיית פילוסוף קוב =)

Old Post Nov-26-2005 13:47 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
אחיי

IV'E SEEN THE LIGHT !

Old Post Nov-26-2005 16:04  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אתר מאוד חשוב, חובה להכנס
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackCRAZY TUNE! Please Help! [2008] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMatthew Dekay & Alverado - "Symbiosis" (Herbal Dub) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:40.

Forum Rules: