|
טוב אז אני אנסה לעמוד על השינויים המהותיים
קודם כל, יש לך חוסם POPUPS, שאתרים סתם מפציצים אותך בפרסומות
ויש לך חוסם פרסומות, כל ה FLASHים האלה, באתרים כמו YNET אז הוא מבטל אותם, העמוד עולה יותר מהר, לא נשמר לך זבל במחשב, ולא קורה לך התקף לך כל פעם שאתה נכנס ל ONE ושוכח שהוא פתוח ואז "בוחרים את אנשי השנה בספורט"
דבר שני, נקרא לשוניות.
נכון שבשביל כל אתר חדש שאתה פותח אתה צריך לפתוח INTERNET EXPLORER חדש, זה מבזבז משאבים, זה הופך את השורה למטה למפוצצת וזה ממש לא נוח להשתלט על זה.. אז ככה כל האתרים נפתחים לך בחלון של הדפדפן
(בערך כמו שבמירק נפתחים ערוצים ושיחות למטה)
דבר שלישי הוא הארגון, אתה יכול להחליט שכרגע אתה במצב חדשות, אז אתה לוחץ חדשות וישר נפתחים לך כל האתרי חדשות. בנוסף פורומים וכו.. זה יפתח לך לשוניות של כל מה שאתה רגיל לקבל,
שלא נדבר על זה שאתה יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שואלת אם אתה רוצה לחזור לאתרים שהיית בהם לאחרונה.
אתה רוצה שנתחיל לדבר על PLUGINS ? אז יש אחד מדליק שאתה לוחץ לחיצה כפולה על מילה והוא מתרגם לך אותה לעברית (מילה באנגלית) דרך האתר של בבילון, בלי שאתה צריך את התוכנה.
אתה יכול לשחק בהגדרות של העכבר ככה שאם אני לוחץ על הכפתור הימני ומזיז את העכבר שמאלה זה עושה לי BACK, ואם אני עושה למעלה למטה זה עושה לי REFRESH, דברים שלאט לאט אתה מבין כמה נעימים
עזוב שיש לך למעלה ליד ה HELP כפתורים להפעיל דברים נפוצים כמו NOTEPAD וכאלה, סתם לכיף, או שאתה יכול לעשות חיפושים וזה צובע לך בכל עמוד (גם שאתה לא ב GOOGLE) את המילים שחיפשת
יש מלא PLUGINS באתר, לא חיפשתי בהם אבל בגדול, לדעתי זה שיפור איכות הגלישה בענק.