|
שלום לכל אנשי האפליפטינג, המלודיה והאלקטרוניקה,
It's party time.
לאחר ארבעה חודשים שהתכנית רזידאנס עם דיג'יי איי-מאן (ברוך עינב) משודרת בתחנת הרדיו האינטרנטית רדי-יו וכמה חודשים, שהתכנית נייטשיפט עם נובל-וואן (ניר בן עמי) משודרת ב-אי.טי.אן, החלטנו שהגיע הזמן לתת לקהל האיכותי בישראל ליהנות מהמוזיקה הזאת, שנדיר למצוא במועדונים ברחבי הארץ, במסיבה חד פעמית, שאם תצליח תהפוך לליין קבוע לכל אוהבי המוזיקה האלקטרונית בכלל והקלאב-טראנס בפרט.
נושא הגילאים אתגר אותנו היות ויש קהל בטווח גילאים רחב, שצמא לסגנון המוזיקה הזה, אז החלטנו לסמוך על האינטליגנציה של הקהל שלנו, שיבין לבד שאם כתוב 22+ זה אומר, שגם מישהו שעבר קצת את גיל ה-30 יכול למצוא אצלנו פינה חמה ו-אופן דורז... וגם אי אפשר להתעלם מהקהל הצעיר יותר, שמוסיף צבע לכל מסיבה ולגבי הבנות אין מה לדאוג בלשון המעטה. יגיעו מספיק אנשים בע"ה, שיגרמו להמשכיות המסיבות האלה.
אני מניח שחלק מכם לא שמע על הדיג'ייז או כמה מאלה שמתקלטים במסיבה, אז במיוחד עבורכם הנה כמה קישורים להורדת הסטים שלהם:
Baruch Einav
Nir Ben-Ami
תמיד יש כמה מסיבות והפקות מצוינות ואפשרויות בחירה רבות, במיוחד בחגים וטוב שכך. ככה כל אחד יכול ללכת למסיבה, שהכי מתאימה לסגנון ולגיל שלו וליהנות בצורה מקסימאלית ולכן אני מאחל לכל מי שיוצא לחגוג ביום ובמהלך כל החג הזה הנאה מרובה וכדי להמחיש לכם שיש בסיס מאחורי השם טריל-לאב החלטנו לצ'פר את כל הגולשים כאן וכל אחד שיאמר בכניסה "גם אני גולש בטראנס אדיקט" יקבל שובר נוסף של שתייה חינם בנוסף לזה, שכלול במחיר הכניסה. פעמיים כי טוב :-)
הנה כל הפרטים:
שם המסיבה: ThriLLove
מוזיקה: Club-Trance, Uplifting, Melodic, Euphoric, Tech & Hard Trance, Progressive, House, Tech-House, Electro & Techno
דיג'ייז: NobleOne aka Nir Ben-Ami / DJ A-MAN aka Baruch Einav / DJ Avi Rivi
תאריך: יום חמישי, נר חמישי של חנוכה, 29.12.05
פתיחת דלתות: 23:00
מועדון: VORTEX
כתובת: בן אביגדור 4 ת"א (חוצה את רח' המסגר)
גילאים: +22
מחיר: 50 ש"ח כולל משקה ראשון חינם
היו שלום, שאו ברכה וחג חנוכה שמח 
Last edited by barbur on Dec-26-2005 at 16:31
|