|
|
|
|
 |
DJentlman
Senior tranceaddict
Registered: Dec 2001
|
|
|
MINISTRY OF SOUND @ DOME
המסיבה הכי טובה בחיים שלי , לפני 3 שנים בסילבסטר בדום של לונדון
אני ועוד 50000 אנשים מפוזרים בין 5 רחבות שונות ואם אני לא טועה היה שם DJ DIABLO ועוד כמה שאני לא זוכר
עלה FUCKIN 80POUNDS אבל היה שווה
|
|
Dec-26-2005 19:48
|
|
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
וואו, לא יודע מאיפה להתחיל, כזקן הכותבים כאן אני עוד זכיתי להיות במסיבות הכי מדהימות שהיו באלנבי 58 ובקו מילניום
מסיבה שזכורה לי היטב היא המסיבה שבה ראיתי לראשונה את סאשה, זה היה באוקטופוס כאשר באותו הערב ניגנו בפאצ'ה דיפ דיש וזכורה לי הדילמה שהייתה לאן ללכת
בהיתי בסאשה כמו שלא בהיתי באף אדם אחר מעולם, אני זוכר שהחיוך לא ירד לי מהפנים וכל מי שהסתכל עלי חשב שאני לקחתי משהו
המסיבה של פול אוקנפולד בפאצ'ה ביום העצמאות, עבדתי בכוונה כמאבטח באותה המסיבה ובגלל שהקב"ט היה חבר שלי, הייתי המלווה האישי של אוקנפולד, הייתה מסיבה מדהימה
את טייסטו ראיתי אינספור פעמים, הייתה מסיבה שהוא ניגן בניצנים לפני הרבה שנים כשסירקוליישן חיממו אותו והייתה אווירה מדהימה, למרות המסיבה הזאת, את טייסטו תמיד אהבתי לשמוע באומן 17 הירושלמי, אני לא אשכח את המסיבה באחד החורפים הכי קרים בירושלים אבל כמה שהיה חם בפנים, בכיתי מאושר
עוד שתי מסיבות שהתרגשתי בהן הן המסיבות שראיתי לראשונה את ארמין ואן ביורן ואת פרי קורסטן
את שניהם ראיינתי (בנפרד כמובן) לתוכנית הרדיו שלי ולאחר מכן הייתי איתם על העמדה בכל הערב שבו הם ניגנו, מאז אותו הראיון אני שומר איתם על קשר ובכל פעם כשהם מגיעים אני קופץ לבקר אותם במלון לפני לארוחת צהריים, הרבה בזכות רוני מנקסט שעזר בזמנו לדבר הזה להתקיים
|
|
Dec-27-2005 20:08
|
|
|
 |
 |
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
|
|
|
| quote: | Originally posted by YO-I
וואו, לא יודע מאיפה להתחיל, כזקן הכותבים כאן אני עוד זכיתי להיות במסיבות הכי מדהימות שהיו באלנבי 58 ובקו מילניום
מסיבה שזכורה לי היטב היא המסיבה שבה ראיתי לראשונה את סאשה, זה היה באוקטופוס כאשר באותו הערב ניגנו בפאצ'ה דיפ דיש וזכורה לי הדילמה שהייתה לאן ללכת
בהיתי בסאשה כמו שלא בהיתי באף אדם אחר מעולם, אני זוכר שהחיוך לא ירד לי מהפנים וכל מי שהסתכל עלי חשב שאני לקחתי משהו
המסיבה של פול אוקנפולד בפאצ'ה ביום העצמאות, עבדתי בכוונה כמאבטח באותה המסיבה ובגלל שהקב"ט היה חבר שלי, הייתי המלווה האישי של אוקנפולד, הייתה מסיבה מדהימה
את טייסטו ראיתי אינספור פעמים, הייתה מסיבה שהוא ניגן בניצנים לפני הרבה שנים כשסירקוליישן חיממו אותו והייתה אווירה מדהימה, למרות המסיבה הזאת, את טייסטו תמיד אהבתי לשמוע באומן 17 הירושלמי, אני לא אשכח את המסיבה באחד החורפים הכי קרים בירושלים אבל כמה שהיה חם בפנים, בכיתי מאושר
עוד שתי מסיבות שהתרגשתי בהן הן המסיבות שראיתי לראשונה את ארמין ואן ביורן ואת פרי קורסטן
את שניהם ראיינתי (בנפרד כמובן) לתוכנית הרדיו שלי ולאחר מכן הייתי איתם על העמדה בכל הערב שבו הם ניגנו, מאז אותו הראיון אני שומר איתם על קשר ובכל פעם כשהם מגיעים אני קופץ לבקר אותם במלון לפני לארוחת צהריים, הרבה בזכות רוני מנקסט שעזר בזמנו לדבר הזה להתקיים |
האאאאאא......
קומבינות האאא??......סתם, כבוד אחי...
|
|
Dec-27-2005 23:38
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 01:57.
Forum Rules: