Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > האומן 17 על הפנים..
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by Scorchio
אילן מייעץ למישהו אחר לא להיות סחי?!
לאן הגענו...
אתה משתכר ממיץ פטל...

בקשר לאומן 17, נו מה אתה מסתכל על ימי שישי
זה כל הזבל שבזבל
בימי חמישי גם יש את הקהל המפוקפק, האומן נהיה מקום שמושך ערסים
למעט אפטרים שם הקהל יפה והאווירה טובה, לא היית רוצה להתקל עם 90 אחוז מהקהל של ימי חמישי באומן בסמטה חשוכה

פאצ'ה..... אני מתגעגע!!!

כן יש משהו במה שאתה אומר אבל הבעיה היא שגם בווקס וגם בכל מועדון אחר בת"א לא חסר ערסים.. כנראה שגם כשהם גודלים הם מגיעים למועדונים האלה... אבל אלה ערסים יותר מתורבתית מהערסים של יום שישי שבאים למועדון במטרה לדקור

ואל תשכח שאילן בזמן האחרון לא סחי תמיד והוא כבר נפל לטיפה המרה בכמה מסיבות לאחרונה, מה שעלה לו בשני תקליטים של אקסוול

Old Post Feb-21-2006 16:38 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

וכמעט פלאפון...

עזוב ירון, לא ראית אותו ב
DC10

כל מה שאני אגיד זה
לא יודע לשתות!

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Feb-22-2006 09:12  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
וכמעט פלאפון...

עזוב ירון, לא ראית אותו ב
DC10

כל מה שאני אגיד זה
לא יודע לשתות!

היי אני לומד
תשאל את רומן וירון כמה שתיתי בשישי האחרון בטכנודרום ובפטיש
והייתי בראש טוב מאוד

Old Post Feb-22-2006 16:34 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

עזוב כשאתה שיכור אתה מתחיל לפלסף על החיים ולדבר משפטים שרק ירון מסוגל להבין...

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Feb-22-2006 20:14  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

quote:
אילן מייעץ למישהו אחר לא להיות סחי?!
לאן הגענו...
אתה משתכר ממיץ פטל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תשמעו
האומן עוד לא הייתי
היום הולכת להיות הפעם הראשונה שאני שם לשמוע את מתיו ג'ונסון,אחד המלכים של המינימל
אגב אם ירון כבר דיבר על לצאת למסיבות איכות,זאת בהחלט אחת מאותן מסיבות
דבר אחד בטוח
ליין או מסיבה שהיא לחיילים ומטה מבחינת גיל תמיד תהיה רוויה בערסים
בגילאי סטודנטים אני מאמין שזה פחות נפוץ כי בגילאים האלה יש מוסיקה פחות המונית לקהל הרחב ויותר מוסיקה של האוס וטקנו שזה לא מסחרי ולא מושך את כל הקהל.מה שלבדו עושה סינון מסויים של ערסים
אם לקחת בחשבון שגם עד גיל 24 חלק מאותם ערסים כבר יושבים בכלא,תגיעו למסקנה שכמות הערסים בסטודנטים אמורה להיות קטנה יותר
מה שכן אומרים תמיד לגבי הקהל של האומן שזה קהל של פוזה שבא לשבת על הבאר וחלילה לא לרקוד כמו אחד העם
הרבה טוענים את זה
אני מאמין שזה נכון
היום נבחן את זה
אם בכלל ישאר קהל באומן אחרי חצי שעה של מינימל

Old Post Feb-23-2006 16:34  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תשמעו
האומן עוד לא הייתי
היום הולכת להיות הפעם הראשונה שאני שם לשמוע את מתיו ג'ונסון,אחד המלכים של המינימל
אגב אם ירון כבר דיבר על לצאת למסיבות איכות,זאת בהחלט אחת מאותן מסיבות
דבר אחד בטוח
ליין או מסיבה שהיא לחיילים ומטה מבחינת גיל תמיד תהיה רוויה בערסים
בגילאי סטודנטים אני מאמין שזה פחות נפוץ כי בגילאים האלה יש מוסיקה פחות המונית לקהל הרחב ויותר מוסיקה של האוס וטקנו שזה לא מסחרי ולא מושך את כל הקהל.מה שלבדו עושה סינון מסויים של ערסים
אם לקחת בחשבון שגם עד גיל 24 חלק מאותם ערסים כבר יושבים בכלא,תגיעו למסקנה שכמות הערסים בסטודנטים אמורה להיות קטנה יותר
מה שכן אומרים תמיד לגבי הקהל של האומן שזה קהל של פוזה שבא לשבת על הבאר וחלילה לא לרקוד כמו אחד העם
הרבה טוענים את זה
אני מאמין שזה נכון
היום נבחן את זה
אם בכלל ישאר קהל באומן אחרי חצי שעה של מינימל

תתפלא באומן דווקא מינימל מחזיק טוב את הקהל.. זה פשוט נשמע אחרת במערכת של מגה-קלאב שכזה
למרות שבאמת מינימל מתחיל לשעמם אחרי שעה-שעתיים...
מה שדי מעפן זה שבאומן המסיבות מסתיימות מוקדם.. בסביבות 4:30-5:00

בכל מקרה - איך היה מת'יו ג'ונוסון?

Old Post Feb-25-2006 12:19 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

טוב אם אתה מעוניין לדעת איך היה במסיבה אני אדביק פה את הריוויו שלי על המסיבה מפורום אחר...

אז ככה
הלילה נפתח אצל חבר בצפיה מבעסת של תבוסתה של מכבי תל אביב,ובצפיה עוד יותר מבעסת בתמונות שלו מאיביזה שרק ביעסו אותי עוד יותר בגלל העובדה שאני לא אגיע לאי לראשונה כפי שהיה מתוכנן בתחילה
מגיעים למקום ופוגשים עוד הרבה פורומיסטים שעסוקים בלתדלק
בגלל רעב מוגבר מעדיף להשאיר את הטיפה המרה בצד
נכנסים חלק חלק בלי שום סלקטורים מעצבנים לאומן.
בתור אחד שמגיע לשם לראשונה,אני לא יכול לקבוע אם היה מלא או לא כי אין לי עם מה להשוות.מה שכן,מלמעלה הוא נראה קטן.מסתבר שהוא פשוט לא נפתח כולו עם החדר השני והמרפסות בגלל שהיה מעט אנשים יחסית
לא שזה הפריע לי להתרשם לטובה מהעיצוב של המועדון ומההשקעה במערכת תאורה טובה.והקמת הבמה הנפרדת בשביל מתיו
הסאונד?טוב הכל כבר נאמר עליו לא?
אני פשוט מודה לאלוהים על האטמים שלא שכחתי בבית
למזלי האטמים לא נכנסו לי לתוך האוזן מרוב הלחץ שעף מהרמקולים

מתמקם מאחורי העמדה המישנית שבה היה זנגלביץ'.אני חושב שאנשים יסכימו איתי ש 99 אחוז מהסט שלו היה טוב ובהחלט התאים את עצמו למתיו.מינימל טוב,חזק ואפל
ולאן נעלם האחוז הנוסף?לאותן 10 דקות אחרונות של סט בהן החליט משום מה סהר לנגן את
Yoshimoto - Du What U Du (Trentemoller Remix)
ועוד קטע אחריו בסגנון הזה....חבל שהוא פתאום החליט לעלות בקצב והרס מעט את הרושם לחימום נהדר.אפשר היה לראות על הפנים של מתיו שהוא לא מתלהב מהעניין.
כל שאר הפורומיסטים כבר מתמקמים ליד העמדה המרכזית אליה יגיע מתיו בעוד דקות ספורות
את אותן דקות שהוא לא עושה כלום ועומד ליד סהר אני מנצל בשביל להגדיל את אוסף ה"תמונה+חתימה" שלי(אל תשאלו זה נפל עלי יום אחד לפני כמה שנים שאני חייב אוסף כזה של כל הגדולים בעולם)
אחרי כמה דקות מתיו כבר הולך לעמדה שלו.כל הציוד והמכשירים כבר מחוברים ורק מחכים להתחיל לעבוד.
מתיו עולה.אנחנו נותנים כבוד
פותח עם קטע שלו שהופיע בבאלאנס 007 של כריס פורטייר
mathew jonson-behind the mirror
ועוד דברים מקוריים שלו כמו
return of the zombie bikers
ועוד דברים שלא זיהיתי אבל הבנתי מאנשים שזה דברים מקוריים שלו
במעברים חלקים הוא מוהל טראק אחד בשני,מערבב בגאונות וממקסס לתוך יצירה אחת ארוכה של שעה וחצי
סליחה
בלי ארוכה
כי זה נגמר לפני שהספקתי למצמץ
לפעמים פשוט נעצרתי לסתכל מה הוא עושה.והוא עשה שם הרבה מאד.כל צליל כל סאמפל כל היי האטס נכנסים ומונחים בדיוק איפה שהם אמורים להיות ככה שיוסיפו לטראק ולא ישמעו כאילו מנסים לדחוף משהו בכוח
בהחלט נהנתי מהמוסיקה.מתיו תותח עם יכולות ושליטה אדירה בציוד שלו.שילובים מטריפים ורסיסי טראקים שנכנסים לאורך כל הסט....באמת משובח מאד
מתיו מגדיר את המוסיקה שלו בתור טקנו היפנוטי,אפל ושחור
אני מגדיר את זה פשוט כמוסיקת טקנו משובחת
הסאונד כמובן הרס חלק מהסט שלו
בגלל האטמים כל הסאונד מקוצץ וכך גם ההנאה השלמה מהסט שלו נפגמת
אבל מה לעשות שחייבים לשים אטמים באומן כי מספר פעמים הרגשתי את הגרגרת שלי עפה במעלה הגרון לכיוון המוח כמו טיל מונחה בגלל הבאס המפלצתי
מתיו מנגן ומנגן ונהנה מכל דקה על העמדה כמונו וכמו לא מעט קהל מסביב שבמשך זמן רב כלל לא ברח החוצה כפי שהיה צפוי
לאט לאט הסוף קרב,עד שמתנגן לו הקטע האחרון.כולם כצפוי דורשים הדרן.אבל שלא כצפוי,מתיו סוגר את הלפטופ ומתחיל לגלגל(כבלים).אבל המינימל החזק ממשיך לפתע להתנגן.לא ממש מובן מה הולך פה.הדיג'יי אורז אבל המוסיקה המצויינת נמשכת
זוהי כמובן היתה אנה.בזמן שכולם נעלמו לתדלק שוב כ10 דקות אחרי הירידה של מתיו,אני התמקמתי לי מאחורי העמדה לצפות בבחורה
הרזידנטית של ליין הפאקוטק התל אביבי\ירושלמי בהחלט יודעת מה היא עושה!והיא עושה את זה עם מוסיקה מצויינת וטכניקה מצויינת לא פחות שהמשיכה בצורה הכי טובה שיש את הלייב של מתיו והמשיכה את קו טקנו האפל שהוא ניגן
נשארתי לשמוע אותה עוד חצי שעה ולצערי לא היה ממש עם מי ללכת לרחבה לרקוד והלתענג על המוסיקה
יוצא החוצה לחפש את החבר'ה
אחרי אתנחתא קומיתשהיתה בחוץ,חוזרים פנימה.
המקום כבר די ריק.לא שזה יפריע לי לתת עוד איזה חפירה של חצי שעה לצליליו של צח סוזאנה(שמישהו יסביר לי על שום מה השם הנשי) שניגן בעיקר לארבעה חיפאים ומספר פורומיסטים שלא היו מוכנים לתת לעובדי הניקיון להתחיל לעבוד
בסופו דבר זה קרה
יוצאים החוצה.החבר'ה שהגזימו קצת עם השתיה זוכים למנוחה המיוחלת.ואני ברוב סחיותי זוכה להיות מאחורי ההגה בדרך לנאפיס לאפטר אוכל ולאכול סוףסוף משהו !

וזהו.חוזרים.החבר'ה למיטות ואני ישר לבית הספר למשחק כדורסל
לסיכום,היה גדול ומשובח

ולסיום,משהו למזכרת:

Last edited by DJ Alex E. on Feb-25-2006 at 21:25

Old Post Feb-25-2006 21:18  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
טוב אם אתה מעוניין לדעת איך היה במסיבה אני אדביק פה את הריוויו שלי על המסיבה מפורום אחר...

אז ככה
הלילה נפתח אצל חבר בצפיה מבעסת של תבוסתה של מכבי תל אביב,ובצפיה עוד יותר מבעסת בתמונות שלו מאיביזה שרק ביעסו אותי עוד יותר בגלל העובדה שאני לא אגיע לאי לראשונה כפי שהיה מתוכנן בתחילה
מגיעים למקום ופוגשים עוד הרבה פורומיסטים שעסוקים בלתדלק
בגלל רעב מוגבר מעדיף להשאיר את הטיפה המרה בצד
נכנסים חלק חלק בלי שום סלקטורים מעצבנים לאומן.
בתור אחד שמגיע לשם לראשונה,אני לא יכול לקבוע אם היה מלא או לא כי אין לי עם מה להשוות.מה שכן,מלמעלה הוא נראה קטן.מסתבר שהוא פשוט לא נפתח כולו עם החדר השני והמרפסות בגלל שהיה מעט אנשים יחסית
לא שזה הפריע לי להתרשם לטובה מהעיצוב של המועדון ומההשקעה במערכת תאורה טובה.והקמת הבמה הנפרדת בשביל מתיו
הסאונד?טוב הכל כבר נאמר עליו לא?
אני פשוט מודה לאלוהים על האטמים שלא שכחתי בבית
למזלי האטמים לא נכנסו לי לתוך האוזן מרוב הלחץ שעף מהרמקולים

מתמקם מאחורי העמדה המישנית שבה היה זנגלביץ'.אני חושב שאנשים יסכימו איתי ש 99 אחוז מהסט שלו היה טוב ובהחלט התאים את עצמו למתיו.מינימל טוב,חזק ואפל
ולאן נעלם האחוז הנוסף?לאותן 10 דקות אחרונות של סט בהן החליט משום מה סהר לנגן את
Yoshimoto - Du What U Du (Trentemoller Remix)
ועוד קטע אחריו בסגנון הזה....חבל שהוא פתאום החליט לעלות בקצב והרס מעט את הרושם לחימום נהדר.אפשר היה לראות על הפנים של מתיו שהוא לא מתלהב מהעניין.
כל שאר הפורומיסטים כבר מתמקמים ליד העמדה המרכזית אליה יגיע מתיו בעוד דקות ספורות
את אותן דקות שהוא לא עושה כלום ועומד ליד סהר אני מנצל בשביל להגדיל את אוסף ה"תמונה+חתימה" שלי(אל תשאלו זה נפל עלי יום אחד לפני כמה שנים שאני חייב אוסף כזה של כל הגדולים בעולם)
אחרי כמה דקות מתיו כבר הולך לעמדה שלו.כל הציוד והמכשירים כבר מחוברים ורק מחכים להתחיל לעבוד.
מתיו עולה.אנחנו נותנים כבוד
פותח עם קטע שלו שהופיע בבאלאנס 007 של כריס פורטייר
mathew jonson-behind the mirror
ועוד דברים מקוריים שלו כמו
return of the zombie bikers
ועוד דברים שלא זיהיתי אבל הבנתי מאנשים שזה דברים מקוריים שלו
במעברים חלקים הוא מוהל טראק אחד בשני,מערבב בגאונות וממקסס לתוך יצירה אחת ארוכה של שעה וחצי
סליחה
בלי ארוכה
כי זה נגמר לפני שהספקתי למצמץ
לפעמים פשוט נעצרתי לסתכל מה הוא עושה.והוא עשה שם הרבה מאד.כל צליל כל סאמפל כל היי האטס נכנסים ומונחים בדיוק איפה שהם אמורים להיות ככה שיוסיפו לטראק ולא ישמעו כאילו מנסים לדחוף משהו בכוח
בהחלט נהנתי מהמוסיקה.מתיו תותח עם יכולות ושליטה אדירה בציוד שלו.שילובים מטריפים ורסיסי טראקים שנכנסים לאורך כל הסט....באמת משובח מאד
מתיו מגדיר את המוסיקה שלו בתור טקנו היפנוטי,אפל ושחור
אני מגדיר את זה פשוט כמוסיקת טקנו משובחת
הסאונד כמובן הרס חלק מהסט שלו
בגלל האטמים כל הסאונד מקוצץ וכך גם ההנאה השלמה מהסט שלו נפגמת
אבל מה לעשות שחייבים לשים אטמים באומן כי מספר פעמים הרגשתי את הגרגרת שלי עפה במעלה הגרון לכיוון המוח כמו טיל מונחה בגלל הבאס המפלצתי
מתיו מנגן ומנגן ונהנה מכל דקה על העמדה כמונו וכמו לא מעט קהל מסביב שבמשך זמן רב כלל לא ברח החוצה כפי שהיה צפוי
לאט לאט הסוף קרב,עד שמתנגן לו הקטע האחרון.כולם כצפוי דורשים הדרן.אבל שלא כצפוי,מתיו סוגר את הלפטופ ומתחיל לגלגל(כבלים).אבל המינימל החזק ממשיך לפתע להתנגן.לא ממש מובן מה הולך פה.הדיג'יי אורז אבל המוסיקה המצויינת נמשכת
זוהי כמובן היתה אנה.בזמן שכולם נעלמו לתדלק שוב כ10 דקות אחרי הירידה של מתיו,אני התמקמתי לי מאחורי העמדה לצפות בבחורה
הרזידנטית של ליין הפאקוטק התל אביבי\ירושלמי בהחלט יודעת מה היא עושה!והיא עושה את זה עם מוסיקה מצויינת וטכניקה מצויינת לא פחות שהמשיכה בצורה הכי טובה שיש את הלייב של מתיו והמשיכה את קו טקנו האפל שהוא ניגן
נשארתי לשמוע אותה עוד חצי שעה ולצערי לא היה ממש עם מי ללכת לרחבה לרקוד והלתענג על המוסיקה
יוצא החוצה לחפש את החבר'ה
אחרי אתנחתא קומיתשהיתה בחוץ,חוזרים פנימה.
המקום כבר די ריק.לא שזה יפריע לי לתת עוד איזה חפירה של חצי שעה לצליליו של צח סוזאנה(שמישהו יסביר לי על שום מה השם הנשי) שניגן בעיקר לארבעה חיפאים ומספר פורומיסטים שלא היו מוכנים לתת לעובדי הניקיון להתחיל לעבוד
בסופו דבר זה קרה
יוצאים החוצה.החבר'ה שהגזימו קצת עם השתיה זוכים למנוחה המיוחלת.ואני ברוב סחיותי זוכה להיות מאחורי ההגה בדרך לנאפיס לאפטר אוכל ולאכול סוףסוף משהו !

וזהו.חוזרים.החבר'ה למיטות ואני ישר לבית הספר למשחק כדורסל
לסיכום,היה גדול ומשובח

ולסיום,משהו למזכרת:

העיקר שנהנית אחי!

ולגבי האוסף שלך

אני גם בכיוון של אוסף

אני בלי רעיון ברור
יש כאלה שיחתמו על תקליט
יש כאלה על מדבקה
לא חסר

Old Post Feb-25-2006 21:41 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > האומן 17 על הפנים..
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackprog trancer of olden days, bass-heavy [2010] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackChris Liebing - "October" (Ben Sims Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:52.

Forum Rules: