Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > רמקולים
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

יש לי
ATP3
והם מצויינים והכל,דיי קשה להם לזייף בסאונד אפילו בווליום גבוה ורמקולים אחרים במחירים האלה הם כמו צעצועים שאת הסאב שלהם עושים מחומרים דמויי עץ וכל מני חרא אבל אם אתם רציניים לכו על ה
ATP5
או איך שלא קוראים לזה
שזה כמו ה3 רק שזה מערכת סראונד עם דולבי והכול,השקעה יותר טובה ופחות מתפשרת בעוד איזה 200 שקל

Old Post Mar-04-2006 17:55 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005
אין לי מקום ל 5.1
אז סבבה אני ילך על ATP3

תודה רבה על העזרה

Old Post Mar-04-2006 17:59  Israel
Click Here to See the Profile for omergunr Click here to Send omergunr a Private Message Add omergunr to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

זה עוד 400-500 אבל לא משנה
ואני לא רוצה סראונד בחדר מהסיבה הפשוטה שהמחשב בפינה
אגב, אני באמת לא מאמין בסראונד בייתי כדבר נצרך
מילא חדר טלויזיה, שבה הכורסא יושבת במרכז והטלויזיה מולה
אז אתה יכול לדבר איתי על מערך של 4 רמקולים בפינות
אבל שזה מתבלגן.. אני אישית מרגיש שזה לא זה.

Old Post Mar-04-2006 18:00 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

אגב איך הם מבחינת ווליום חזק
יש להם עוצמה או שרק הבאס מתפקד והלוויניים חלשים?

Old Post Mar-04-2006 18:10 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

quote:
Originally posted by DjChook
אגב איך הם מבחינת ווליום חזק
יש להם עוצמה או שרק הבאס מתפקד והלוויניים חלשים?

תשים אותם עד הסוף ולא תישמע את עצמך צועק
הם רמקולים איכותיים מאוד עם לווינים ממזרים,אני חושב שהם לקחו איזה פרס רמקולים בשנה שהם יצאו.
ומערכת סראונד אפילו מאולתרת קצת ולא הכי סימטרית היא עדיין בת זונה,יש משהו בזה שהסאונד עוטף אותך אבל אם אתה מעדיף סתם צליל דו מימדי בטראנס אז תעשה מה שכיף לך...

ובלי קשר הייתי בודק דגמים חדשים יותר של רמקולים מאלטק לנסינג סתם לראות אולי הם הוציאו רמקולים יותר איכותיים ב6 שנים האחרונות.

Old Post Mar-04-2006 23:33 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

הם לא, בדקתי
לפחות לא ברמה של אלו, ולא במחיר.

זה לא שיש באמת מה לשפר במחיר הזה

Old Post Mar-05-2006 00:11 
CosmicGate88
tranceaddict in training

Registered: Sep 2005
אני הולך לקנות כנראה :
Logitech z 2300

http://www.logitech.com/index.cfm/p...,CONTENTID=9372

מה החרא פה?
בארה"ב זה עולה 100 דולר ופה זה עולה 1400 דולר.

אבל בכל זאת כנראה שאני יקנה אותם

Old Post Mar-06-2006 15:12  Israel
Click Here to See the Profile for CosmicGate88 Click here to Send CosmicGate88 a Private Message Add CosmicGate88 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by CosmicGate88
http://www.logitech.com/index.cfm/p...,CONTENTID=9372

מה החרא פה?
בארה"ב זה עולה 100 דולר ופה זה עולה 1400 דולר.

אבל בכל זאת כנראה שאני יקנה אותם

למה?.........................................................................................................................................................................................

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Mar-06-2006 20:02  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

אוף עכשיו אני תקוע בהתלבטות על המסך
LCD

נראה לי אני אלך על ה
samsung 930b

Old Post Mar-06-2006 20:34 
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

חבר'ה
המלצה שלי?
כשלי סוףסוף נמאס מלשמוע מוסיקה שעוברת גריסה ומעיכה ברמקולים שהגיעו עם המחשב,קניתי פשוט אוזניות למחשב
אני לא מדבר על אוזניות שקונים לנגן אמפי3,אלא אוזניות לדיג'יים או לעבודה באולפן
למה?
א.חוסך מקום
לא צריך להתחיל קונסטרוקציות ושירטוט של מפות אסטרטגיות כדי למצוא את המקום המוצלח ביותר בשביל הרמקולים שקניתם(אם בכלל יש מקום).אגב שמיקום הרמקולים כמו גם האקוסטיקה של החדר משפיעים מאד על הסאונד.לרוב תקבלו סאונד יותר גרוע ממה שהרמקולים באמת מסוגלים להפיק.דבר שכמובן לא קורה עם אוזניות

ב.אפשר לשמוע מוסיקה בפול ווליום גם ב4 בבוקר בלי להעיר את ההורים כי
הכל זורם ישירות לאוזן

ג.המחיר של אוזניות סבירות,סביב ה700 -800 שקל הוא לא תמיד גבוה ממחיר של מערכת סבירה אם לא נמוך ממנה

ד.לכל אלה שמתקלטים\מתכננים לתקלט,תפסתם 2 ציפורים במכה אחת:גם אוזניות איתן תוכלו לעבוד במועדון וגם לשמוע איתן בבית

ה.אוזניות אולפן\דיג'יי בין היתר אוטמות מצויין את האוזניים מפני רעשים חיצוניים.מה שאומר שכשתתיישבו לשמוע מוסיקה,גם אם טיל יתפוצץ לידכם לא תשמעו.מה יתרון בזה?חוץ מהעובדה שאם האח\האמא\האבא המעצבנים הדליקו טלויזיה פול ווליום או שיש מלא אורחים שעושים רעש בסלון,זה לא יפריע לכם כלל לשמוע מוסיקה.חוץ מזה,תחשבו שבכל פעם שאמא שלכם קוראת לכם ואין לכם כוח לגשת אליה\לענות לה,תמיד תוכלו להשתמש בתרוץ של"לא שמעתי אותך כי הייתי עם האוזניות עלי".המשפט הנ"ל כבר שגור בפי אגב.

ו.והדבר הכי חשוב,איכות הסאונד(אצלי לפחות) היא מצויינת.פשוט כיף לשמוע ככה מוסיקה.עדיף על כל המליון רמקולים שמציעים לכם תאמינו לי
המוסיקה מוזרמת בטורבו אינג'קשן למוח.פשוט אפשר להרגיש את הגלים זורמים מהאוזניות אל התאים העצביים בראש ועושים להם מסאג' מענג.פשוט חוויה

Old Post Mar-06-2006 22:41  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
חבר'ה
המלצה שלי?
כשלי סוףסוף נמאס מלשמוע מוסיקה שעוברת גריסה ומעיכה ברמקולים שהגיעו עם המחשב,קניתי פשוט אוזניות למחשב
אני לא מדבר על אוזניות שקונים לנגן אמפי3,אלא אוזניות לדיג'יים או לעבודה באולפן
למה?
א.חוסך מקום
לא צריך להתחיל קונסטרוקציות ושירטוט של מפות אסטרטגיות כדי למצוא את המקום המוצלח ביותר בשביל הרמקולים שקניתם(אם בכלל יש מקום).אגב שמיקום הרמקולים כמו גם האקוסטיקה של החדר משפיעים מאד על הסאונד.לרוב תקבלו סאונד יותר גרוע ממה שהרמקולים באמת מסוגלים להפיק.דבר שכמובן לא קורה עם אוזניות

ב.אפשר לשמוע מוסיקה בפול ווליום גם ב4 בבוקר בלי להעיר את ההורים כי
הכל זורם ישירות לאוזן

ג.המחיר של אוזניות סבירות,סביב ה700 -800 שקל הוא לא תמיד גבוה ממחיר של מערכת סבירה אם לא נמוך ממנה

ד.לכל אלה שמתקלטים\מתכננים לתקלט,תפסתם 2 ציפורים במכה אחת:גם אוזניות איתן תוכלו לעבוד במועדון וגם לשמוע איתן בבית

ה.אוזניות אולפן\דיג'יי בין היתר אוטמות מצויין את האוזניים מפני רעשים חיצוניים.מה שאומר שכשתתיישבו לשמוע מוסיקה,גם אם טיל יתפוצץ לידכם לא תשמעו.מה יתרון בזה?חוץ מהעובדה שאם האח\האמא\האבא המעצבנים הדליקו טלויזיה פול ווליום או שיש מלא אורחים שעושים רעש בסלון,זה לא יפריע לכם כלל לשמוע מוסיקה.חוץ מזה,תחשבו שבכל פעם שאמא שלכם קוראת לכם ואין לכם כוח לגשת אליה\לענות לה,תמיד תוכלו להשתמש בתרוץ של"לא שמעתי אותך כי הייתי עם האוזניות עלי".המשפט הנ"ל כבר שגור בפי אגב.

ו.והדבר הכי חשוב,איכות הסאונד(אצלי לפחות) היא מצויינת.פשוט כיף לשמוע ככה מוסיקה.עדיף על כל המליון רמקולים שמציעים לכם תאמינו לי
המוסיקה מוזרמת בטורבו אינג'קשן למוח.פשוט אפשר להרגיש את הגלים זורמים מהאוזניות אל התאים העצביים בראש ועושים להם מסאג' מענג.פשוט חוויה

כמעט שכנעת אותי לקנות בעצמי ואז נזכרתי למזלי שיש לי!

אין לי מה להוסיף אלקס
סדרת טיעונים מוצלחים ומשכנעים
מקווה שזה באמת יעזור למתלבטים

Old Post Mar-06-2006 22:44 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

לא יעזור בכלל
כל הכיף זה מוזיקה בחדר,
ולראות סרט עם עוד מישהו

מה הקשר אוזניות עכשיו?
מי מתקלט פה בכלל

סתם סתם

Old Post Mar-07-2006 08:22 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > רמקולים
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackGOOD GOD HELP...Armin Buuren plays this [2004] [7]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAscension - "For A Lifetime" (Ascension Dub) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 18:05.

Forum Rules: