Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > John Digweed @ Day Party_Dekel Beach,Eilat 4.3.06__Video
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DJMIKE
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2003

אני אומנם עוד בהתחלה של הסרטון אבל יופי של מוזיקה אני נהנה פה

ובקשר להפקה
אל תחפשו את השליל, עדיף שהיו מביאים אותו למועדון אבל כבר היה אין מה לעשות...
ונכון ש רוב האנשים שם באו לשמוע את היט אנד ראן ושאר להיטי כימיכל כרוב אבל אם אפילו בודדים מהאנשים האלה (חלקם מפחידים בטירוף יש לומר) נפתחו לסגנון מוזיקה חדש, אולי איכותי יותר, זה כבר היה שווה את זה
לכו תדעו אולי מהקהל הזה ייצא לנו איזה ג'ון דיגוויד

Old Post Mar-05-2006 21:16  Israel
Click Here to See the Profile for DJMIKE Click here to Send DJMIKE a Private Message Add DJMIKE to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by DJMIKE
אני אומנם עוד בהתחלה של הסרטון אבל יופי של מוזיקה אני נהנה פה

ובקשר להפקה
אל תחפשו את השליל, עדיף שהיו מביאים אותו למועדון אבל כבר היה אין מה לעשות...
ונכון ש רוב האנשים שם באו לשמוע את היט אנד ראן ושאר להיטי כימיכל כרוב אבל אם אפילו בודדים מהאנשים האלה (חלקם מפחידים בטירוף יש לומר) נפתחו לסגנון מוזיקה חדש, אולי איכותי יותר, זה כבר היה שווה את זה
לכו תדעו אולי מהקהל הזה ייצא לנו איזה ג'ון דיגוויד

תיודע מה... אני אזרום לכמה רגעים עם הדעה שלך
סתם עלתה לי מחשבה.. אולי זה היה מאין ניסיון הזדמנות להכניס לקהל הישראלי קצת מוזיקה איכותית (מאד..)ד

האווירה שם הייתה מתאימה קהל-על..
וואלה הזדמנות שכזאת.. רק חבל שהניסוי נכשל
:|
סתם מחשבה..

Old Post Mar-05-2006 22:16  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001
Arrow

לפי דעתי אם לא היו מביאים את דיגוויד אז לא היו באים חצי מהקהל

אנשים צריכים שם עולמי בשביל לבוא לאילת

Old Post Mar-06-2006 08:04  Israel
Click Here to See the Profile for cluBBer Click here to Send cluBBer a Private Message Visit cluBBer's homepage! Add cluBBer to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

לפי דעתי.. בזבוז ג'ון דיגוויד באילת
שהיו מביאים אותו לטי אל וי.. פה קרוב.. לא לטיזי
ולהביא אותו ורק אותו.. בלי שום סאקזי או כל אחד מהקימיקאל קרו האלה.. פסיכודלי ופרוג האוס כ"כ לא הולך ביחד..

היו מביאים את טוחנר שיחמם.. עושים את זה כמו שצריך, והייתה יכול להיות מסיבה פצצה.

מסכן הוא בטח התייאש ואמר אנ'לא חוזר לפה

Old Post Mar-06-2006 09:21 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001

מוזיקה של סקזי כל כך זולה ומגעילה ברמות

פשוט מוזיקה לנרקומנים

Old Post Mar-06-2006 09:44  Israel
Click Here to See the Profile for cluBBer Click here to Send cluBBer a Private Message Visit cluBBer's homepage! Add cluBBer to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
gErver
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2006

הקטע עם דיגוויד בעייתי,

מצד אחד מדובר באחד התקליטנים הטובים בעולם,
שיכולים וממלאים רחבות בקלות, עם חברת תקליטים משלו

מצד שני הסגנון שהוא מנגן לא תפס בארץ עדיין
ואין קהל גדול למוסיקה שלו..

מבחינת הליין-אפ, הם רצו לכסות את ההוצאות שלהם
והחליטו לפנות לכמה קהלי יעד, אם זה מוצלח או לא.. אנלא יודע

זה נשמע חובבני, מסחרי
ובאמת יש סיכוי שדיגוייד לא ידרוך פה שוב

Old Post Mar-06-2006 10:05  Israel
Click Here to See the Profile for gErver Click here to Send gErver a Private Message Add gErver to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

אני נכחתי שם
אולי אפשר לראות אותי בוידאו.. בשעה האחרונה של הסט של דיגוויד הייתי קרוב לעמדה.. מי שמכיר אותי יזהה..
סה"כ היתה מסיבה מטורפת..
באמת הקהל היה ברובו מורכב מערסים ופרחות.. אבל לא שמו לב אליהם בזכות השילוב של הרבה דלוקים, אנשים דפוקים, וקלאברים זקנים שיודעים לעשות חיים

אז הקהל באמת לא אכל את הסט של דיגוויד..במיוחד בהתחלה.. דיגוויד התחיל עם דיפ פרוגרסיב האוס ב125 ביפיאם...מוזיקה מחתרתית עם שילוב של אסיד וקצב שיבטי.. אחרי השעה הראשונה התחיל לעלות לאלקטרו חזק.. ונתן כמה עקיצות שהייתי מת לשמוע שוב...
לקראת הסוף דיגוויד נתן יותר פאנקי האוס ושילב כמה להיטים חזקים שהתאימו מאוד לרייב הזה, כמו:
pryda - human behavior
guy gerber - stoppage time
ואחריו עלה סקאזי ואז כל הילדים והערסים התקבצו והמקום נראה כמו ג'ונגל אחד גדול
אני מודה גם אני חפרתי.. אבל לא נהניתי מזה יותר מידי

ויהל.. יהל היה מעפן לגמרי.. אחרי שהוא עלה בשעה 4 בערך הוא ניגן את הקטעי טראנס/פופ שלו יחד עם זמרת מעצבנת ששרה לייב.. ככה איזה 4 שירים, בלי למקסס בינהם.. ואח"כ הוא ניגן סט שמורכב ברובו מקטעים ישנים שלו כמו פור דב פיפל וכו'...

בכל מקרה, אני דווקא הכי נהניתי מעופר ניסים.. אבל זה בגלל שהייתי בראש טוב

Old Post Mar-06-2006 11:49 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004

גועל נפש של מסיבה, לא הייתי שם אבל היה אפשר לראות בסרט שהקהל הורכב ברובו מילדים קטנים, ערסים, נרקומנים וחובבי עופרה וסקאזי למינהם, בחורות? בקושי היו שם

זה בושה שמביאים דיג'יי ברמה של דיגוויד לנגן במסיבה כזאת, לפי דעתי הסט שהוא נתן לא היה אחד הטובים שלו ונראה לי שזה בגלל שהוא הבין שהקהל שלו לא משהו

היה מגעיל לראות שבעוד שדיגוויד מנגן כולם צועקים סקאזי סקאזי, איפה הכבוד לדיג'יי שמנגן ואגב סקאזי, איך לעזאזל אפשר לשמוע ולרקוד את המוזיקה שלו, כאילו איזה מסומם ישב מול המחשב, לחץ על המקלדת ועירבב כמה צלילים ועשה מהם טראק, ככה סקאזי נשמע, עלבון לאינטליגנציה של אוהבי המוזיקה האלקטרונית

אני במקום דיגוויד הייתי חושב פעמיים אם להגיע למסיבות כאלו ועוד משהו, אוהד, בדר"כ נהוג לעשות שיעורי בית לפני ששואלים שאלות בראיון, הייתה אמור לדעת שפאבריק זה מועדון ובדרוק זה לייבל, לשאול את דיגוויד איזה מועדון יותר טוב מבינהם זו לא רק פאדיחה גדולה, זה פשוט טימטום

Old Post Mar-06-2006 13:57  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Black Dragon
www.ILTA-AGENCY.com

Registered: Aug 2004

חחחחחחחחח קטעים רואים את צחחח
צחיק יא מצחיקקק
גם את אורנה רואים ועוד כמה..

ואגב המנחה זה אוהד השרוט
הוא מנהל את ליין חמישי בווקס פנטסטיקו

*** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2)
http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif

Old Post Mar-06-2006 14:11 
Click Here to See the Profile for Black Dragon Click here to Send Black Dragon a Private Message Visit Black Dragon's homepage! Add Black Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Segev
Armin Addict

Registered: Mar 2002

יהל ניגן שם איזה מיקס של היהודים מישהו מכיר?
אני חושב שהשם של השיר של היהודים זה לא קל

Old Post Mar-06-2006 15:00  Israel
Click Here to See the Profile for Segev Click here to Send Segev a Private Message Add Segev to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
gErver
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2006

quote:
Originally posted by YO-I
היה מגעיל לראות שבעוד שדיגוויד מנגן כולם צועקים סקאזי סקאזי, איפה הכבוד לדיג'יי שמנגן ואגב סקאזי, איך לעזאזל אפשר לשמוע ולרקוד את המוזיקה שלו, כאילו איזה מסומם ישב מול המחשב, לחץ על המקלדת ועירבב כמה צלילים ועשה מהם טראק, ככה סקאזי נשמע, עלבון לאינטליגנציה של אוהבי המוזיקה האלקטרונית

אני במקום דיגוויד הייתי חושב פעמיים אם להגיע למסיבות כאלו

מי היה מאמין
דיגוויד מנגן והקהל צועק סקאזי

עם כל הכבוד לסקאזי למוסיקה שלו ולאלו שאוהבים תמוסיקה שלו
מי שאחראי ללוגיסטיקה בליין הזה חשב על כסף ורק כסף
אנשים בעלי כוח כמוהם הורסים את הסצנה בארץ
מעבר לזה שמי יודע אם דיגוויד ידרוך כאן שוב
לתקליטן בעמדה שלו יש הרבה השפעה,
להביא אותו למסיבה כזו זה זילזול שרק אצלנו יכול לקרות

בושה !!

עריכה :

לא הייתי במסיבה ומה שרשמתי נוגע לאיך שאני רואה את הדברים
..זה עצוב שאנשים שאוהבים תסצנה נפגעים מדברים כאלה
לא שבא לי לפגוע באנשים שמרימים ליינים ומסיבות,
פשוט מציק כל עניין הזה.

Last edited by gErver on Mar-06-2006 at 15:42

Old Post Mar-06-2006 15:33  Israel
Click Here to See the Profile for gErver Click here to Send gErver a Private Message Add gErver to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by YO-I
גועל נפש של מסיבה, לא הייתי שם אבל היה אפשר לראות בסרט שהקהל הורכב ברובו מילדים קטנים, ערסים, נרקומנים וחובבי עופרה וסקאזי למינהם, בחורות? בקושי היו שם

אתה טועה ידידי.. בנות לא חסרו שם..
היו שם הרבה בנות ובנות שנראו לא רע בכלל, פשוט הן העדיפו להתרחק מאיזור החפירות שזהו המקום שקרוב לעמדת הדיג'יי (באמת נוצר שם ענן אבק מרוב החפירות)...

וכן זהו בזיון שאנשים לא מעריכים דיג'יי תותח כמו דיגוויד אבל מה לעשות זה הקהל הישראלי המעפן והבור....לא חידשת כלום

Old Post Mar-06-2006 16:44 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > John Digweed @ Day Party_Dekel Beach,Eilat 4.3.06__Video
Post New Thread    Post A Reply

Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPVD ID part 2 [2003] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPhunk Investigation - "Pease" (Instrumental Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 17:46.

Forum Rules: