Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Progretic - 6 -
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
-AP-
Senior tranceaddict

Registered: Feb 2005

כשאני חושב על זה, זה באמת נראה כמו שיכפול של איזשהו אסוט, למרות שיש כמה קטעים שאני דיי בטוח שארמין לא ניגן. אני לא בא לחדש תכלס, למרות שאם תשים לב בסטים אחרים הסתננו פה ושם אנריליסים.
תחשוב על זה גם ככה, אפשר להסתכל בצורה שלילית גם על סט שאתה לא מכיר בו חצי טראק. מי שרוצה למצוא את השליליי ימצא אותו.

We know you can find it all on Youtube, but do you really want to search?
Dubstep House\Electro Minimal House Hits Psy\GOA

Last edited by -AP- on Dec-26-2011 at 12:42

Old Post Mar-11-2006 08:40  Israel
Click Here to See the Profile for -AP- Click here to Send -AP- a Private Message Visit -AP-'s homepage! Add -AP- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
quote:
Originally posted by YoraY
הממ קלטתי את הנקודה שלך, אבל בא אני אגיד לך ככה ותראה זו סתם מחשבה שחולפת בראש אחרי שקראתי את זה...

מצד אחחחחחחד.... אנשים כל היום מתלוננים שיש מוזיקה מסחרית... ונמאס להם מזה...והטראקים כל הזמן אותו דבר... והם רוצים קלאב טראנס... בלהבלה...

מצד שני... כשאנחנו עונים על הדרישות וכשאני שם מוזיקה חדשה איכותית אז זה לא מחדש כלום וזה סתם אוסף טראקים שכולם מכירים...
(אגב תשתמש במילים יותר ראויות בבקשה...מה זה "סתם"?!... לא יפה.. ישבתי כמו מניאק להקליט את זה אני לא חושב שמגיע לי "סתם" נכון אחי?)

אז מה אתה מצפה שאני יעשה לך אוסף עם כמה אנריליסים כדי שיהיה לך מה לחדש?...
מה תמצפה שאני אצור טראקים בשביל הסט? חח לא מבין...
הרי תחשוב על זה מה שאני לא אשים... אתה וכולם מכירים אלה אם זה אנריליס או יצירה דנדשה של מישהו או משהו.... באמת תחשוב על זה.. בעצם מה שאתה אומר זה שאין דיג'י שיכול לספק אותך היום אלה אם הוא ברמות של משיג אנריליסים... כי בעצם כל הטראקים אתה כבר מכיר וזה סתם אוסף...

בגדול אני חושב שמה שתאומר זה לא נכון... אני מבין אותך אבל הציפיה הזאת עוברת קצת את גבול הטעם הטוב ...

בגדול כל האוסף הזה נועד בכלל בשביל אלכס... ולא לשום מטרה אחרת.. מה שהוא אוהב נכנס לשם זה התנאים.. - אנחנו משתפים עם הקהילה כי בא לנו...
אבל עזוב את זה.. בכלל אני חושב שהרעיון של לשים טראקים חדשים זה טוב כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע ולהתעדכן. עד שאני יכול למצוא את השילוב בין מעודכן-איכותי-מוכר-אהוב גם זה לא טוב... אז וואלה....... אין לי מה להגיד

שבת שלום

אתה מפספס את הנקודה שלי.. לא ממש הבנת.
לא התכוונתי לזה שתשים טראקים סופר חדשים ע"ע אנריליסים, יש את זה לכולם וזה לא יזיז לאפ'חד גם..
התכוונתי לטראקים מעולים של יוצרים פחות ידועים ופחות מושמעים..
ולא חסר לי תאמין לי.. רק תכנס לפורומים של אנג'ונה או שתדפדף קצת בביטפורט אתה 100% תמצא טראקים מעולים של יוצרים שבכלל לא חשבת שקיימים.

ואלכס (שם יפה)
אני'לא בא לקטול אותך, חלילה.. וגם לא מחפש את הרע..
ההפך.. הורדתי ונהנהתי מהסט.. פשוט הבאתי הערה שתופסת לגבי 90% מהאנשים שמקליטים פה סטים
(חוץ מאילן אולי)
ויצא שאתה האחד שנפלתי עליו עם זה =]

Old Post Mar-11-2006 09:18  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by -AP-
כשאני חושב על זה, זה באמת נראה כמו שיכפול של איזשהו אסוט, למרות שיש כמה קטעים שאני דיי בטוח שארמין לא ניגן. אני לא בא לחדש תכלס, למרות שאם תשים לב בסטים אחרים הסתננו פה ושם אנריליסים.
תחשוב על זה גם ככה, אפשר להסתכל בצורה שלילית גם על סט שאתה לא מכיר בו חצי טראק. מי שרוצה למצוא את השליליי ימצא אותו.

אני לא מחפש את השלילי ובטח שלא אנרליסים

שוב אמרתי לכם

dj redstar

תבדקו סט שלו לדוגמא כדי לראות מה אני נורא אוהב לשמוע מדי גיי שעדין הוא לא מוכר מדי

Old Post Mar-11-2006 09:19 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
אתה מפספס את הנקודה שלי.. לא ממש הבנת.
לא התכוונתי לזה שתשים טראקים סופר חדשים ע"ע אנריליסים, יש את זה לכולם וזה לא יזיז לאפ'חד גם..
התכוונתי לטראקים מעולים של יוצרים פחות ידועים ופחות מושמעים..
ולא חסר לי תאמין לי.. רק תכנס לפורומים של אנג'ונה או שתדפדף קצת בביטפורט אתה 100% תמצא טראקים מעולים של יוצרים שבכלל לא חשבת שקיימים.

ואלכס (שם יפה)
אני'לא בא לקטול אותך, חלילה.. וגם לא מחפש את הרע..
ההפך.. הורדתי ונהנהתי מהסט.. פשוט הבאתי הערה שתופסת לגבי 90% מהאנשים שמקליטים פה סטים
(חוץ מאילן אולי)
ויצא שאתה האחד שנפלתי עליו עם זה =]

ריספקט מדאפאקה..

רק לא אני בניתי תסט..

"רק תכנס לפורומים של אנג'ונה או שתדפדף קצת בביטפורט אתה 100% תמצא טראקים מעולים של יוצרים שבכלל לא חשבת שקיימים"

hello... selected by ap.. hello..

Old Post Mar-11-2006 11:17  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני לא מחפש את השלילי ובטח שלא אנרליסים

שוב אמרתי לכם

dj redstar

תבדקו סט שלו לדוגמא כדי לראות מה אני נורא אוהב לשמוע מדי גיי שעדין הוא לא מוכר מדי

דיגיי תותח....
יש לו תוכנית טובהה שמארח הרבה שמות גדולים
גם אותך פעם אחת אילן לא??
המיקסוס שלו טוב והבחירה שלו טובה מאוד
הרבה קטעים חדשים שלא מקבלים מספיק תמיכה מדיגיים אחרים.....
אפליפטטטט לפניםם.......

Old Post Mar-11-2006 12:09  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Progretic - 6 -
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackJOOP Clubbin SLAM FM 10.28.2007 Track ID? [sample is working now!] [2008] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackThomas Schumacher - Heat it up [2007]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:01.

Forum Rules: