Originally posted by maxstradamus
lol
calkiem o tym zapomnialem
Ja tez tylko jak zobaczylem ten link to sobie przypomnialem. Hehehehe buziaczki.
Apr-20-2006 04:47
stren
Strenowski
Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by maxstradamus
"Twój email nie istnieje w naszym archiwóm."
buahahhahahahahha
"archiwum" sie inaczej pisze
pwnd haha
Apr-20-2006 07:06
marcinm
tranceaddict
Registered: Mar 2004
quote:
Originally posted by stren
czemu tak myslisz ?
poniewaz prawie nigdy nie widuje innych "nalogowych sluchaczy trance" kiedy chodze do klubow.
Apr-20-2006 12:30
jonnystel
Supreme tranceaddict
Registered: Jan 2005
hey
Witam z toronto
Apr-22-2006 19:43
mgoodwill
Junior tranceaddict
Registered: May 2005
quote:
Originally posted by marcinm
poniewaz prawie nigdy nie widuje innych "nalogowych sluchaczy trance" kiedy chodze do klubow.
Stary, niewiem gdzie ty chodzisz ale ja mieszkam w Chicago i wiem ze Toronto ma jedna z najwiekszych scen muzyki elektronicznej. Ja imprezowalem w Polsce, Meksyku, Niemczech i w US i najlepiej sie bawilem w Toronto, zwlaszcza w Guvernment jak kolega powyzej mowi. Ludzie nie chca przestac i ja zawsze sie martwie ze za duzo imprezuje jak tam jestem :P bo nie jestem do tego przyzwyczajony. Wejdz na Local Scene Toronto Forum i poznasz wiecej niz jednego polaka co ci powie to samo. Pozdrawiam wszystkich kanadyjczykow i jestem zazdrosny ze mozecie tak dlugo imprezowac legalnie bo tutaj jest limit do 5am i nie ma after hours clubs i do tego juz cos knuja krawaciarze zeby to zniesc do 2am. Long live Canada!
Apr-23-2006 11:21
Spyder
Anti BS Alliance
Registered: Feb 2002
quote:
Originally posted by marcinm
mozliwe, ale raczej w to watpie
why too afraid?
omg i dont even remember when i signed up for that.. holy shit that was AGES ago.. wtf did you even find that..
Apr-23-2006 15:57
arek
african messiah
Registered: Jul 2001
wszystko mozna znalezc!
Apr-25-2006 03:03
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by Spyder
omg i dont even remember when i signed up for that.. holy shit that was AGES ago.. wtf did you even find that..