Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > 15.6.06 Van Dyk Is Back!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
HANDSOME PR
tranceaddict

Registered: Jan 2005
Dancing Dude pvd pvd pvd pvd pvd....

שלום לכולם!
16.5 זה התאריך
די ג'י מיספר 1 בעולם : מיסטר פול ואן דייק מגיע לנגן באומן 17 ת''א.
אין הרבה מה להרחיב.. מה שבטוח הולך להיות אחד הארועים השווים והנחשבים של התקופה.
מה שעשה פה פול פעם אחרונה זכור עדיין היטב וחקוק בספרי ההיסטוריה של הקלאברים...
מכירה מוקדמת: עופר מזרחי 0528303124
שימו לב:המחיר הרישמי למסיבה עומד על 120 ש''ח ,אבל ישנה כמות מאוד מוגבלת לימים הקרובים
במחיר של 100 ש''ח לכרטיס ממש עד גמר המלאי ומשהו כמו עוד יומיים-שלושה המחיר יעלה,אז כל הקודם זוכה וכדאי לא לחשוב פעמיים..
אז לדרך-צאו,אני זמין בטלפון רוב הזמן

Last edited by HANDSOME PR on Jun-04-2006 at 03:18

Old Post Jun-04-2006 03:13  Israel
Click Here to See the Profile for HANDSOME PR Click here to Send HANDSOME PR a Private Message Add HANDSOME PR to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

נשבע לכם אתם החבורת אנשים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי...
כולכם בוכים שאתם רוצים פה טראנס ואפליפטינג והנה מגיע הדיג'יי שנבחר מקום ראשון בעולם לאומן ואתם מוותרים.

מצטער אותי זה מצחיק
עופריקו חבל על המאמץ...

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Jun-04-2006 19:36  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Scorchio
נשבע לכם אתם החבורת אנשים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי...
כולכם בוכים שאתם רוצים פה טראנס ואפליפטינג והנה מגיע הדיג'יי שנבחר מקום ראשון בעולם לאומן ואתם מוותרים.

מצטער אותי זה מצחיק
עופריקו חבל על המאמץ...

אני בוחר תאירועים בפינצטה
ואתה יודע שאני מזמן כבר לא סגור על רק אירועים של טראנס אבל אני מניח שגם לא עלי דברת

בכל אופן כמה דברים שמרגיזים בעין מדבריו של עופר

א. מה שעשה פה פול פעם אחרונה זכור עדיין היטב וחקוק בספרי ההיסטוריה של הקלאברים

כן... תיקון קל משעשה האומן באותו אירוע זכור עדיין היטב וחקוק בספרי ההיסטוריה של המסיבות שמארגניהן היו מוכנים לעשות פשוט הכל למען הכסף כולל דחיסת כמויות אנשים מטורפות על תוך המועדון
והעיד על כך כל משהיה שם ודברתי איתו
אני הייתי באותו לילה באילת שמעתי את די גיי הטראנס מספר אחת עבורי - ארמין

ב. אל תשלו את עצמכם אנשים
מסיבת טראנס באומן שווה לפחות אכזבה ענקית אחת בדמות די גיי הפסיי טראנס מיילי שיעיף בבעיטה מהעמדה את הדי גיי לאחר פרק זמן לא סביר של 3 שעות ואף פחות מכך

ג. בכל זאת מילה טובה לאומן על ארגון אפטר שבועות שהתנהל לכל אורכו בצורה טובה מאוד והכל היה במקום כדי לא להפריע לבליינים שהגיעו להנות - אז על זה בכל זאת מגיעה מילה טובה.
כשהם רוצים הם בהחלט יכולים

Old Post Jun-04-2006 20:24 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Black Dragon
www.ILTA-AGENCY.com

Registered: Aug 2004

דעתי עם צח, טראנס אדיקט זה כבר לא הפורום הזה שאנחנו מדברים פה.
הרבה דברים השתנו, אנשים פה מגיבים אחרת, הכל אחרת וחבל.
סך הכל באמת עד שמגיע לפה דיג'יי בעל שם עולמי שמנגן היטב, אנשים עושים פרצופים.. נכון שלאומן לפעמים יש יחס לא להיט, אבל פעם הייתם מגיבים אחרת.
תקופת נקסט למשל הגיעה לשיאה, מילאו את המועדונים השונים שהם התארחו וההפקות היו מדהימות.
גם שם הם לפעמים עשו צרות לאנשים בסלקציה, גם שם היה מפוצץ אנשים, אז שם גם כולם נהנו (חוץ משחר כנראה) והאמת... אני לא מבין איך זה הגיע למצב הזה.

אבל בכלליות, כל אחד לעצמו, אני תמיד אהבתי את המוזיקה, כנראה שתמיד גם יאהב אותה, מעריך מאוד את הדיג'ייז \ פרודוסרס וואללה אפילו אלך לראות אותם כשהם מגיעים לארץ.

הכל בארץ השתנה, תודה לאל שאני טס לדאנס וואלי שוב לכפר על שנה שלמה עם כל הדיג'ייז שיש.

אז שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו לגבי פול ואן דייק לי זה ממש לא משנה
אני שם בשביל לשמוע ולהנות.

*** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2)
http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif

Old Post Jun-05-2006 03:32 
Click Here to See the Profile for Black Dragon Click here to Send Black Dragon a Private Message Visit Black Dragon's homepage! Add Black Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
§chop¥
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by Black Dragon
אז שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו לגבי פול ואן דייק לי זה ממש לא משנה
אני שם בשביל לשמוע ולהנות.

צודק!

Old Post Jun-05-2006 05:38  Israel
Click Here to See the Profile for §chop¥ Click here to Send §chop¥ a Private Message Add §chop¥ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

זה שוב 23+?

Old Post Jun-05-2006 06:35 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

מי שלא טוב לא שלך ירשום פה

זכותנו לבוא בטענות ל-מחירים מופקעים,פיצוץ אוכלסין

אותי פול ואן דייק ממש לא מעניין ואני מחכה שיביאו
DJS אחרים
מעניינים...כי אותי אישית פול ואן דייק ממש לא מעניין ושמעתי אותו פעם באיביזה ופעם פה וממש לא התלהבתי ממנו

James Holden is my only GOD!

Old Post Jun-05-2006 16:21 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HANDSOME PR
tranceaddict

Be Cool! pvd pvd pvd pvd pvd....

טוב,אני יענה פה על כמה שאלות..
קודם כל גילאים זה 23 פלוס
לגבי הצפיפות אוכלוסין-פעם שעברה היה ארוע מוקדם של 1000 איש של ''סמסונג'' ולכן הקהל התערבב ולא היה הרבה מקום כמובן.הפעם אין ארוע מוקדם לפני וגם נפעיל את החצר,כך שיהיה מקום לכולם
חבל להחמיץ את הארוע בגלל מרירות זו או אחרת
אז יאללה אל תהיו כבדים ותצביעו ברגליים,בכל זאת מדובר בדי ג'י מיספר 1 בעולם וזו תהיה חוויה
יאללה להתראות

Old Post Jun-05-2006 20:18  Israel
Click Here to See the Profile for HANDSOME PR Click here to Send HANDSOME PR a Private Message Add HANDSOME PR to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
Re: pvd pvd pvd pvd pvd....

quote:
Originally posted by HANDSOME PR
טוב,אני יענה פה על כמה שאלות..
קודם כל גילאים זה 23 פלוס
לגבי הצפיפות אוכלוסין-פעם שעברה היה ארוע מוקדם של 1000 איש של ''סמסונג'' ולכן הקהל התערבב ולא היה הרבה מקום כמובן.הפעם אין ארוע מוקדם לפני וגם נפעיל את החצר,כך שיהיה מקום לכולם
חבל להחמיץ את הארוע בגלל מרירות זו או אחרת
אז יאללה אל תהיו כבדים ותצביעו ברגליים,בכל זאת מדובר בדי ג'י מיספר 1 בעולם וזו תהיה חוויה
יאללה להתראות

תשובה לגבי מיילי

האם הוא הולך שוב לעשות משהוא בלי בושה עשה בפעמים קודמות?

אם כן ההמלצה שלי היא אכן להצביע ברגליים (אבל בכיוון ההפוך)

Old Post Jun-05-2006 20:28 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HANDSOME PR
tranceaddict

Big Ears

הא כן,לגבי מיילי,יש בידך טעות קטנה..
לא מיילי ניגן אלא די ג'י אקס.או. ואכן החל לטאטות את הרחבה ואת האנשים הביתה עם המוסיקה שלו..
אז זה גם לא היה לטעמי,אבל בוא נגיד שהפעם מיילי או מישזה יהיה יעלה כפי הניראה וכפי שהובטח קרוב לשעות הבוקר המוקדמות,משהו כמו 6 או 7 וזה גם ייבחן על ידי בהבטחה
זהו לבינתיים,דרך אגב,נשארו 25 כרטיסים אחרונים ב100 שקל,אז נא להזדרז,שלא תתלוננו על מחירים גבוהים גם

Old Post Jun-05-2006 22:27  Israel
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

חחחחחחחחחחחחחחח....
התחלתי לשכנע את עצמי שכדאי ללכת להופעה כי בכל זאת עוד לא ראיתי אותו... ואז נזכרתי שלמוחורת יש מבחן!
חחחחחחחחחחחחחחח....
מעניין מאוד מה יהיה מצב הצפיפות שם?
גם אני לא אוהב את מה שפול מנגן. תוכלו לראות את מה שהוא מנגן בתוכנית השבועית שלו ברדיו פריץ.

סליחה על הפסימיות והעוקצניות אבל אני מוכן לסבול את הצפיפות הזו בשביל ארמין ועוד איזה 20 שמות שלא יגיעו לארץ בכלל.

Old Post Jun-05-2006 22:58  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Koby
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2005

הגעתי למסקנה שאני רוצה ללכת..צפיפות ראיתי רק פעם אחת בארמין והבנתי מה הייתה הסיבה לכך..אז לבכות על צפיפות 10 שנה קדימה זה מטומטם..בפרי לא היה צפוף והייתה מסיבה מעולה..גם אני לא אוהב את פול ואן דייק אבל חשבתי לעצמי..סט של 5 שעות..בטוח הוא ינגן איזה 10 קטעים שאני יאהב..אז למה לא לצאת עם חברים למועדון לא רע לרקוד..להנות..ולשמוע הרבה קטעים יפים שלא תשמעו בשום מסיבה בארץ?

Old Post Jun-06-2006 10:27  Israel
Click Here to See the Profile for Koby Click here to Send Koby a Private Message Add Koby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > 15.6.06 Van Dyk Is Back!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 [2] 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackOld house/progressive song...PeeWee herman sampled in it. [2003] [11]

Click here to listen to the sample!Pause playbackShmuel Flash - "Chilling Moments" [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 01:07.

Forum Rules: