Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Ferry Corsten - L.E.F.
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Liran-A
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2006

מעניין...
תודה על הסיקור!!

Old Post May-30-2006 16:49  Israel
Click Here to See the Profile for Liran-A Click here to Send Liran-A a Private Message Add Liran-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

quote:
Originally posted by YO-I
ובכל זאת נקודת אור אחת באלבום הזה

I LOVE YOU

פשוט קטע מדהים שחבל שאין עוד כמוהו

+1
ענקקקקק

Old Post May-30-2006 17:12  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by YO-I
איזה אלבום מאכזב, אני לא מאמין שפרי קורסטן הלך עם ההייפ של האלקטרו ועשה קומבינציה של אלקטרו וקלאב טראנס

איפה פרי הישן והטוב, ציפיתי להרבה יותר ממנו, אני חושב שבמקום להשתבח עם השנים היוצרים שפעם כל כך אהבנו אותם מתקלקלים

לא שמעתי באופן אישי את האלבום ודווקא ממך אני מופתע לקרוא תגובה שכזו
"להשתבח עם השנים" זה ביטוי שבא מעולם היין ומדבר על דבר נתון שהזמן משפיע עליו
מוזיקה אינה דבר נתון בהיבט של יצירות חדשות
ולכן קשה לי להבין תביטוי להשתבח עם השנים בהקשר של מוזיקה חדשה יותר
ואם פרי היה משיך ליצור את אותו סגנון אני חושב שצעקת ה"די מיצינו" היתה נשמעת בקול רם וברור
הכי מפתיע שאומר את זה אדם שכיום חי ונושם פרוגרסיב
תורת התפתחות המוזיקה לטעמי זה לאהוב פרוגרסיב ולהכיר בכך שהכל צריך להיות כזה
(הכוונה שלי בשימוש במילה פרוגרסיב כאן היא יותר בקטע של התפתחות התקדמות לאנשהו עם המוזיקה ולאו דווקא הסגנון שמושתת על הראייה הזו)
סט שבנוי טוב צריך להיות סט פרוגרסיב (לאו דווקא בסגנון אלא בהוויה שלו בחשיבה שמאחוריו ובתחושה הסופית שהוא ייתן למאזיניו)

הראייה הזו מכוונת באופן טבעי לראייה שמוזיקה מתפתחת מתעדכנת ומושפעת מזרמים רבים - אני אישית לא נמנה עם גדול אוהבי האלקטרו טראנס
אבל חוץ מפרי מי בכלל יוצר ומשתמש בביטוי הזה "אלקטרו טראנס" ? ועוד גורם לעדכניות הזו להשמע טוב אפשר לאהוב את זה ואפשר לא אבל ההפקות נשמעות טוב והמוזיקה מעניינת את המאזין ואם זו לא הצלחה גדולה עבורו אז אני לא יודע הצלחה מהי

זכותך להיות מאוכזב
אולי גם אני יהיה כשאני ישמע תאלבום (אם אני ישמע) אבל חלק מהסיבות שלך לאכזבה היו לי מעט תמוהות על בסיס ההכרות הבאמת לא רבה שלי איתך

מקווה שהייתי ברור

Old Post May-30-2006 21:06 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004

אילן יקירי, דווקא בגלל שאני מגיע יותר מהז'אנר של הפרוגרסיב אני חיפשתי באלבום הזה של פרי משהו חדש אבל עם טעם של פעם
מה הכוונה שלי? התשובה נמצאת באלבום הזה, הטראק
I LOVE YOU
זו בדיוק הכוונה למשהו חדש עם טעם של פעם ולא בכדי כל האנשים שכתבו ביקורת על האלבום ציינו ושיבחו את הקטע הזה במיוחד

יין אכן אמור להשתבח עם השנים וכך גם לפי דעתי גם מוזיקאים ובטח יוצרים עם ניסיון כמו שיש לפרי
התמרמרות שלי באה בגלל סיבה אחת, מצידי שהוא היה מוציא אלבום אומן על טהרת הקלאב טראנס ושיהיה חרא אבל לפחות הוא הפיק משהו שהוא הכי מזוהה איתו אבל פה, הוא הפיק אלבום שהיא סוג של מוטציה שנקראת אלקטרו טראנס, מצטער אבל לי זה נשמע לא טוב

פרי קורסטן כאחד שאני מכיר אותו אישית, הוא מפיק שמבין במוזיקה ואני בטוח שהוא יכל לתת אלבום אומן יותר טוב אבל, הוא כנראה הלך עם הזרם ועשה אלבום שאולי חובבי הטראנס יאהבו כמו אוהבי האלקטרו,
הוא ניסה לתפוס שתי ציפורים במכה אבל לצערי שתיהן ברחו לו

כדי אולי ללכת בטוח הוא הכניס ככה את גלאקיה, הקטע המיתולוגי והמקסים אבל קטע ישן שתמוהה בעיניי למה הוא החליט לכלול אותו באלבום, הוא נתן בלדת צ'יל כמו שרוב האומנים האחרונים עושים וכאמור, את שאר הקטעים הוא הפיק בצורה שלא אהבתי

תשמרו את הפוסט הזה ותראו שבאלבום האומן הבא שלו, פרי ישמע לגמרי אחרת

Old Post May-30-2006 21:27  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Koby
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2005

הינה הגיע גם זמני לשמוע את הדיסק..יש קטעים מאוד יפים וכמה מאכזבים כמו שקורה בדרך כלל באלבום אומן..
אינטרו מעניין ואופייני ל"פרי החדש" שמתחבר יפה ל
are you ready
שהוא קטע אלקטרו די מציק לאוזן למרות שבהמשך מתפתח קצב טוב ואפשר להנות ממנו במסיבה..אני בכל מקרה קצת התאכזבתי..
Fire
מה לא אמרו על הקטע הזה..טוב..רע..מסחרי..איכותי..לדעתי הוא טוב מאוד..אבל רק בגירסת פלאש אובר וחבל שפרי בחר פה את המקורי..
L.E.F
קטע אלקטרו מאוד איכותי עם קצב מצויין ווקאל מוסיף לאווירה..פרי ניגן אותו במסיבה האחרונה בארץ והקהל עוד שניה הגיע לתיקרה..קטע מעולה ומקפיץ מאוד..
Into The Dark
אהבתי מאוד..ווקאל נעים ומנגינה מעולה..מאוד קליט ורגוע..
Galaxia
מאוד מוסיף לאווירה של הדיסק..קטע סיסטם אפי מצויין שמחזיר אותנו לפרי של פעם...
Beautiful
הרס את הדאנספלור באומן..קטע מדהים עם מנגינה מרגשת ווקאל אלקטרוני איכותי..פשוט תענוג..
Possession
ווקאל יפה..גם המנגינה..אבל אין בו שום דבר מיוחד..
On My Mind
דומה לקודמו..עם אותה זמרת..רק שהקטע הזה הרבה יותר מיוחד ויפה עם ליריקס ווקאל ומנגינה מצויינים ומתפתח מאוד יפה..
Down On Love
מנגינה מאוד יפה..פשוט רואים כמה כשרון יש לבנאדם..בכלל טראק מאוד יפה ומרגש..רק הייתי מחליף את הזמרת =]
Forever
מיותר..ליריקס של ביוטיפול רק עם ווקאל מלא ומנגינה סתמית..
Whatch Out
מזעזע =] ואיזה בזבוז..הוא יצא על וינל עם רמיקס אלקטרו מדהים..כמו במקרה של פייר..חבל שהוא בחר את המקורי..הקטע הכי נוראי בדיסק..
Junk
גירסת ווקאל של פאנק..לא מבין מה הוא נזכר בזה עכשיו..מזכיר לי פיפא 2003
Cubikated
היה אצל ארמין שבוע שעבר..כבד מדיי..ולא מושקע לדעתי..
Free Falling
מיד אחריי הרעש מגיע הקטע הכי יפה בדיסק..פשוט מושלם..מרגיע עם מנגינה מדהימה ווקאל נעים..
System F - Insolation (Ferry Corsten Flashover Mix)
רמיקס יפה של טראק קלאסי שנותן לו סאונד חדשני..

לסיכום אהבתי מאוד את הדיסק..ממליץ בחום למי שעוד לא שמע..

Old Post Jun-07-2006 12:23  Israel
Click Here to See the Profile for Koby Click here to Send Koby a Private Message Add Koby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

תגובתי הראשונית על האלבום:
מממממממ.... אלבום מעניין, מיוחד אבל לא לטעמי ולא בשבילי. היו שם כמה טראקים באמת נחמדים שיכולים לדבר לציבור יותר רחב. היו שם כמה טראקים שהסאונד וההרמוניה באמת היו מיוחדים. "ביוטיפול" נשמע בדיוק כמו הרמיקס של פרי ל"פורס אוף גראביטי" של "בי.טי.". אה-כן, לסיום, יש לי את הריפ של "איי לוב יו" כבר הרבה זמן ואני זה שבקש מפרי לנגן אותו ב"טי.אל.וי" לפני איזה שנה! יש בו את הסינט הידוע והטיפוסי שפרי השתמש בו שנים לטראקים של טראנס. לעזעזל! הסינט הזה כל כך יפה והטראק הזה נותן לך לחשוב, לו רק פרי היה ממשיך לעשות טראנס... הלואי!
נ.ב. זוכרים איזה מרגשת ההתחלה של "קיוטו" אוף!!!!!!!

Old Post Jun-19-2006 20:23  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Koby
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2005

היה טירוף כשהוא התחיל עם קיוטו..אבל אם אני זוכר נכון..הסט האחרון שלו בארץ היה הרבה יותר מלודי והוא ניגן הרבה קטעים מהאלבום..אז הדיבורים על "הפרי החדש" לא כל כך נכונים..

עוזי תשמע את
On My Mind!!!
Freefalling!!!

שניהם 10\10 לדעתי והקטעים הכי יפים בדיסק..

Old Post Jun-20-2006 15:25  Israel
Click Here to See the Profile for Koby Click here to Send Koby a Private Message Add Koby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Star
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2004
טוב קיבלתי את הדיסק רק אתמול ואני רוצה לציין

שזה חתיכת מאדר פאקר של דיסק
כבר המון זמן שלא שמעתי דיסק כל כך טוב וזה בגלל שהדיסק בנוי בצורה זורמת ולא משעממת הישר מהאינטרו ועד הקטע האחרון ...שלא כמו דיסקים אחרים שנמאסים די בקלות יש לי הרגשה שהדיסק הזה יתנגן לי בתוך המערכת עוד הרבה זמן

מה לעשות גם יוצרים משתבחים עם השנים בדיוק כמו יין ולדעתי הדיסק זה פונה לקהל הרחב ולא רק לאוהבי הטרנס
קטע מספר 11 חופשי להיט וזה בכלל לא טרנס ....

10\10

עוד משהו קטן זה הכול עניין של טעם

Old Post Jun-20-2006 16:45  Israel
Click Here to See the Profile for Star Click here to Send Star a Private Message Add Star to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

quote:
Originally posted by Koby
היה טירוף כשהוא התחיל עם קיוטו..אבל אם אני זוכר נכון..הסט האחרון שלו בארץ היה הרבה יותר מלודי והוא ניגן הרבה קטעים מהאלבום..אז הדיבורים על "הפרי החדש" לא כל כך נכונים..

עוזי תשמע את
On My Mind!!!
Freefalling!!!

שניהם 10\10 לדעתי והקטעים הכי יפים בדיסק..

כן אני יודע, יש שם כמה טראקים באמת יפים. אני לא מאמין שאני אשמע את זה יותר מפעמיים. הסט האחרון של פרי בארץ היה טוב אבל הארבעים הדקות האחרונות כבר לא היו לטעמי. נהנתי מהאלקטרו שלו מדי פעם אבל את הרצף בסוף כבר לא אהבתי בכלל.

Old Post Jun-20-2006 21:52  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Ferry Corsten - L.E.F.
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSong with GUitar lead [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSono - Heading For (Monosurround Mix) [Zeitgeist] [981 078-9] [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 07:55.

Forum Rules: