Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מאבד את זה...
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

גם אני הייתי בתקופה הזאת..
לפני שנה בערך אני חושב..
אפילו כתבתי את זה פה..
את האמת שאני כבר בקושי שומע מוזיקה כזאת
אולי פה ושם במועדון..
מתחבר יותר למוזיקה ישראלית
פסיכודאלי
ושחורה
לא יותר מזה..

Old Post Jun-07-2006 08:03 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

גם אתה מתבגר ונפתח לדברים אחרים וגם מה לעשות הטראנס,לפחות האפליפטינג טראנס יורד ברמה
כי היום כמעט כל אחד יכול לעשות מלודיה ושיר
זה באמת לא כל כך מסובך ולא צריך להשקיע יותר מידי

James Holden is my only GOD!

Old Post Jun-07-2006 10:12 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

אנשים שומעים 300 טראקים בחודש ועוד שומעים אסוט(!) ומתפלאים שהערך של המוזיקה יורדת בעינהם ומתחילים להעלות תאוריות שהמוזיקה מתה...אני למשל עדיין שומע את הטראקים של דצמבר למרות שיש לי טראקים חדשים יותר

יצאו אחלה טראקים בשנתיים האחרונות ואפילו ברמה של 99
תפסיקו לחרוש על זה כל כך הרבה,תעשו הפסקה ויום אחד זה יחזור

Old Post Jun-07-2006 13:53 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

מה זה להפסיק לחרוש
מוזיקה זאת אהבת חיים
אני יכול כל היום לשמוע מוזיקה

Old Post Jun-07-2006 17:27 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by m0sh
מה לעשות הטראנס,לפחות האפליפטינג טראנס יורד ברמה

איך אתה יכול להגיד דבר כזה?
זה כמו שתגיד שכל הפרסים קמצנים..
זאת הכללה מיותרת. כמו שמוזיקה זאת אהבת חיים אצלך זה ככה גם אצלי
ולדעתי האפליפטינג טראנס עוד חי וקיים!

חוץ מזה יש אנשים שבאמת משקיעים את כל הרגש והנשמה שלהם בהפקת מוזיקה (כל ז'אנר) אז להגיד שכל אחד יכול לעשות מלודיה ושיר זה לא מכבד תאמין לי.

Old Post Jun-07-2006 19:45  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

מה לעשות כל אחד יכול לעשות מלודיה בדיוק כמו שכל אחד יכול לעשות שיר על גיטרה
זה לא משהו קשה

אפליפטינג זה לא דבר מורכב נקודה.

ואללה יש כאלה שמשקיעים
אבל אתה יודע מה
כל אמן כמעט תותח שעשה כמה שירים טובים
פשוט חוזר על עצמו
ואני יכול לתת לך כל כך הרבה דוגמאות של אמנים שרק ממחזרים את מה שהם עושים(סאונדים)אותי זה ממש מעצבן כבר

Old Post Jun-07-2006 20:45 
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001

quote:
גם אתה מתבגר ונפתח לדברים אחרים וגם מה לעשות הטראנס,לפחות האפליפטינג טראנס יורד ברמה

אז זה אמור להשפיע על רמת אהבה שלך לאפליפטינג?!
אם האומן משקיע אז אפשר לשמוע את זה

בכל מקרה גם לי הייתה תקופה כזאת וזה עבר
אני מאמין שלך זה גם יעבור

Old Post Jun-07-2006 21:10  Israel
Click Here to See the Profile for cluBBer Click here to Send cluBBer a Private Message Visit cluBBer's homepage! Add cluBBer to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
מה לעשות כל אחד יכול לעשות מלודיה בדיוק כמו שכל אחד יכול לעשות שיר על גיטרה
זה לא משהו קשה

אפליפטינג זה לא דבר מורכב נקודה.

ואללה יש כאלה שמשקיעים
אבל אתה יודע מה
כל אמן כמעט תותח שעשה כמה שירים טובים
פשוט חוזר על עצמו
ואני יכול לתת לך כל כך הרבה דוגמאות של אמנים שרק ממחזרים את מה שהם עושים(סאונדים)אותי זה ממש מעצבן כבר

ותכף תגיד לנו שבסגנונות שאתה שומע אין בכלל תמצב הזה...

אחרי שתגיד ברור שיש נגיע למסקנה שהעובדה שהעלית היא לא הסיבה לכך שאנשים כולל אותך איבדו את העניין בטראנס

זה מקביל למשקרה לי בגיל 15-16
התחלתי להתאהב באלקטרונית וכדורגל שהיה ממש התמכרות גדולה שלי הלך לאט לאט ואיבד אצלי את המקום שהיה לו
הייתי צופה קבוע במשחקים
עוקב בקביעות כל שבת
משחק לפחות פעמיים בשבוע
הכל
אבל המוזיקה הגיע ושינתה את זה אצלי - הקטינה את זמן החשיפה שלי לכדורגל לכמעט אפס
אני משחק אולי פעם בחצי שנה
רואה אולי גמר ליגת אלופות וזהו (עכשיו יש מונדיאל זה כבר אי אפשר לפספס) בקיצור האם הכדורגל הדרדר מ-98?
לא
אני התחלתי להתעניין בדברים אחרים בגלל שינויים שקרו אצלי ולא במשחק הכדורגל עצמו
כל משרוצה להמשיך ולחפש סיבות למה דברים קורים וממשיכים לקרוא ולהתעלם ממשאורן ווויבר (מצטער אחי וואלה כמה שנים שאתה פה אני לא זוכר תשם) כתבו כאן שיבושם לו - אני רק מקווה שלא הצלחתם לעבוד על עצמכם ואיפשהו בתוככם אתם יודעים שהסיבה האמיתית היא שונה לחלוטין ממשאתם מתעקשים לספר לנו

וכן בתרבות המוזיקה של היום הורדות של טונות של מוזיקה חדשה ביום וחשיפה להרבה זבל בכל סגנון כמובן יכול "לעזור" לירידת ערך הסגנון בעיניכם
או שכמו בדוגמא שלי
מצאתם משהו שבנקודה מסוימת פשוט התחיל לעניין אותכם יותר מטראנס
זה הכל
אההה ורק נקודה לסיום
אצל היוצרים הממש טובים יש קטעים שאפשר ממש לחוש שהטראנס השתפר השתדרג והתקדם

Old Post Jun-07-2006 21:11 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

אילן תקרא את הפוסט הראשון שלי
השינוי הוא אצלך שאתה מתבגר
רק ציינתי שהיום המוזיקה היא פחות איכותית וזה לא רק באלקטרונית
מה לעשות ככה זה
כי הכל בסופו של דבר זה כמעט אותו דבר(אקורדים) ואללה קשה יותר להיות מקורי

נגיד שבתחילת שנות התשעים ובעצם סוף שנות ה80 התחיל הג'ראנג' , היום כבר קשה למצוא משהו חדיש ומעניין

ככה זה מוזיקה
והיופי שהיא המוזיקה משתנה ויש הרבה להקות שמנגנות גם עם אלקטרוני

עכשיו יוצא לט'ום יורק הסולן של רדיוהאד ,דיסק סולו שכולו אלקטרוני....מומלץ מאד אגב

ושוב אילן בנוגע לשיחה
לי נמאס מהטראנס הרבה לפני שהפסקתי לשמוע כמעט לחלוטין מוזיקה אלקטרונית

Old Post Jun-07-2006 21:45 
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אילן ומוש אחלה טיעונים יש לכם
אבל בסופו של דבר העולם שלנו מתקדם ככה וזה ממש לא משהו שקרה רק במוזיקה

יודע מה יגאל, אני אתן לך דוגמא מהכדורגל,
לפני שנים באמת היינו מקשיבים לשירים ושערים, ורואים את המשחקים בשבת
בשנים האחרונות (אולי זה בגלל צ'רלטון אבל לא רק!) הליגה הישראלית למשל לא מעניינת אף אחד, כי אנחנו חשופים לכל כך הרבה כדורגל יותר טוב מהעולם,
כל שבוע לפחות משחק של ברסה וריאל, שלא לדבר על מילאן/יובנטוס שגם כל שבוע רואים.. אז למה צריך להתפשר על מועט?

בהקשר של מוזיקה .. הצריכה שלך היא אפילו מוגבלת
גם אני זוכר את הימים שהייתי מוריד (יותר נכון היו מפקססים לי)
עשרות קטעים חמים חמים.. ואתה יודע מה הייתי עושה איתם?
הייתי מעביר לאמצע... אם זה מענין אני משאיר, אם זה לא מעניין אני מוחק
ובסופו של דבר לא הייתי שומע בכלל.

באמת יוצאת המון מוזיקה והמון אנשים "נחתמים" בלייבלים, או מקימים בעצמם לייבלים, ולא רק באלקטרוניקה

RAP4LIFE למשל, האתר הישראלי של ההיפ-הופ/ראפ, מאכלס בתוכו מליוני שירים של ראפרים מתחילים למינהם ... אז לבוא ולהגיד שמרוב דובים לא רואים את היער... זה כמו להגיד שמרוב עושר לא רואים את האושר.
מי שיודע מה מוזיקה יכולה לעשות, ימצא את השיר האחד הזה בחודש שעושה לו את זה, ואני טוען שגם אין שום בעיה לטחון אותו ולעבור הלאה בחודש הבא.

ככה זה בחיים, אנשים משנים סגנונות.

מוש, אגב, אני חושב בהקשר של גיטרה, שזה קצת טמטום להגיד שהאקורדים הם אותם אקורדים, כי בפעם האחרונה ששמעתי, "שיר" נמדד לפי המילים שלו ופחות לפי הלחן.

טוב, חפירה ב 2 בלילה.. מצטער אם יצא קצת אדיוטי

Old Post Jun-07-2006 22:49 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

quote:
מה זה להפסיק לחרוש
מוזיקה זאת אהבת חיים
אני יכול כל היום לשמוע מוזיקה

נו ותראה לאן הגישה הזאת הביאה אותך

ברוב 2004 ואפילו בחלקים של 2002 הייתי מבין תלונות בקשר לטראנס אבל היום הטראנס לא פחות טוב משהיה ב99-2000 לדעתי

אלמנטים של גיטרות וכו' ניכנסים יותר ויותר כמו שהם קיימים בהאוס וניכנסים יוצרים מקוריים כמו ניקלאס הארדינג,היידרויד,מאנו דה יונג,מארק אוטן,איירבייס ועוד ועוד

זה מוגזם לצפות ל100 טראקים להיטים מפוצצים בכל חודש
לפחות לי זה מספיק לחרוש ולאהוב 20 טראקים בחודש ועוד להנות מעוד איזה 20

בתקופות שהורדתי 1000 טראקים הרגשתי שכל הטראנס זה זבל שחוזר על עצמו ושזאת מוזיקה נחותה

Old Post Jun-08-2006 00:09 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

quote:
Originally posted by Viber
נו ותראה לאן הגישה הזאת הביאה אותך

מה אתה מבלבל במוח
אנשים שומעים ומנגנים מוזיקה כל היום
וזה מה שאני עושה ואני נהנה
זה שאני לא אוהב כבר טראנס לא קשור בכלל לזה ששמעתי הרבה
גם אני לא זוכר כמה טראנס הייתי שומע

וגם זה שאני אומר שאני יכול לשמוע כל היום לא אומר שאני שומע כל היום

Old Post Jun-08-2006 13:33 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מאבד את זה...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackWhat's the name of this song!can [2006] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAscension - "For A Lifetime" (Ascension Dub) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:06.

Forum Rules: