|
היה הייתה נמלה ערס ממין זכר, ושמו היה ניסים. יום אחד ניסים לבריכה השכונתית, ובתוך המים שחה רק הפיל. ניסים היה עצבני ואמר לפיל "צא מהר מהמים!" אז הפיל עושה לו "למה מה קרה?", "צא אמרתי לך יא'מנייאק!", אז הפיל "מה קרה לך ניסים?" "צא לפני שאני אקרע לך ת'צורה יא שמן!!" "בונה ניסים מה קרה לך היום?" אז ניסים כבר כולו עצבים "צא אמרתי לך אתה לא'מבין!?". אז הפיל "בסדר אני אצע רק תרגע" ויצא מהבריכה. אז ניסים מסתכל עליו ואומר "טוב כנס חזרה חשבתי שגנבת לי ת'בגד ים"
איש אחד רואה כדורגל דרבי מכבי הפועל כולו במתח, פתאום הוא שומע דפיקה בדלת. ההוא קם בעצבים פותח את הדלת מסתכל ימינה שמאלה, לא רואה אף אחד. מסתכל למטה רואה שבלול ששואל אותו "רוצה לקנות אנציקלופדיה?". ההוא מהעצבים בעט בשבלול לקיבינימט. אחרי חודשים הוא יושב בסלון פתאום הוא שומע דפיקה בדלת. קם פותח את הדלת, ימינה שמאלה לא רואה אך אחד, מסתכל למטה רואה את השבלול אז השבלול עושה לו "מה זה היה צריך להיות?"
אדם מראיין מזכירות למשרדו. נכנסת אחת כוסית של החיים הוא שואל אותה "איך קוראים לך?" אז היא עונה "רקפת". "למה רקפת?" "יום אחרי שנולדתי נפלה עלי רקפת מהשמיים"
טוב היא יוצאת נכנסת אחת, עוד יותר יפה ממני. הבוס שואל "איך קוראים לך?" אז היא עונה "כלנית". "למה כלנית?" "כי יום אחרי שנולדתי נפלה עלי כלנית מהשמים".
טוב היא יוצאת נכנסת אחת מכוערת אחושרמוטה. אז הבוס שואל "איך קוראים לך" היא עונה "פסנתר"
|