Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה לדעתכם צריך להיות בקורס
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

אני מסכים עם מר גרבר
ני יודע שאבאב אנד ביונד ממקססים לפי החוקים המוזיקליים
כשהייתי עוקב אחרי התוכניות שלהם פעם אחת בטראקליסט הם העלו בטעות גם ליד כל קטע את המפתח של אותו קטע
ובכלל היו שם בפורום לא מעט דיונים על הנושא שבהם גם חברי אבאב אנד ביונד זרקו תגובה פה ושם

משלא מבין את כל זה שיעשה ניסוי פשוט בלי הרבה חשיבה וייקח קטע אחד כלשהו וינסה למקסס לו כל פעכם קטע אחר
בואו נגיד 4-5 פעמים

ושיקליט את זה כל הזמן (למקרה שהוא לא הכי מרוכז ושם לב כמה טוב/רע/לא מתאים זה נשמע

ככה הוא יוכל לקבל מושג על ההבדלים (בהנחה והוא לא חסר מזל כל כך ובחר 4-5 קטעים באותו סולם חח

Old Post Oct-21-2006 06:40 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

מה ז"א העלו בטעות את אותו מפתח?

Old Post Oct-21-2006 06:54  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
אם אתה מתעניין בזה אז לדעתי זה מיותר
הכי טוב ללמוד מהניסיון שך וזהו

Old Post Oct-21-2006 08:09 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
gErver
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2006

תכלס..

....כולנו צודקים ונוגעים בלב העניין

נסיון ולא אחרת.

Old Post Oct-21-2006 10:03  Israel
Click Here to See the Profile for gErver Click here to Send gErver a Private Message Add gErver to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

זהו שמפתח זה לא נסיון
זה נטו ידע

ידע תיאורתי בסיסי בתחום יספק את כל משצריך

Old Post Oct-21-2006 10:17 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MASTERsplinter
Supreme sexy tranceaddict

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
יוראי תלמד תקרוא
קצת הבנת הנקרא הבן אדם שואל מה אתה חושב שצריך להיות בקורס די גיי
זה אומר שהוא מתעניין לדעת מה לדעתנו צריך להכיל קורס כזה
הוא לא אמר שהוא הולך לאחד כזה...

ולשאלה עצמה...
ללמוד קצת את הציוד הנפוץ בשוק שזה בוודאי שתי פיוניר 100 ומיקסר אולי פיוניר 300 או 600
כשאני אומר ללמוד זה באמת מה כל כפתור במיקסר ובקומפקט עושה
בנוסף לזה אני חושב שקורס די גיי חייב להעניק ידע לתקלט גם על פטיפון אז גם זה צריך להיות שם.

אחרי שיודעים מה הציוד שעובדים איתו ומכירים את הפונקציות הבולטות אפשר להתחיל ללמוד תתיאוריה של הביטמיקס
כמובן בהתחלה השיטה הנפוצה זה לשים שתי קטעים דומים על אותו פיץ' ולמקסס ביניהם
משעמם ככל שישמע זו טכניקת לימוד טובה לבסיס

אולי זה יישמע טריוויאלי אבל ללמוד על מבנה של קטע מוזיקלי זה גם דבר הכרחי...תלוי איזה קורס זה אבל אם זה קורס כללי ולא רק בתחום האלקטרוני צריך גם בסיס של ידע במבנה מוזיקלי של סגנונות אחרים.

אני חושב שזה הרוב ואחרי שעוברים על כל זה צריך להגיע לדבר החשוב באמת. להכיר את הסגנון שבו בן אדם ספציפי שנרשם לקורס רוצה לתקלט. מה הדרישות של סט בסגנון הנ"ל ואיך הוא ממלא אותן בצורה טובה
משנקרא בניית סט נכונה.

זה אני חושב רוב הדברים...
השאלה היא למה השאלה הזו הטרידה אותך מלכתחילה?

אומר לך מה העניין..

אני פשוט מדריך נוער בהכשרה (ואגב ממש טוב בזה )1
העניין הוא שפנו אליי בגלל שאני גם מדריך וגם די ג'יי שאני אעביר איזשהו קורס לילדים בסיכון שהדגש בו הוא יותר על ההדרכה ופחות על הידע
העניין הוא שנראה לי שקצת קטונתי מלדעת מספיק בתחום
אני ממש מתלבט
אני יודע שבתכלס הידע בקורס הזה פחות קריטי לילדים
אבל אני לא בן אדם שיכול להוציא משו מצ'וקמק מהידיים שלו
לבטים לבטים
אם לא היה בזה כסף לא רע שאני ממש צריך לא הייתי מתלבט כל כך
אז אני בתהליך למידה של "מה צריך להיות בקורס" ופה זה היה נראה לי אחלה מקום לשאול בו

תודה לכל מי שענה לעניין אגב..

Old Post Oct-26-2006 21:36  Israel
Click Here to See the Profile for MASTERsplinter Click here to Send MASTERsplinter a Private Message Add MASTERsplinter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

אוקיי שיהיה בהצלחה
אם זה קורס לילדים דרך אגב הסיפור פשוט יותר מצד אחד אך מסובך יותר מצד שני...
פשוט יותר כי באמת שאתה לא צריך להוציא אותם אחד אחד דיגיים אלא להקנות להם תיסודות הבסיסיים
מצד שני מסובך כי לא בטוח שילדים נמצאים כבר בשלב מודעות מפותח מספיק לז'אנר שהם אוהבים או בכלל להבנה מוזיקלית בסיסית מבלי ששמעו מספיק מוזיקה. (בהנחה והם לא נולדו עם נגן אמ פי 3 ומאז לא הפסיקו לשמוע מוזיקה )

Old Post Oct-27-2006 09:39 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה לדעתכם צריך להיות בקורס
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackold house tune [2004] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackStephen J Kroos - Phantazmz (Original Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:57.

Forum Rules: