Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Djmag Top100 Results 2006
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

מי זה די ג'י דן!?

שלום אגב חזרתי אפטר:P

Old Post Oct-26-2006 16:47  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

quote:
Originally posted by YoraY
מי זה די ג'י דן!?

שלום אגב חזרתי אפטר:P

Dj Dan
אמרקאי שמנגן אם אני לא טועה טכנו עד לאהוס....
כמו שאצלנו הצביעו לעופר הזה כל הישראלים אז בארהב הרב הצביעו לו...
הוא אמור להיות בערך בין 100-80 בעולם...

וקריסטופר לורנס זה עוד איכשהו בסדר
גם אמרקאי שמנגן טראנס עד לפסיי והופיע בתוכנית של מרכוס שולץ פעמיים
אבל עדין לא אומר להיות איפשהו עכשיו....

ולפי זה נראה שהמצעד הזה לא רלוונטי כבר וזה פשוט עלוב לראות את עופר ניסים במקום שהוא אני בספק אם מישהו מחוץ לישראלל הצביע לו......

Old Post Oct-26-2006 17:16  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

כן תכלס השנה באמת ביזיון...

חוץ מהפלאשים כבוד

ואינפקטד גם, עושים שם טוב לישראל

Old Post Oct-26-2006 17:28  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
68. SIMON POSFORD NE

סימון דיג'י נשמה !!!

Old Post Oct-26-2006 18:25  Israel
Click Here to See the Profile for omergunr Click here to Send omergunr a Private Message Add omergunr to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
§chop¥
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by YoraY
כן תכלס השנה באמת ביזיון...

חוץ מהפלאשים כבוד

ואינפקטד גם, עושים שם טוב לישראל

ממש לא...

ככה רואים שאין שום קשר בין האהדה של חולי המוזיקה האלקטרונית לבין המצעד...

עם כל הרצון הטוב כולנו יודעים שיש דייג'יים יותר איכותיים, מספיק להסתכל על מקום 29 בשביל להבין את זה !!!!!

Old Post Oct-26-2006 20:22  Israel
Click Here to See the Profile for §chop¥ Click here to Send §chop¥ a Private Message Add §chop¥ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MASTERsplinter
Supreme sexy tranceaddict

Registered: Nov 2002

אולי הגיע הזמן שיחזירו את זה לבעלי דעה אמיתית ורלוונטית
או שיחזירו את זה לדואר רגיל
מי שלא באמת אכפת לו לא ישקיע..

סוג של בדיחה הדירוג השנה.

דבר אחרון לסוף..
אפשר שארמין יקח ראשון כבר!?

Old Post Oct-26-2006 21:27  Israel
Click Here to See the Profile for MASTERsplinter Click here to Send MASTERsplinter a Private Message Add MASTERsplinter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

******* כתבה: סוגר חשבון עם המצעד - אחת ולתמיד! ********
קראתי היום את כל המצעד של התקליטנים ותאמינו לי אין כל חדש במערב! כל שנה אני נדהם לגלות כמה המצעד הזה מושפע מספאם! טונות של הצבעות סתמיות לחלוטין! שלא נדבר על זה שאפשר להצביע מספר פעמים! ממש דפוק! עם כל הכבוד לכל התקליטנים, אי אפשר לשים אותם ליד שמות ותיקים עם הופעות בכל העולם! זה לא בפורפורציה בכלל! אני באמת מפרגן לכל הישראלים - גם לאללה שאני לא אוהב את המוזיקה שלהם, אבל זה פשוט מראה לנו שאם אנחנו יכולנו להכניס לשם שמות שלא קשורים אז גם אחרים בעולם הכניסו לשם שמות שלא קשורים. אנחנו הרי יודעים שאם די.ג'יי.דן יבוא לארץ הוא יתקלט לעצמו! המצעד הזה יצא מכל החורים! מתי תבינו שזה לא מדד לכלום זה אשכרה פרסומת גאונית למגזין! מעצבן לראות שפורום הטראנס הגדול ביותר באינטרנט עדיין עושה מזה ביג דייל! אני מבין שיש לו השפעה וחשיפה אבל תתעוררו ותבינו שזה רק נדמה! השמות האנונימיים האלה לא יצליחו להרים גיג בשום מקום בעולם, אף מפיק מסיבות לא יביא אותם כי הם נמצאים במקום יפה במצעד העולמי. תעשו לעצמיכם תרגיל, לכו לכל מקום במצעד ותבחרו שם מוכר ותסתכלו 3 שמות מעליו ו3 שמות מתחתיו. תגידו לי, השמות האלה בכלל קרובים במציאות באיזה קנה מידה?! די.גיי.מגזין הם גאונים, הם עושים את זה כל שנה והפרסום שלהם גודל וגודל וגודל... הם יוצרים אשליה כאילו היה זה משאל עולמי שווה הזדמנויות. נראה את המגזין הזה מרים הפקה עם השמות האנונימיים האלה, נראה מה יגידו עליהם אז? אילן אמר לי דבר מאוד חכם, כדאי להצביע לשמות הקטנים כי השמות הגדולים והמפורסמים גם ככה כבר מצליחים בתעשיה! לדעתי זה מה שאולי קרה פה... אבל עדיין העירבוב הזה בין התקליטנים המוכרים שחורשים את העולם לבין האנונימיים הוא לא הוגן... ואפילו דיי פוגע באותם אומנים טובים שנדחפו מטה בגלל שמות אלו! זה מתאים לאמריקאים, כסף זה הכל! אם היה אפשר למכור את פסל החרות הם היו עושים גם את זה! אבל למה להם, הם הרי עושים כסף גם ממנו?

Old Post Oct-26-2006 22:43  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

יהל 28 וסקאזי 37 בזמן שסנטון ווריורס,דייב סימן ולא יודע מי עוד בתחתית התעשייה?? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הגיע הזמן להמציא שם חדש לז'אנר שסקאזי מפיק כי נימאס לי לשמוע שזה טראנס... איפה תקליטנים טובים כמו אלוסיב למשל?? איך הוא נותן סטים פחות טובים מיהל?

אין מה להוסיף חוץ מזה,כתבתי לפני שנתיים כבר שהמצעד הזה הוא בזיון ובושה

Old Post Oct-26-2006 23:34 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

ב8 לנובמבר מתפרסם שאר המצעד
מה 100- 250
מעניין עוד איזה ישראלים נכנסו לשם
אולי פלינר והנרי גם שם.......

Old Post Oct-27-2006 02:40  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Black Dragon
www.ILTA-AGENCY.com

Registered: Aug 2004

שכחת את שי 360 וספייקס

*** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2)
http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif

Old Post Oct-27-2006 08:36 
Click Here to See the Profile for Black Dragon Click here to Send Black Dragon a Private Message Visit Black Dragon's homepage! Add Black Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001
Arrow

חייב לעשות עם זה משהו , כי זה לא יכול להימשך ככהDJ MAG
הדירוג הזה לא משקף שום דבר

הכי הרג אותי , זה עופר ניסים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם כבר אז הדירוג של טראנסאדיקט הוא זה שמשקף את המציאות,בגלל שכאן אי אפשר להצביע כמה פעמים,לפי דעתי

דרך אגב , אני לא רואה למה שמושיק יכנס לטופ 100
יצא לו אלבום , סבבה
אבל מדובר פה על מצעד דיג'יים ולא יוצרים

Old Post Oct-27-2006 11:18  Israel
Click Here to See the Profile for cluBBer Click here to Send cluBBer a Private Message Visit cluBBer's homepage! Add cluBBer to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

מאותה סיבה שאנשים כמו קארל קוקס, פול אוקנפולד ושאר דיגיים מופיעים עדייין במצעד
הוא מופיע הרבה מסביב לעולם בהרבה מקומות. כדי גיי הוא פעיל לכל אורך השנה ומאחר והא כבר היה שם שנה שעברה אפשר היה אולי לצפות שהוא יישאר שם
אני חושב שאלה שבאמת אוהבים אותו איפשהו מרוצים מכך שמושיק לא נכנס גבוה מדי במצעד הזה...אנדרגראונד מעולם לא כוון אל המוני המצביעים

Old Post Oct-27-2006 16:46 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Djmag Top100 Results 2006
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 [2] 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackHelp ID Song Please =D [2006] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMauro Picotto - Lizard (+Pitch) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 01:13.

Forum Rules: