|
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אני רוצה להאמין שאני לא יחיה רק בהתרפקות על העבר אבל חייבים להודות אנחנו חיים בדור שגורם לי לחשוב שרטרו זה הדבר הכי חם שיש.
|
יש בזה משהו, בהחלט, אנחנו ממחזרים מחדשים ומגלים את עצמינו שוב ושוב כל פעם מחדש. הכל פה תלוי בטעם ובריח, כל אחד ואיך שהוא. הגישה שלי אומרת, לא משנה עם זה דומה העיקר שאני נהנה מזה וטוב לי!
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
ואני מסכים עם הרבה ממשכתבת ומוזר שדווקא אתה כתבת את זה כחסיד מושבע של האפליפטינג...
|
נכון, אני מאוהב במלודי ואפיליפטינג, ואני נופל שבוי בקסמו אוטומטית ומתרגש מהסיגנון הזה מאוד. כמובן שעם השנים הפכתי בררן ולא כל דבר מלהיב אותי. לדעתי יש הרבה יצירה מהסיגנון הזה ויש לי מזל שאין בו חוסר כלל. אני שומע כמעט כל יום תוכנית או סט ואני מכיר המון תוכניות ואני בדרך כלל מתעניין במי שמנגן לטעמי. אני דווקא נחשף להמון סגנונות שונים, כי כל אחד מנגן מגוון של דברים. תמיד יכול לבוא איזה טראק מסגנון שונה ואני ממש המום מזה שהוא מוצא חן בעיני, אבל זה לא קורה הרבה. יש טראקים ללא נושא מלודי אבל הצלילים מאור מרגשים ויוצרים הרמוניה מרשימה או מתוחכמת גם את זה אני אוהב - וזה לא בדיוק טראנס אלא יותר אלקטרוני. אני אוהב גם סגנונות שונים של מוזיקה, ואתה יודע מה? אני עדיין אוהב לפעמים לראות אם.טי.וי. לשמוע פופ, רוק, לטיני, בלדות, ראפ, היפ הופ, קלאסי, גאז ומה שבא לך.
אבל טראנס זה הדובדבן שלי, ופה אני משקיע יותר, מתעניין יותר לומד יותר. אני טורח ממש להתעדכן, לא רק במוזיקה אלא גם בתעשיה, הופעות, לייבלים ובאומנים השונים.
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
מספר הצירופים האפשריים של התוים כדי ליצור מלודיות חדשות הוא עצום ברמה בלתי נתפסת. הטראנס ובמיוחד זה של היום פשוט מורכב מהרבה רבדים שונים. הרי מלודיות יכולות להיות יותר או פחות מורכבות ומלודיה יכולה לקבל משמעות שונה לגמרי אם יש לה תפקיד באס שונה עוד מלודיה נוספת שמקבלת נפח משמעותי שלוקחת את זה לכיוון אחר לגמרי.
|
אני התכוונתי שיש גבול נגיד לאפשרויות למלודיות שאני אישית אוהב.
צודק, יש ים של תחכום וים של צילילים ומנגינות שונות להם והרמונויות ומקצבים שונים ומשונים... לכן זה בעצם סתם התפלצנות שלי!
עדיין יש ים של חומרים חדשים לטעמי כל חודש, אני אסיר תודה כל חודש. וביננו אפילו שיש טראק שממש דומה לאחר אני מוצא את עצמי שרוף עליו אם הוא לטעמי. 
|