Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ההשפעה של מוזיקה אלקטרונית "עתיקה" על המוזיקה כיום
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
אילן נכון אתה רואה את הרוקרים הזקנים האלה בני 40 שכולם צוחקים מהם?
זה אנחנו בעוד 20 30 שנה =] רק בלי הקטע של הרוק.

Old Post Feb-04-2007 15:16  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

שלא נדבר על זה שרוב הטראקים היום משמתמשים בדיוק באותם סאונדים כבר שנים.
שלא נדבר על זה שרוב המלודיות והאקורדים של הפאד בדיוק אותו דבר או בשינוי של תו או חצי טון.
נכון, אין כבר תגליות והמצאות חדשות בעולם המוזיקה וכל דבר שתעשה כבר מישהו בטח עשה לפניך במקום אחר או בצורה אחרת.
יותר מפחיד לחשוב שאחרי כל כך הרבה שנים של יצירה מוזיקלית האפשרויות למנגינות מקוריות מצטמצמות.
לכן הייתי ממליץ לאנשים להחשף לכמה שיותר מקורות למוזיקה חדשה ,לנסות מגוון של סגנונות ולא להתנות את התענוג ממוזיקה במקוריות.
צריך להודות להעריך את מה שקיים ולא לקחת שום דבר כמובן מאליו.

Old Post Feb-04-2007 18:35  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
כשנגיע לגיל 30-40 אנחנו נהיה הרבה יותר מנותקים מוזיקלית מהעולם מאשר דור ההורים שלנו... זו מחשבה מעט מפחידה הייתי אומר

אני מת על קשקושי פילוסופיה!
אני חושב שאתה מעט טועה ותרשה לי לנמק.
תראה, קודם כל המוזיקה בחמישים שנה אחרונות התקדמה בטירוף. תסתכל רק על הטכנולוגיה של 50 שנה אחרונות, המחשב האישי נכנס לאנשים הבייתה רק בשנות השמונים המאוחרות. פלא פון, לא היה מסחרי עד לפני עשור או משהו. אז המבוגרים שלא טרחו לעמוד בקצב או שלא הצליחו, דיי נשארו מאחור. אבל מי שכן טרח הגיע למצב שהיום יש לו באינטרנט מיליון ערוצי מוזיקה ועכשיו הוא חשוף לעולם הרבה יותר גדול עם הרבה יותר מבחר מכל קצבות טבל - הכל בלחיצת כפתור!!! אולי אנחנו לא נאהב את הטראנס של הדור הצעיר אבל בטח לא תחסר לנו מוזיקה אחרת. חוץ מזה שלא היית רוצה לשמוע מוזיקה שדומה כל פעם למשהו מהעבר, הדם החדש מביא לנו גל חדש וזה כל היופי. יהיה עלינו להתאמץ וללמוד את ההתפתחות החברתית אבל נרוויח חידושים והמצאות מהממות. יהיה עלינו כל פעם למצוא את מה שאנחנו אוהבים בעולם שלא תלוי בנו- זה מה שיש ועלינו לעשות טוב לעצמינו. ותאמין לי העולם הרבה יותר גדול ממה שאנחנו יכולים להספיק לחוות במהלך חיים אחד, ככה אני מרגיש!
עכשיו מספיק לקשקש ויותר להנות,
giorgio ponticelli on DI.FM - kicks ass!

Last edited by uzi on Feb-04-2007 at 19:01

Old Post Feb-04-2007 18:50  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

אני רוצה להאמין שאני לא יחיה רק בהתרפקות על העבר אבל חייבים להודות
אנחנו חיים בדור שגורם לי לחשוב שרטרו זה הדבר הכי חם שיש...

ואני מסכים עם הרבה ממשכתבת ומוזר שדווקא אתה כתבת את זה כחסיד מושבע של האפליפטינג...להתקדם ולשמוע עוד דברים זה בדיוק משאני עושה ואני מאוד שמח על כך
ויותר מזה...יש כך הרבה מוזיקה חדשה מעניינת שפשוט אין מספיק זמן להחשף להכל אז המצב בהחלט לא גרוע למשנשאר עם האצבע על הדופק
ובכל זאת אני חייב לסיים עם נימה אופטימית בתחום הטראנס...
מספר הצירופים האפשריים של התוים כדי ליצור מלודיות חדשות הוא עצום ברמה בלתי נתפסת
אבל נגיד שהוא מתקרב למיצוי....
הטראנס ובמיוחד זה של היום פשוט מורכב מהרבה רבדים שונים...הרי מלודיות יכולות להיות יותר או פחות מורכבות ומלודיה יכולה לקבל משמעות שונה לגמרי אם יש לה תפקיד באס שונה ועוד מלודיה נוספת שמקבלת נפח משמעותי שלוקחת את זה לכיוון אחר לגמרי...בקיצור למרות שאני בחודשים האחרונים לא עוקב מספיק דווקא בכיוון של הטראנס אני חושב שעדיין אין סיבה לפסימיות...ההפך - ואני יודע שאתה לא פסימי עוזי רק הבהרתי נקודה (וכאן אני דווקא פחות מסכים איתך שהטראנס משתמש בסאונדים ישנים...נכון אבל לא רק...יש התקדמות גדולה בעקבות ההתקדמות הטכנולוגית של החמש שנים האחרונות בהפקות של הטראנס)

נ.ב.

אלכס
ברוך שובך לפורום

פתחת כאן את אחד הדיונים שבאמת יכולים להיות מעניינים!
המשך כך!

Old Post Feb-04-2007 21:02 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
אני רוצה להאמין שאני לא יחיה רק בהתרפקות על העבר אבל חייבים להודות אנחנו חיים בדור שגורם לי לחשוב שרטרו זה הדבר הכי חם שיש.

יש בזה משהו, בהחלט, אנחנו ממחזרים מחדשים ומגלים את עצמינו שוב ושוב כל פעם מחדש. הכל פה תלוי בטעם ובריח, כל אחד ואיך שהוא. הגישה שלי אומרת, לא משנה עם זה דומה העיקר שאני נהנה מזה וטוב לי!
quote:
ואני מסכים עם הרבה ממשכתבת ומוזר שדווקא אתה כתבת את זה כחסיד מושבע של האפליפטינג...

נכון, אני מאוהב במלודי ואפיליפטינג, ואני נופל שבוי בקסמו אוטומטית ומתרגש מהסיגנון הזה מאוד. כמובן שעם השנים הפכתי בררן ולא כל דבר מלהיב אותי. לדעתי יש הרבה יצירה מהסיגנון הזה ויש לי מזל שאין בו חוסר כלל. אני שומע כמעט כל יום תוכנית או סט ואני מכיר המון תוכניות ואני בדרך כלל מתעניין במי שמנגן לטעמי. אני דווקא נחשף להמון סגנונות שונים, כי כל אחד מנגן מגוון של דברים. תמיד יכול לבוא איזה טראק מסגנון שונה ואני ממש המום מזה שהוא מוצא חן בעיני, אבל זה לא קורה הרבה. יש טראקים ללא נושא מלודי אבל הצלילים מאור מרגשים ויוצרים הרמוניה מרשימה או מתוחכמת גם את זה אני אוהב - וזה לא בדיוק טראנס אלא יותר אלקטרוני. אני אוהב גם סגנונות שונים של מוזיקה, ואתה יודע מה? אני עדיין אוהב לפעמים לראות אם.טי.וי. לשמוע פופ, רוק, לטיני, בלדות, ראפ, היפ הופ, קלאסי, גאז ומה שבא לך.
אבל טראנס זה הדובדבן שלי, ופה אני משקיע יותר, מתעניין יותר לומד יותר. אני טורח ממש להתעדכן, לא רק במוזיקה אלא גם בתעשיה, הופעות, לייבלים ובאומנים השונים.
quote:
מספר הצירופים האפשריים של התוים כדי ליצור מלודיות חדשות הוא עצום ברמה בלתי נתפסת. הטראנס ובמיוחד זה של היום פשוט מורכב מהרבה רבדים שונים. הרי מלודיות יכולות להיות יותר או פחות מורכבות ומלודיה יכולה לקבל משמעות שונה לגמרי אם יש לה תפקיד באס שונה עוד מלודיה נוספת שמקבלת נפח משמעותי שלוקחת את זה לכיוון אחר לגמרי.

אני התכוונתי שיש גבול נגיד לאפשרויות למלודיות שאני אישית אוהב.
צודק, יש ים של תחכום וים של צילילים ומנגינות שונות להם והרמונויות ומקצבים שונים ומשונים... לכן זה בעצם סתם התפלצנות שלי!
עדיין יש ים של חומרים חדשים לטעמי כל חודש, אני אסיר תודה כל חודש. וביננו אפילו שיש טראק שממש דומה לאחר אני מוצא את עצמי שרוף עליו אם הוא לטעמי.

Old Post Feb-05-2007 18:05  Israel
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

אני לא מבין מה קפצתם על הנושא הזה פתאום...
זה דבר ידוע שלוקחים טראקים מפעם ועושים להם סוג של קוברים, רימייקים, סימפולים...
רוצים דוגמה טובה? ז'אן מיירל ז'ראר, שאם אני לא טועה כבר עשה מוזיקה משנות ה 70, וכל מיני אומנים כמו שיין 54 סימפלו את המוזיקה שלו...
או אפילו דומונד שלקחו את פייד טו גריי של ויסאג' משנות ה 80 ועשו מזה גירסת הארד טראנס לפי המוזיקה...

Old Post Feb-07-2007 01:38 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

ברור...
אבל ככה התגלגלה השיחה והיה כיף לפתח אותה.

Old Post Feb-07-2007 01:45  Israel
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

וואלה בכיף אח שלו.. מה שעושה לכולם טוב...
נראה לי דיברנו על הנושא הזה לפני כמה שנים...

Old Post Feb-07-2007 01:47 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ההשפעה של מוזיקה אלקטרונית "עתיקה" על המוזיקה כיום
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackMarcel Woods - Serenity (Which Mix) [2003] [4]

Click here to listen to the sample!Pause playbackIndigo Child - "Take A Breath Of You" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:06.

Forum Rules: