|
| quote: | Originally posted by Viber
.
מה זה קשור אחי, תן לי לחזור לשנה שעברה כמעט כל יום באים וצוחקים והולכים הביתה מוקדם... יש קשיים - אבל יש מרחב וצדק שבהם אפשר למצוא נחמה ולהחלים.
עכשיו בצבא איזה....גיהנום!!! אתה בא כולם תוקעי סכינים ואגואיסטים בכל מקום,לילות חגים ושבתות,מחזיקים אותך בכח סתם עד 5,אתה מובטל כל היום עד רמות של שיגעון ואם יש לך מפקד כמו שלי אז צועקים עליך כל יום,משפילים אותך,מנצלים אותך,אתה מקבל יחס רפואי על הפנים ואתה כל יום חי תחת טרור ופחד שלא ידפקו אותך (שוב) ללא סיבה - ואני נחשב עוד לאחד שהסתדר טוב יחסית.
ההבדל הוא שלתיכון יש חשיבות כלשהי שהיא מובטחת , צבא אתה עושה בשביל הסיכוי שאולי אולי,מתישהו בעתיד תתקל במעסיק מסויים שאולי לא אוהב משתמטים ואולי במקרה,בצורה כלשהי הוא יכול לברר פרטים על השירות הצבאי וגם זה תלוי בהרבה גורמים ומשתנים וגם אז אפשר לחפש מעסיק אחר שנופל בסטטיסטיקה אחרת של מעסיקים שזה לא מעניין אותם/חושבים על העסק יותר מעל אידיאולוגיות בגרוש.
למרות הכל זה 1:0 לתיכון כי זה מה ששוה צבא של ג'ובניקים - 0.
הבנת תהבדל? |
מה שכתבת ברור לי, אני יודע.
מבחינת מסגרת התיכון הרבה יותר נעים אבל אני גם לא אהבתי את התיכון. בקשר לצבא אני מסכים עם כל מילה שכתבת. הצבא שומר לנו על המדינה, אבל המערכת נצלנית, מנובלת, רעה ומכוערת... ככה זה שהגיוס הוא מכוח החוק במדינה. לצערינו יש לנו מדינה עם מצב בטחוני נוראי שמפיע על כל תחומי החיים במדינה.
|