Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > צבא וגיבושים
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

טוב הגעתם לנושא שאני דיי מבין בו...
יש לי גיבוש ב6 למאי לסטיל"ים דבורים

ונמ זה "נגד מטוסים"
וזה יחידה בחיל האויר
יחידה קרבית
אבל בתכלס לא עושים שם יותר מידי
שומרים על מחסומים וכאלה....
אבל ההתמחות שלהם זה נגד מטוסים..
תאריך הגיוס שלי היה ליולי אבל דחיתי למרץ..
אבל במידה ואני יעבור את הגיבוש אז אני יתגייס אני חושב בנובמבר או ינואר..

ו72 זה ממש לא חרא פרופיל..
הכי קרבי שיש כיוס ובתלכס מי שעושים הכי הרבה זה שיריון.. ולפי דעתי שיריון זה בכלל לא גרוע.. תארו לכם לדהור במדבר בתוך טנק ולדרוס כל דבר שעובר שיריון זה ממש אחלה מצידי

אה ולי יש פרופיל 82 על עיוורון צבעים

קב"א 56

Old Post Apr-25-2002 00:06  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
SimonP
tranceaddict

Registered: Dec 2001

quote:
Originally posted by DjNumShum
ו72 זה ממש לא חרא פרופיל..
הכי קרבי שיש כיוס ובתלכס מי שעושים הכי הרבה זה שיריון.. ולפי דעתי שיריון זה בכלל לא גרוע.. תארו לכם לדהור במדבר בתוך טנק ולדרוס כל דבר שעובר שיריון זה ממש אחלה מצידי

אה ולי יש פרופיל 82 על עיוורון צבעים

קב"א 56

מה זאת אומרת? שיריון זה אחלה חייל שבעולם! אני מורעל שיריון (ברצינות) הסיבה היחידה בעצם שאני הולך לגיבוש דובדבן צנחנים זה כי אם אני מסיים אותו אני יכול להגיע לפלס"ר שיריון, שכרגע נמצא בפיסגת השאיפות הצבאיות שלי (אלא אם אני יקבל דובדבן שאי אפשר להגיד לא...בכל זאת)...אחלה חיל שיריון אל תזלזלו, כל החיר לא מעיזים להרים את הראש שלהם לתקוף לפני ששיריון לא מחורר את הבית ממול..

Old Post Apr-25-2002 09:50  Israel
Click Here to See the Profile for SimonP Click here to Send SimonP a Private Message Add SimonP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001

עיוורן צבעים אתה בטוח שעל זה הורידו לך????
כי גם לי יש ואצלי זה רק סעיף
בגלל זה אין לי מצב לשום סיירת או משהו מובחר
אפילו סטי"ל שאפשרי עם 72 אני לא יכול

ושריון - קודם כל במלחמה שיש היום בג'נין ובשטחים אז התפקיד שלו פחות חשוב כי חיל רגלים שם עושה הכל
בלבנון למשל שהיינו שם אז שריון היה הכי חשוב
אבל עדיין זה מסריח להיות שבוע בטנק לחרבן בפנים !!!!

ואתה ממש לא דוהר במדבר ודורס הכל אחי....זה מה שאומרים לך ביום חילות וכאלה שטויות כדי לפתות אותך ללכת לשם ולאכול חרא

Old Post Apr-25-2002 09:57  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
warpedd_
until when?!

Registered: Nov 2001

וואי כמה זמן כבר לא כתבת פה משהו

בכל מקרה לי אישית יש 97 ואני נראה לי רוצה ללכת לטיס
לגבי מחשבים
אין סיכוי ללכת לשם אם יש לך מעל 64 וגם ככה צריך פרוטקציות
לגבי נ"מ זאת יחידת חיר שעוסקת איך לא בהגנה מפני מטוסים
וזה די נחמד יש להם רובים גדולים

Old Post Apr-25-2002 10:04  Israel
Click Here to See the Profile for warpedd_ Click here to Send warpedd_ a Private Message Add warpedd_ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
SimonP
tranceaddict

quote:
Originally posted by yahel222
ושריון - קודם כל במלחמה שיש היום בג'נין ובשטחים אז התפקיד שלו פחות חשוב כי חיל רגלים שם עושה הכל

ואתה ממש לא דוהר במדבר ודורס הכל אחי....זה מה שאומרים לך ביום חילות וכאלה שטויות כדי לפתות אותך ללכת לשם ולאכול חרא

חופשי שטויות...
בוא נתחיל מזה שבלבנון בגלל שלא רצינו להכנס למלחמה כוללת לא נכנסנו עם כח יבשה כבד (שיריון) אלה רק פעולות שמירה במוצב, פעולות סיירות מיוחדות ופעולות מהאוויר (ענבי זעם). בג'נין היה שיריון, והיה הרבה הרבה מאוד שיריון... כמו שאמרתי זה היה ממש ככה. הטנקים עוברים ברחוב ומורידים ורק אח"כ החיר נכנסים..
בתור בן אדם שמתעניין בשיריון יותר מהרגילים אני מאמין, אני יכול להגיד לך שחרא על שיריון תשמע רק ממי שבחיים שלו לא היה שם. זאת סטיגמה. כל מי שפגשתי שמשרת בשיריון בכלל ובפלס"ר בפרט אמר לי שהכל שטויות וזה אחלה חיל ואחלה אנשים...לא מדבר איתך על כל האלה שבאים עושים טירונות 02 ואז יושבים בבסיס ומגרבצים, אני מדבר על החילות המסודרים של שיריון..

Old Post Apr-25-2002 10:17  Israel
Click Here to See the Profile for SimonP Click here to Send SimonP a Private Message Add SimonP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sheshbesh17
Junior tranceaddict

לי יש פרופיל 64 על ניתוח שעברתי בברך
ועשיתי מבחנים לפני שבוע לממר"מ
אם אני לא אתקבל אני (מאוד ייתכן כי לא ידעתי כלום בבחינות) אני אנסה להרים את הפרופיל או לחתום שייתנו לי קרבי
כי בתכלס בימים כמו עכשיו חייבים קרבי ואם לא מודיעין ומחשב שזה מאוד חשוב
אז חובה קרבי ולא משנה איפה כי הכל חשוב

Old Post Apr-25-2002 11:08  Israel
Click Here to See the Profile for sheshbesh17 Click here to Send sheshbesh17 a Private Message Add sheshbesh17 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

quote:
Originally posted by yahel222
עיוורן צבעים אתה בטוח שעל זה הורידו לך????
כי גם לי יש ואצלי זה רק סעיף
בגלל זה אין לי מצב לשום סיירת או משהו מובחר
אפילו סטי"ל שאפשרי עם 72 אני לא יכול

טוב נתחיל בזה שכן אני בטוח שרק על זה הורידו לי ל 82
ועיוורון צבעים ממש לא פוסל מכל הסיירות
אפשר להגי עם עיוורון צבעים ל שלדג וסיירת מטכל
וזה בדוק
ונכון שאתה לא רק דוהר ודורס בשיריון אבל שמע, גם חיר לא רק עושים מארבים ופעולות כם היום..
בכל מקום אוכלים חרא, והרבה חרא

Old Post Apr-25-2002 11:43  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
oDrori
howdy

עוד לא זכיתי להגיע ל 16

Old Post Apr-25-2002 15:02  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

טוב שמע אני אמרו לי שרוב הדברים במובחרים אי אפשר בגלל עיוורון צבעים

וגם בעלה של אחותי הוא קצין בשריון (מיל) והוא ממש מורעל
אבל עדיין לא הצליח לשכנע אותי
שריו"ן - שבת ראשונה יוצאים והשאר נשארים

בכל מקרה יש לי חבר שהיה במלא דדברים עכשיו הוא גובניק
היה בצנחנים גולני כל המוקמות הוא עבר

אמר לי שאוכלים כזה חראאאאאאאאאאאא

אבל מי שרוצה שיהינה זה חשוב שיש אנשים כמוכם רסמי אני מעריך אתכם

Old Post Apr-25-2002 15:35  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

צו ראשון
23/7
פרופיל 97 כמו כלום
בטח ישלחו אותי לאיזה סיירת קרבית אחושרמוטה
וזה בדיוק מה שאני לא רוצה
אבל מה אין לי ברירה...

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Apr-25-2002 16:02  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

אני רק בן 15 (עוד שלוש שבועות) וכנראה יהיה לי פרופיל 82
כי יש לי פלטפוס (רגל שטוחה למי שלא יודע) וחוץ מזה אין לי כמעט אלרגיות קצת לאבק אבל לא רציני ולא שברתי עדיין כלום....

וחי"ר עושים הכל במבצע "חומת מגן" אבא שלי חי"ר וחוץ מהפריצה שזה עשו שיריון את הכל עושים חיל רגלים.....

Old Post Apr-25-2002 16:25  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

דובדבן

James Holden is my only GOD!

Old Post Apr-25-2002 18:18 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > צבא וגיבושים
Post New Thread    Post A Reply

Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackHELP ID THIS HOUSE TRACK!! (Recorded from PulseRadio.net) [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackCharades - No Sleep Untill Freedom (Marco V & Benjamin RMX) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:36.

Forum Rules: