Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > קצת זכרונות...
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

quote:
Originally posted by sabi10
על 3 שנים בצבא אתם בוכים...

נשארו לי עוד 12 שנה מילואים בערך לעשות..כן כן, עד גיל 40 לעזעזל..

הסדיר זה היה משחק ילדים. המילואים תמיד, אבל תמיד לא יפלו בזמן טוב ותחשבו על זה שאתם אזרחים, עסוקים בכל מיני דברים אם זה עבודה או לימודים ופתאום צצה לה מעטפה לבנה ירוקה בדואר שכתוב שבעוד חודשיים ידפקו לכם 2-4 שבועות מהשנה בשביל שתחזרו לצבא...ומה עוד יותר גרוע...שכאשר המילואים נגמרים ואתם חוזרים מרוצים שזה נגמר סוף סוף אתם פותחים את הדואר והופה, עוד מעטפה ירוקה לבנה שכתוב בה שאתם מוזמנים לאימון של שבוע בצאלים....
וכן הלאה והלאה מגיל 22 עד גיל 40

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק

כן כן, אני יוצא בראשון הקרוב למילואים שוב!!!

דיי, נמאס לי..שיעסיקו שכירי חרב במקום וזה גם יהיה יותר זול.

ואי אחי אני עכשיו בסדיר ולא הייתי רוצה להיות במקומך

אני רואה איך מתייחסים למילואימניקים אצלנו ואיך מזמנים אותם בשביל שטויות ומתקמצנים עליהם ובא לי להקיא.

אני צפוי להתנהג כמו בהמה חולה במילואים עד שיגרשו אותי
לא יודע\לא יכול" הם מילות הקסם וכשישלמו לי על לא לעשות כלום בזמן שאני מרעיל את כל הסביבה ייאלצו להיפתר ממני.

צבא הג'ובניקים צריך לעבור שינוי דרסטי מאוד וצריך להתחיל בחיסכון בכסף כמו השקעה בבניינים בודדים במקום בבסיסים שלמים עבור מפקדות,סגירת חיילות וזרועות מיותרות,איחוד בסיסים וקיצור השירות של ג'ובניקים לשנתיים וחודשיים ולתת את הכסף המתפנה לקרביים (יוצא דיי הרבה בהתחשב שעל כל קרבי יש 9 ג'ובניקים).
400*9=3600 ש"ח תוספת ללוחם במשכורת לחודש.

הכי מגעיל כל הציד הזה אחרי המושמטים שמתחולל בתקשורת בשנה האחרונה - גורם לי להיגעל מהמדינה הזאת ולרצות לעבור מפה...פשיסטים.

איך לעזאזל יש לאכ"א חוצפה להנפיץ ש"יש מחסור בכח אדם" בצבא בזמן שבתקשורת מתפרסמת עליה מתמדת במספר הלוחמים וכשכולה שנה לפני מסע הציד מופז אמר שיהיה ניתן לקצר את השירות ב-8 חודשים לג'ובניקים.

בקיצור הצבא השפיע עליי מאוד לרעה בצורה שבה אני תופס בני אדם וישראלים בפרט, אפילו את ההמנון אני כבר לא יכול לשמוע...הכל מרגיש כל כך מזוייף וזמני.

Old Post Mar-31-2008 20:59 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
על 3 שנים בצבא אתם בוכים...

נשארו לי עוד 12 שנה מילואים בערך לעשות..כן כן, עד גיל 40 לעזעזל..

הסדיר זה היה משחק ילדים. המילואים תמיד, אבל תמיד לא יפלו בזמן טוב ותחשבו על זה שאתם אזרחים, עסוקים בכל מיני דברים אם זה עבודה או לימודים ופתאום צצה לה מעטפה לבנה ירוקה בדואר שכתוב שבעוד חודשיים ידפקו לכם 2-4 שבועות מהשנה בשביל שתחזרו לצבא...ומה עוד יותר גרוע...שכאשר המילואים נגמרים ואתם חוזרים מרוצים שזה נגמר סוף סוף אתם פותחים את הדואר והופה, עוד מעטפה ירוקה לבנה שכתוב בה שאתם מוזמנים לאימון של שבוע בצאלים....
וכן הלאה והלאה מגיל 22 עד גיל 40

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק

כן כן, אני יוצא בראשון הקרוב למילואים שוב!!!

דיי, נמאס לי..שיעסיקו שכירי חרב במקום וזה גם יהיה יותר זול.

מה היה התפקיד שלך ?

Old Post Mar-31-2008 21:05 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sabi10
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2003

quote:
Originally posted by Shahar
מה היה התפקיד שלך ?

לוחם בתותחנים

רק מה...אני מקווה שחוק המילואים החדש שבתקווה יעבור אולי יצליח לעזור קצת...כי באמת מתייחסים אלינו כמו פראיירים וככה אני מרגיש במיוחד אחרי שלפני כמה שנים עשיתי מילואים בזמן הלימודים, ושסיימתי נגשתי למרצה שיסביר לי משהו בחומר שהפסדתי אז התשובה שאני מקבל היא שאגש למזכירות החוג ולבקש שיבטלו לי את הקורס ושיחזירו לי את הכסף כי אין סיכוי שאני העבור אותו...ובסוף באמת לא עברתי אותו.

אז אני מקווה רק שהיחס הזה יפסק ויתחילו להעריך את מה שאנשים פה עושים ותורמים ולא יבעטו להם בתחת.

Old Post Apr-01-2008 07:22  Israel
Click Here to See the Profile for sabi10 Click here to Send sabi10 a Private Message Add sabi10 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

quote:
לוחם בתותחנים

רק מה...אני מקווה שחוק המילואים החדש שבתקווה יעבור אולי יצליח לעזור קצת...כי באמת מתייחסים אלינו כמו פראיירים וככה אני מרגיש במיוחד אחרי שלפני כמה שנים עשיתי מילואים בזמן הלימודים, ושסיימתי נגשתי למרצה שיסביר לי משהו בחומר שהפסדתי אז התשובה שאני מקבל היא שאגש למזכירות החוג ולבקש שיבטלו לי את הקורס ושיחזירו לי את הכסף כי אין סיכוי שאני העבור אותו...ובסוף באמת לא עברתי אותו.

אז אני מקווה רק שהיחס הזה יפסק ויתחילו להעריך את מה שאנשים פה עושים ותורמים ולא יבעטו להם בתחת.

תן לי פי אם איפה אתה משובץ אולי נתראה מתישו

ושחר, אם הבן אדם מוציא 45 פרופיל בבקו"ם כנראה לא כזה טוב להחזיק אותו בקרבי, זאת הסיבה שקיימים פרופילים

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Apr-01-2008 07:52  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by Vortex_SA
תן לי פי אם איפה אתה משובץ אולי נתראה מתישו

ושחר, אם הבן אדם מוציא 45 פרופיל בבקו"ם כנראה לא כזה טוב להחזיק אותו בקרבי, זאת הסיבה שקיימים פרופילים

אנשים מוציאים 45 כי הם רוצים לברוח מקרבי
זה לא אומר שהם לא יכולים להכנס לשם ולאהוב

ההצעה שלי טובה..חבל שלא הולכים עליה

Old Post Apr-02-2008 12:10 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

אילן יא נקניק , איזה טירונות הייתה לנו אה ?

זוכר שהמ"מ צרח על רפפורט
"מה אתה מעשן בשמירה שלי !!!"

ורפפורט ענה לו
"מלבורו לייט המ"מ"

אחד הקטעים אחי...

שמעתי שהוא הולך להתחתן - הוא נדפק אחי לגמרי...

Old Post Apr-06-2008 20:00  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

quote:
Originally posted by luckystrike
הוא נדפק אחי לגמרי...

כן, כמו כולנו אחרי הצבא.

Old Post Apr-07-2008 12:24  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by uzi
כן, כמו כולנו אחרי הצבא.

מה כמו כולם ?
1. אחרי צבא זו התקופה הכי יפה בחיים
2. מורן בן איזה 26..זה גיל להתחתן

Old Post Apr-07-2008 15:41 
MINTZ
Senior tranceaddict

Registered: May 2007

צבא צבא....

אחחחחחחח

תמיד הייתי שמה עם המטאטא ביד...

אכן בעייתי למי שלא הסתדר בתפקיד שלו ולא מצאו לו אחר...

שחר!!!

מה ניינים אחי? שנים לא ראו אותך במסיבות..

תבוא לבקר - יהיה צחוקים!

אל תתן לזמן שעובר לשנות אותך בנאדם - זה הטריק הכי גדול בחיים תאמין לי..

מה ככה היית כבר באיבזה?

משהו מעניין?

Old Post Apr-14-2008 19:20  Israel
Click Here to See the Profile for MINTZ Add MINTZ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by MINTZ
צבא צבא....

אחחחחחחח

תמיד הייתי שמה עם המטאטא ביד...

אכן בעייתי למי שלא הסתדר בתפקיד שלו ולא מצאו לו אחר...

שחר!!!

מה ניינים אחי? שנים לא ראו אותך במסיבות..

תבוא לבקר - יהיה צחוקים!

אל תתן לזמן שעובר לשנות אותך בנאדם - זה הטריק הכי גדול בחיים תאמין לי..

מה ככה היית כבר באיבזה?

משהו מעניין?

וואלה אחי, אני לא כל כך זוכר אותך, אבל טוב לראות שאתה זוכר אותי.
מסיבות כבר לא הכי הולך אצלי, יותר דאנסברים, הרצליה פיתוח בעיקר.
בקרוב מתחילים החיים האמיתיים.

מה איתך?

Old Post Apr-15-2008 00:11 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > קצת זכרונות...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackoops...forgot one from sasha 1996 :D... [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDavid Forbes - Questions Must Be Asked (Magica Mix) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 15:06.

Forum Rules: