|
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
מה זה פרוגרסיב טראנס, אתה יודע? אתה יכול להסביר לי?
כי האמנים שציינת הם פרוגרסיב האוס לדעתי או סתם האוס הם לא קשורים כל כך לטראנס לדעתי...
וארמין וטייסטו ושות' תמיד ניגנו גם טראקים מינימליים יותר לצד הטראקים המפגיזים יותר זה ממש לא חדש...
@DjV
מה זה אלקטרו טראנס? אתה מתכוון לטראנס עם השפעות של אלקטרו כביכול? כמו פרי? אני חושב שבסגנון הזה עדיין יוצאים דברים טובים כמו בכל סגנון, אבל אני לא מבין למה לקרוא לזה בשם חדש,...
ומינימל טראנס... קיים משנות התשעים המאוחרות...
וגם אני חשבתי שאני מת על הקטעים בספינינג אבל בחודש האחרון הם דיי אכזבו אותי... הייתי רגיל שכל קטע בספינינג הוא להיט...
ועוד שאלה, באייטונס אני לא יודע אם אתם מכירים יש אופציה להרשם לפודקאסט בחינם והתוכנה מורידה לך כל הזמן את הפרק הכי חדש שלא שמעת... יש אופציה כזאת גם עם הפוד קאסטים שציינתם? |
בתור אחד שגם כן מתחבר לפרוגרסיב החדש, וגם לאלקטרו טראנס שכבר מזמן נחשב סגנון משל עצמו, ולמינימל טראנס החדש, אני יכול להגיד לך שהסגנונות האלה עם כבר עצמאיים כמו הטק טראנס וכמו האפליפטינג טראנס.
אלקטרו טראנס הוא אכן טראנס עם שצלילי אלקטרו שולטים בו, ולווא דווקא בסגנון שפרי קורסטן יוצר, אלא גם בדרך אחרת, שיוצרים כמו
Genix, Martin Roth
ורבים וטובים אחרים משתמשים באלקטרו לטובת העשרת הטראנס.
אתה לא יכול לקרוא להם טק טראנס, אתה לא יכול לקרוא להם אפליפטינג טראנס, ובטח שלא פרוגרסיב טראנס. זה פשוט אלקטרו טראנס.
ומינימל טראנס הוא סגנון מתהווה בשנה האחרונה, עם יציאות של לאון בולייר שאליו אני פחות מתחבר, ורי-וורד שאליו אני יותר מתחבר, וגם טראק אחד שפשוט לקח קצת אלקטרו האוס, קצת מינימל האוס, רעיון של טראנס, ושילב ביחד, וממש מומלץ:
Heatbeat Presents Mathias Faint - Sxing
We know you can find it all on Youtube, but do you really want to search?
Dubstep House\Electro Minimal House Hits Psy\GOA
Last edited by -AP- on Dec-26-2011 at 11:46
|