Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מי עוד בקטע?
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
vit048
tranceaddict

Registered: May 2007
אני לא סובל את העכבר5 הזה , הוא עושה טראקים ורמיקסים כמו מכונה וזה ממש לא מחמאה !!
בקשר ל jonas steur
באמת עדיף לא לדבר ושיחזור במהירות לסגנון הישן שלו.
השחרור האחרון של מייק מבלגיה פשוט מדהים והוא יתחרה אצלי לתואר שחרור השנה
אני מתכון ל push ep האחרון

Old Post May-22-2008 19:37  Israel
Click Here to See the Profile for vit048 Click here to Send vit048 a Private Message Add vit048 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sh33p
disco fvrd, house flvrd..

Registered: Jun 2004

שלא תבינו לא נכון
בהחלט לא כל קטע של העכבר אני אוהב, אלא ממש בודדים.
הכוונה שלי הייתה לכל הסגנון שנוצר ממנו ויוצרים שהלכו בעקבותיו
אתם חייבים להסכים איתי שאם תקשיבו לכל היוצרים שציינתי יש משהו שמאחד אותם בסאונד, אפשר גם להוסיף את
inpetto
andrew bennet - הטראק האחרון שלו שנקרא dreamcatcher
מה כל כך מיוחד בו?
כל אחד והטעם שלו, בשבילי זה קטעים שכיף לשמוע ביום יום, באוטו, בדרך לעבודה.

הם קלילים ולפעמים בעלי ווקאלים נעימים לאוזן, ולי אישית לא תמיד יש חשק לשמוע קטעים ממש חזקים כמו הטראק האחרון של
rank1 - and then
שבמסיבה הטראק פשוט תענוג

Old Post May-22-2008 20:16  Israel
Click Here to See the Profile for sh33p Click here to Send sh33p a Private Message Add sh33p to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

quote:
Originally posted by sh33p
שלא תבינו לא נכון
בהחלט לא כל קטע של העכבר אני אוהב, אלא ממש בודדים.
הכוונה שלי הייתה לכל הסגנון שנוצר ממנו ויוצרים שהלכו בעקבותיו
אתם חייבים להסכים איתי שאם תקשיבו לכל היוצרים שציינתי יש משהו שמאחד אותם בסאונד, אפשר גם להוסיף את
inpetto
andrew bennet - הטראק האחרון שלו שנקרא dreamcatcher
מה כל כך מיוחד בו?
כל אחד והטעם שלו, בשבילי זה קטעים שכיף לשמוע ביום יום, באוטו, בדרך לעבודה.

הם קלילים ולפעמים בעלי ווקאלים נעימים לאוזן, ולי אישית לא תמיד יש חשק לשמוע קטעים ממש חזקים כמו הטראק האחרון של
rank1 - and then
שבמסיבה הטראק פשוט תענוג

אני פשוט עוד לא שמעתי קטעים שלו בגלל זה באמת אני שואל מה מיוחד בו כי אולי אני מפספס משהו, זה לא היה כדי לרמוז שהוא לא מיוחד או משהו כזה..

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post May-23-2008 02:02  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj_Kile
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2005
אם כן תבדוק את ,
gianluca motta feat molly - not alone (deadmau5 remix)

אני מאמין שהקטע הזה מסכם את הסגנון שלו

Old Post May-24-2008 14:06 
Click Here to See the Profile for Dj_Kile Click here to Send Dj_Kile a Private Message Add Dj_Kile to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-AP-
Senior tranceaddict

Registered: Feb 2005

quote:
Originally posted by Vortex_SA
מה זה פרוגרסיב טראנס, אתה יודע? אתה יכול להסביר לי?
כי האמנים שציינת הם פרוגרסיב האוס לדעתי או סתם האוס הם לא קשורים כל כך לטראנס לדעתי...

וארמין וטייסטו ושות' תמיד ניגנו גם טראקים מינימליים יותר לצד הטראקים המפגיזים יותר זה ממש לא חדש...

@DjV
מה זה אלקטרו טראנס? אתה מתכוון לטראנס עם השפעות של אלקטרו כביכול? כמו פרי? אני חושב שבסגנון הזה עדיין יוצאים דברים טובים כמו בכל סגנון, אבל אני לא מבין למה לקרוא לזה בשם חדש,...

ומינימל טראנס... קיים משנות התשעים המאוחרות...

וגם אני חשבתי שאני מת על הקטעים בספינינג אבל בחודש האחרון הם דיי אכזבו אותי... הייתי רגיל שכל קטע בספינינג הוא להיט...

ועוד שאלה, באייטונס אני לא יודע אם אתם מכירים יש אופציה להרשם לפודקאסט בחינם והתוכנה מורידה לך כל הזמן את הפרק הכי חדש שלא שמעת... יש אופציה כזאת גם עם הפוד קאסטים שציינתם?

בתור אחד שגם כן מתחבר לפרוגרסיב החדש, וגם לאלקטרו טראנס שכבר מזמן נחשב סגנון משל עצמו, ולמינימל טראנס החדש, אני יכול להגיד לך שהסגנונות האלה עם כבר עצמאיים כמו הטק טראנס וכמו האפליפטינג טראנס.
אלקטרו טראנס הוא אכן טראנס עם שצלילי אלקטרו שולטים בו, ולווא דווקא בסגנון שפרי קורסטן יוצר, אלא גם בדרך אחרת, שיוצרים כמו
Genix, Martin Roth
ורבים וטובים אחרים משתמשים באלקטרו לטובת העשרת הטראנס.
אתה לא יכול לקרוא להם טק טראנס, אתה לא יכול לקרוא להם אפליפטינג טראנס, ובטח שלא פרוגרסיב טראנס. זה פשוט אלקטרו טראנס.

ומינימל טראנס הוא סגנון מתהווה בשנה האחרונה, עם יציאות של לאון בולייר שאליו אני פחות מתחבר, ורי-וורד שאליו אני יותר מתחבר, וגם טראק אחד שפשוט לקח קצת אלקטרו האוס, קצת מינימל האוס, רעיון של טראנס, ושילב ביחד, וממש מומלץ:
Heatbeat Presents Mathias Faint - Sxing

We know you can find it all on Youtube, but do you really want to search?
Dubstep House\Electro Minimal House Hits Psy\GOA

Last edited by -AP- on Dec-26-2011 at 11:46

Old Post May-30-2008 13:33  Israel
Click Here to See the Profile for -AP- Click here to Send -AP- a Private Message Visit -AP-'s homepage! Add -AP- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

patchwork - samothraki

WORD!

זה בערך מסכם את הסגנון האלקטרוני שזורם בעורקיי בזמנים אלו

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post Jun-02-2008 17:16  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מי עוד בקטע?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSpun by Deep Dish 2006 [#2] [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAgnelli & Nelson - "Holding On To Nothing" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 18:07.

Forum Rules: