Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ???עוד מישהו פה ער ב3.30 בבוקר ובא לו לדסקס שיטות להריגת יתושים
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Registered: Oct 2001

אני אומר נכריז על מלחמה...
נבנה כזה עמוד שלם של אולטרה ומסביבו גדר חשמלית עצבנית כזו...
כולם יבואו יתחשמלו ואת הגופות נמסור לערבים...

Old Post Jun-02-2002 14:38  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

שמעו נכון שהם ממש מעצבנים ההליקופטרים הענקיים האלה שמסתובבים בחדר

אבל אתם טועים - לא אלה עוקצים
אלה הם הזכרים והנקבות הן אלה שעוקצות !!!
ויתוש נקבה היא פצפון ומאד קשה לראות אותו

Old Post Jun-02-2002 14:45  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001

quote:
Originally posted by eXeTik

ובושם לא מורידים את הריח המסריח הזה- שבוע שלם אתה צריך להסתובב עם ריח של רומנים.

ריח של רומנים מה רע בריח של רומנים?!!!!

אני רומני גאה, אני גאה בריח שלי
אני לא שם דיאודרנט כדיי להתגאות בריח הרומני הטוב שלי...

BTW
הקטע עם הדיאודרנט זה בצחוק....

Old Post Jun-02-2002 16:00  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

quote:
Originally posted by yahel222
שמעו נכון שהם ממש מעצבנים ההליקופטרים הענקיים האלה שמסתובבים בחדר

אבל אתם טועים - לא אלה עוקצים
אלה הם הזכרים והנקבות הן אלה שעוקצות !!!
ויתוש נקבה היא פצפון ומאד קשה לראות אותו

אתה מדבר פה עם הרב-יתושן!!!
אתה באמת חושב שלא ידעתי את זה?
זה הרי ברור מראש!!!

זה נכון אבל...
כל הזמן זה אני דיברתי על נקבות...
עכשיו שאני חושב על זה...
בטוח פה כולם ראו 2 יתושים מזדיינים...
אבל שתיהם היו זכרים...

!!!היתושים הם הומוים
איזו תגלית!!!

Old Post Jun-02-2002 18:46  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NeMeSiS1234
A B C D E F G H I........

Registered: Dec 2001

טוב אז כל מה שאמרתם פה זה נכון אבל זה ממש לא מספיק אז בואו ואני אלמד אותכם את הדבר הכי טוב לעשות נגד היתושים:
אז ככה לפני שאתם הולכים לישון תיכנסו מתחת לשמיכה ותתקעו כמה נודים
חכו כמה שניות עד שהריח יתעצם ואז תרימו את השמיכה במכה אחת וכל הריח יתפשט בחדר תוך שניה וחצי
בקיצור ברגע שהריח מגיע לכל הפינות של החדר אתם רואים את היתושים לא משנה זכר או נקבה או באיזה גודל ... אתם פשוט רואים אותם נופלים לרצפה, וכל מי שלא נופל יברח תוך שניה מהחדר שלכם ויכריז עליו כאל איזור צבאי סגור!!!
מבטיח לכם שהם לא יחזרו שבוע לחדר!!!!!
וזה עובד !!!!

Old Post Jun-02-2002 19:49  Israel
Click Here to See the Profile for NeMeSiS1234 Click here to Send NeMeSiS1234 a Private Message Add NeMeSiS1234 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

quote:
Originally posted by NeMeSiS1234
טוב אז כל מה שאמרתם פה זה נכון אבל זה ממש לא מספיק אז בואו ואני אלמד אותכם את הדבר הכי טוב לעשות נגד היתושים:
חכו כמה שניות עד שהריח יתעצם ואז תרימו את השמיכה במכה אחת וכל הריח יתפשט בחדר תוך שניה וחצי
בקיצור ברגע שהריח מגיע לכל הפינות של החדר אתם רואים את היתושים לא משנה זכר או נקבה או באיזה גודל ... אתם פשוט רואים אותם נופלים לרצפה, וכל מי שלא נופל יברח תוך שניה מהחדר שלכם ויכריז עליו כאל איזור צבאי סגור!!!
וזה עובד !!!!

שמע זה פשוט מגעיל
אני צריך לישון בחדר...... !!!
איך אפשר עם הריח יא מסריח

Old Post Jun-02-2002 20:01  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

quote:
וזה עובד !!!!

Old Post Jun-02-2002 20:16  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NeMeSiS1234

איזה חסרי חוש הומור אתם שזה משהו

Old Post Jun-02-2002 20:29  Israel
Click Here to See the Profile for NeMeSiS1234 Click here to Send NeMeSiS1234 a Private Message Add NeMeSiS1234 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

הדבר שאותי הכי מטריף, זה שאני חצי יושן ופתאום אני האוזן שלי מתחילה לרעוד, (אחושילינג לרעוד זה כבר טראומה עמוק בפנים אצלי) וזה כי אני שומע איזה זמזום לא משנה מה בחדר, פתאום תוך שניה ככה זה

"וווווווווווווזזזזזזזז"
עובר לי על האוזן

ואני קופץ מהמקום כמו איזה מטורף, עולה לי כל הדם לעיניים ואני מתחיל להזיע כמו חמור, ואומר לעצמי: "עזוב, לך לישון, עוד שניה הוא הולך", ואז שוב,
"וווווווזזזז"

ואני דופק לעצמי כפה על הראש, למרות שאני יודע שהוא לא שם כבר, ואז עם הדם בעינייים, אני קם מדליק ת'אור ומתחיל לחפש את הבן-זונה שמפריע לי עד שכל החדר נקי, ואז אני הולך להשטין בעצבים מזיע וחצי ישן, ואז חוזר לישון ונרדם תוך דקה

רק לכתוב את זה יש לי עוות באוזן

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Jun-03-2002 19:01  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
איזה חסרי חוש הומור אתם שזה משהו

ראסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססמי!

Old Post Jun-03-2002 20:20 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NeMeSiS1234

quote:
Originally posted by Flotser
הדבר שאותי הכי מטריף, זה שאני חצי יושן ופתאום אני האוזן שלי מתחילה לרעוד, (אחושילינג לרעוד זה כבר טראומה עמוק בפנים אצלי) וזה כי אני שומע איזה זמזום לא משנה מה בחדר, פתאום תוך שניה ככה זה

"וווווווווווווזזזזזזזז"
עובר לי על האוזן

ואני קופץ מהמקום כמו איזה מטורף, עולה לי כל הדם לעיניים ואני מתחיל להזיע כמו חמור, ואומר לעצמי: "עזוב, לך לישון, עוד שניה הוא הולך", ואז שוב,
"וווווווזזזז"

ואני דופק לעצמי כפה על הראש, למרות שאני יודע שהוא לא שם כבר, ואז עם הדם בעינייים, אני קם מדליק ת'אור ומתחיל לחפש את הבן-זונה שמפריע לי עד שכל החדר נקי, ואז אני הולך להשטין בעצבים מזיע וחצי ישן, ואז חוזר לישון ונרדם תוך דקה

רק לכתוב את זה יש לי עוות באוזן

אחי אני רואה זה באמת מציק לך אם אתה רושם להשתין עם 'ט'... חחחחחחח

Old Post Jun-04-2002 11:06  Israel
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:

אחי אני רואה זה באמת מציק לך אם אתה רושם להשתין עם 'ט'... חחחחחחח

מציק אחושילינג

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Jun-04-2002 20:03  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ???עוד מישהו פה ער ב3.30 בבוקר ובא לו לדסקס שיטות להריגת יתושים
Post New Thread    Post A Reply

Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackDesyn Masiello: House tune from 2005 [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDoug Laurent - "I'm Rushing" (Hypnotic Extended) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:52.

Forum Rules: