אין לי אנטי וירוס ובחיים שלי עדין לא קיבלתי וירוס
טוב אז ככה אני גם לא משתמש באנטי וירוס כבר איזה כמה שנים טובות ואין לי וירוסים ודבר שני לפי מה שאני הבנתי הטכנאים לא אוהבים את הנורטון בגלל זהוא נכנס לתוך ההגדרות של המחשב שלכם והוא עושה המון צרות אחר כך שמנסים להוריד אותו
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
quote:Originally posted by Segev chook אתה רק יורד עליו או גם מרביץ לו? זה הכל מאהבה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook זה הכל מאהבה גם אני אוהב אותך אח"ש... לא יודע, כי אתה טמבל ואף פעם אין לך וירוסים...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 טוב אז ככה אני גם לא משתמש באנטי וירוס כבר איזה כמה שנים טובות ואין לי וירוסים ודבר שני לפי מה שאני הבנתי הטכנאים לא אוהבים את הנורטון בגלל זהוא נכנס לתוך ההגדרות של המחשב שלכם והוא עושה המון צרות אחר כך שמנסים להוריד אותו לי לא הייתה בעיה להסיר אותו ...