|
|
|
|
 |
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by LA©
חחחח ממש משיח... ניסיתי להתקשר אליך אתמול... מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב...
ונכון, אתם צודקים, זו לא רק הירידה בטראנס (שזו דעתי האישית דרך אגב, וזה לגיטימי והגיוני לגמריי שיהיו כאלו שלא יסכימו), אלא שילוב של דברים...
מבחינה אישית והקשר שלי לפורום אני לא יכולה להגיד שזה בגלל הטראנס, אלא החיים עצמם... אף פעם לא הפסקתי להקשיב או לחיות ולנשום טראנס... אבל ניסיתי להסתכל על התמונה הכללית, הירידה בטראנס אדיקט באופן גלובלי יותר, ולאו דווקא בפן האישי.
אילן, כבוד שנשארת....
|
בבבבנננננננניייייייייי !!!!!!!!!!!
איזה כיף לראות אותך פה !!!

רק עכשיו הבנתי שאת זאת שהתקשרת, איזה קטע, לא הבנתי איזה לקוח רושם לי הודעה כזאת ממספר 00000001111002 מוזר כזה
בנוגע לפורום אני מסכים איתך, קשה עם הקצב של החיים להיכנס לפה על בסיס יומי ואילן, ראסמי כל הכבוד - אתה כמעט אחרון גיבורי הפעולה
אני חושב אגב שהטראנס דווקא מתחיל להתחזק חזרה, אולי זה בגלל שחזרתי מהאנרג'י עכשיו אבל הטראקים מתחילים להזכיר קצת את פעם
יצא באנרג'י מגזין מעניין שחילקו שם עם ראיונות עם כל הדיג'יים והם דיברו הרבה על זה ועל הקלאסיקות של פעם. היה ממש מעניין - המון דיונים היו שם על ההתפתחות של הטראנס בשני העשורים האחרונים
פול ואן דייק ומרסל וודס אמרו שם משהו נכון, הם כתבו לכל אלו שמתגעגעים לקלאסיקות ושאומרים שהטראנס השתנה רחוק מדי מהמקור, שזה רק לחיוב שהטראנס מגוון כל כך בימים אלו הרבה יותר מהעבר ושכל תחום שמתרחב ונהיה בהיקף גדול יותר מתפתח בכל מיני אופנים.
אני מסכים בעיקרון עם זה
Mar-12-2009 14:51
|
|
|
 |
 |
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by LA©
חחחח ממש משיח... ניסיתי להתקשר אליך אתמול... מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב...
ונכון, אתם צודקים, זו לא רק הירידה בטראנס (שזו דעתי האישית דרך אגב, וזה לגיטימי והגיוני לגמריי שיהיו כאלו שלא יסכימו), אלא שילוב של דברים...
מבחינה אישית והקשר שלי לפורום אני לא יכולה להגיד שזה בגלל הטראנס, אלא החיים עצמם... אף פעם לא הפסקתי להקשיב או לחיות ולנשום טראנס... אבל ניסיתי להסתכל על התמונה הכללית, הירידה בטראנס אדיקט באופן גלובלי יותר, ולאו דווקא בפן האישי.
אילן, כבוד שנשארת....
|
אגב אנני, ניסיתי להתקשר אתמול אלייך לקנדה והשארתי הודעה, תחזרי אלי יא קקה

Mar-13-2009 11:03
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 06:43.
Forum Rules: