quote:Originally posted by Viber מה אתה רוצה? הוא עושה טראקים תחת איזה מאה אליאסים, אם הם מחתימים את מייק אז זה כבר כאילו חתומים אצלהם איזה 200 אמנים שמע, אני לא יודע כמה אתה עוקב אבל כל שבוע הם מוציאים טראק של אומן חדש אחר... אין שם ממש השקעה ביוצרים שנמצאים אצלהם בלייבל...
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
כן אני מודע למצב, היה איזה ט'רד במיוזיק דיסקאשן שבו כולם פיארו את העבר של בונזאי וביכו את ההווה.
quote:Originally posted by Viber אל תלכלך, הם עדיין מוציאים דברים טובים. לא ברמה של פעם כמובן, אבל עדיין טובים. מייק האהבל הזה צריך לקחת את עצמו בידיים, הוא קצת התאהב בסאונד המכוער של עצמו כמו פול ואן דייק. מסכים איתך פול ואן דייק חלש לדעתי לאחרונה הטראקים שלו עם סאונד מאוד דומה, אין בזה משהו רע אבל קצת גיוון לא יזיק בלי קשר בטראנס אנרג'י הוא נתן סט חלש מאוד לדעתי... וגם דיג'יים אחרים אומרים שהוא ממש לא נחמד קראתי בדיוק רעיון עם טיאסטו שאמר שפול ואן דייק ברייב האחרון שהם הופיעו ביחד, אפילו לא אמר לא שלום
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike מסכים איתך פול ואן דייק חלש לדעתי לאחרונה הטראקים שלו עם סאונד מאוד דומה, אין בזה משהו רע אבל קצת גיוון לא יזיק בלי קשר בטראנס אנרג'י הוא נתן סט חלש מאוד לדעתי... וגם דיג'יים אחרים אומרים שהוא ממש לא נחמד קראתי בדיוק רעיון עם טיאסטו שאמר שפול ואן דייק ברייב האחרון שהם הופיעו ביחד, אפילו לא אמר לא שלום כן, ידוע שואן דייק הוא דיי שמוק, אפילו הייתה תקופה שהוא לא הסכים לבוא לארץ מכל מני סיבות הזויות. בתחילת הקריירה, לפני שהוא התאהב בסאונד המזויין הזה של "פוא אנ איינג'ל" הוא היה הרבה יותר טוב. גם הסטים שלו היו הכי טובים בסביבות 1999-2003, לפני שהוא הבין כמה גאוני לפרסם את אפל...אהה סליחה! שהוא מעדיף לתקלט על לפטופים כי "זה עדיף"
quote:Originally posted by Viber כן, ידוע שואן דייק הוא דיי שמוק, אפילו הייתה תקופה שהוא לא הסכים לבוא לארץ מכל מני סיבות הזויות. בתחילת הקריירה, לפני שהוא התאהב בסאונד המזויין הזה של "פוא אנ איינג'ל" הוא היה הרבה יותר טוב. גם הסטים שלו היו הכי טובים בסביבות 1999-2003, לפני שהוא הבין כמה גאוני לפרסם את אפל...אהה סליחה! שהוא מעדיף לתקלט על לפטופים כי "זה עדיף" מסכים איתך לגמרי הקטע עם אפל ממש מוזר גם הרמה של המיקסוס אני חושב השתנתה מאז ובאופן דיי משמעותי