quote:Originally posted by Izzy ya winmx is pretty good... i use it from time to time לא אהבתי את התוכענה הזאת אני מתגעגע לאודיו גאלקסי
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by Djsamorai גבר אין שם לינק ואין כלום ... יש לך להביא לי לינק ?? מה זאת אומרת תקרא את ההסבר
___________________ Never again.
חן אתה מלך.... זה אדיר (לפחות צריך להיות) אינ צריך לקבל אישור
quote:Originally posted by Dj Moriano חן אתה מלך.... זה אדיר (לפחות צריך להיות) אינ צריך לקבל אישור ANYTIME BRO
quote:Originally posted by DjChook מה זאת אומרת תקרא את ההסבר עכשיו קראתי את כל האשכול ההוא גבר . אבל אני מספיק ותיק כאן ??? באיזו דרגה אני צריך להיות כדי לקבל שם מישתמש וסיסמה ?
quote:Originally posted by Djsamorai באיזו דרגה אני צריך להיות כדי לקבל שם מישתמש וסיסמה ? תכתוב מכתב יפה לביז ותקווה לטוב אחי
אני אתמול נרשמתי ל TA Direct Connect Hub זה פשוט גדול!!!!! אתם חייבים להירשם לדבר הזה!!!!!
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 התוכנה הזאת ענקית אבל היא ממש אבל ממש איטית בשבילי מה איתכם??? זה תלוי ממי אתה מוריד אחרי שאתה מוצא שיר תוודא שאתה מוריד ממישהו על cabels
quote:Originally posted by DJ-Kreing^^ זה תלוי ממי אתה מוריד אחרי שאתה מוצא שיר תוודא שאתה מוריד ממישהו על cabels ואיך אני עושה את זה?
אתה קופץ לשם של המשתמש ב online users ורואה בציור ליד השם או ב conections את החיבור שלו