כן לפי השם היא בטוח לא ישראלית, אבל יש עוד דיג'אי שתיקלט אחריה... !!!!ועדי (נכון?) וואוווווו אני בטוח שאך אחד לא התקרב אליה ממש קרוב... יש לה מבט מפחיד
גם ראיתי פעם אחת בגיא פינס מכון כושר שיש בו די ג'יי אבל היא גם בת.... בחלומות בהקיציס גם הדי ג'יי היא בת....
quote:Originally posted by Dj Moriano בחלומות בהקיציס גם הדי ג'יי היא בת.... נועמהה...
עכשיו אני רואה את הט'רד האמת נראית לי יותר גרמניה במיוחד עם השם אבל שיהיה יכול להיות שזה שם במה או משהו בכל מקרה עדיף על אסף בלקוני
טוב תשמעו זה שיא הזיון שכל לכו תידעו שהיא לא סתם עשתה דאבלים כל הערב וראסמי דפוק מי שחושב שטראנס זה לבנים בלבד אההההה אולי היא בכלל דיג'יית אייטיז ששמה "מעלה מעלה מעלה"
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook טוב תשמעו זה שיא הזיון שכל לכו תידעו שהיא לא סתם עשתה דאבלים כל הערב וראסמי דפוק מי שחושב שטראנס זה לבנים בלבד אההההה אולי היא בכלל דיג'יית אייטיז ששמה "מעלה מעלה מעלה" לא היא הונלדית בכלל.....
quote:Originally posted by yahel222 לא היא הונלדית בכלל..... או הולנדית או גרמניה זה בטוח... גם לפי המראה וגם לפי השם
___________________ .