Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אנטיתזה
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
LA©
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2003

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
את יכולה לקפוץ סתם לשמוע מוזיקה טובה עם חברים על כוס בירה
יש גם מקומות מגניבים כאלה בתל אביב

ברור שאפשר, אבל כאלו בילויים ומקומות מגניבים עם מוזיקה טובה לא חסרים לי שמה...
טראנס בארץ מאוד חסר לי.. אין מה לעשות, הקהל פה הרבה יותר חם וחיי, ושולח וייבס ואנרגיות טובות באוויר. לפחות לדעתי

אבל מה שבא ברוך הבא! העיקר זה האנשים שאיתך!! כייף בארץ לא משנה מה עושים בסה"כ חחח

Old Post Dec-21-2009 08:55 
Click Here to See the Profile for LA© Click here to Send LA© a Private Message Add LA© to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sh33p
disco fvrd, house flvrd..

Registered: Jun 2004

אילן נו באמתתתתתתתת
זה מה שיעיר את הפורום?

X חצי מפה עברו למקום
Y החצי השני עבר למקום

ה3 אנשים שנשארו לא שומעים בכלל טראנס
הפורום הגלובאלי הוא בכלל לא טראנס, תנסה לפתוח טופיק במיוזיק דיסקשן על ארמין
ותראה את התגובות

לגבי מעל ומעבר...
אני שם, לשים וי ענק על חלום ילדות...

Old Post Dec-23-2009 03:10  Israel
Click Here to See the Profile for sh33p Click here to Send sh33p a Private Message Add sh33p to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
benji904
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2006

Speak for others, some people are still alive & kicking, and yes, listening to trance...

Old Post Dec-23-2009 13:30  Israel
Click Here to See the Profile for benji904 Click here to Send benji904 a Private Message Add benji904 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

quote:
Originally posted by sh33p
אילן נו באמתתתתתתתת
זה מה שיעיר את הפורום?

X חצי מפה עברו למקום
Y החצי השני עבר למקום

הפורום הגלובאלי הוא בכלל לא טראנס, תנסה לפתוח טופיק במיוזיק דיסקשן על ארמין
ותראה את התגובות

לגבי מעל ומעבר...
אני שם, לשים וי ענק על חלום ילדות...

ORDER! ORDER IN THE HOUSE (or trance, whatever suits you)!

sh33p אדון
לאור התגובה הנ"ל אתה מואשם בסעיפים הבאים:
1) התאכזבות מאילן לשוא.
2) התלוננות על "עייפות" הפורום.
3) התלוננות על מיקום מגורי אנשי הפורום.
4) האשמות כזב על חוסר התשוקה לטראנס בקרב אנשי הפורום.
5) הטלת ספק בפורום הגלובאלי.
6) רמיזה קלה-קלה, מרומזת, על הכפשת שמו של ארמין בפורום.
7) הצבת סמיילי כחול מזועזע ומפוחד.
8) שימוש מעל ומעבר בשמם המפורש של "אבוב אנד ביונד" בעיברית.
9) הגשמת חלומות ילדות בפרהסיה, תוך ניקור עיניים מחפיר לאלו שנבצר מהם מלהגשים את חיבתם להרכב הטראנס הבריטי המשובח.

והרי פסק הדין:
1) ראשית כל, מעל לכל ספק, אילן אשם- תמיד!
ואתה אמור לו:
"כי מוד אתה, וגורל הטראנס הישראלי נתון הוא בידך. מוד-תעמוד בפינה עם הפנים לקיר!".
2) חובה עליך, מר "שיפ", לעודד ולתרום מזמנך הפנוי לטובת הפורום, חבריו וסתם עוברי-אורח, בכתיבה, בשיר, בהמלצות, בדיבור חיובי ושאר שטויות.
3) מהיום, מר שיפ, עליך לפאר ולרומם, להאדיר ולהעצים את מוזיקת הטראנס בישראל באמצעות ניגון עלי ופילה ב"פול ווליום" בקרב שכניך.
4) כמו כן, יוטל עליך, אדון שיפ היקר, לקרוא בחזרה לאותם פורשי פורום עריריים שאיבדו את דרכם לפורומים אחרים.
5) לבל תעורר לשון הרע בקרב בליינים ו/או מעריצים של מר ואן ביורן יהיה עליך לשים את הקומפילציה האחרונה של הלה על הראש ובקש מחילה וכפרה.
6) מהיום יחול עליך איסור השימוש בסמיילים ו/או אימוטיקונים למינהם- תשאיר את התענוג הזה רק לי.
7) בעקבות השימוש מעל ומעבר בשמם המפורש העיברי של ההרכב הבריטי, תאלץ לשנות את שימך ל"פאבו"- סתם כי זה מגניב.
8) ולסיום, בדבר הגשמת חלומות ילדות בפרהסיה. הרי אני פוסק עליך לשחד את מנהלי "האומן 17" לשם הבאה מוגברת של אותו הרכב בריטי, החביב על חברי הפורום, לארצינו הקטנטונת.

Last edited by uzi on Dec-28-2009 at 13:02

Old Post Dec-27-2009 14:34  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

quote:
Originally posted by uzi
ORDER! ORDER IN THE HOUSE (or trance, whatever suits you)!

sh33p אדון
לאור התגובה הנ"ל אתה מואשם בסעיפים הבאים:
1) התאכזבות מאילן לשוא.
2) התלוננות על "עייפות" הפורום.
3) התלוננות על מיקום מגורי אנשי הפורום.
4) האשמות כזב על חוסר התשוקה לטראנס בקרב אנשי הפורום.
5) הטלת ספק בפורום הגלובאלי.
6) רמיזה קלה-קלה, מרומזת, על הכפשת שמו של ארמין בפורום.
7) הצבת סמיילי כחול מזועזע ומפוחד.
8) שימוש מעל ומעבר בשמם המפורש של "אבוב אנד ביונד" בעיברית.
9) הגשמת חלומות ילדות בפרהסיה, תוך ניקור עיניים מחפיר לאלו שנבצר מהם מלהגשים את חיבתם להרכב הטראנס הבריטי המשובח.

והרי פסק הדין:
1) ראשית כל, מעל לכל ספק, אילן אשם- תמיד!
ואתה אמור לו:
"כי מוד אתה, וגורל הטראנס הישראלי הוא בידך. מוד-תעמוד בפינה עם הפנים לקיר!".
2) חובה עליך, מר "שיפ", לעודד ולתרום מזמנך הפנוי לטובת הפורום, חבריו וסתם עוברי-אורח, בכתיבה, בשיר, בהמלצות, בדיבור חיובי ושאר שטויות.
3) מהיום, מר שיפ, עליך לפאר ולרומם, להאדיר ולהעצים את מוזיקת הטראנס בישראל באמצעות ניגון עלי ופילה ב"פול ווליום" בקרב שכניך.
4) כמו כן, יוטל עליך, אדון שיפ היקר, לקרוא בחזרה לאותם פורשי פורום עריריים שאיבדו את דרכם לפורומים אחרים.
5) לבל תעורר לשון הרע בקרב בליינים ו/או מעריצים של מר ואן ביורן יהיה עליך לשים את הקומפילציה האחרונה של הלה על הראש ובקש מחילה וכפרה.
6) מהיום יחול עליך איסור השימוש בסמיילים ו/או אימוטיקונים למינהם- תשאיר את התענוג הזה רק לי.
7) בעקבות השימוש מעל ומעבר בשמם המפורש העיברי של ההרכב הבריטי, תאלץ לשנות את שימך ל"פאבו"- סתם כי זה מגניב.
8) ולסיום, בדבר הגשמת חלומות ילדות בפרהסיה. הרי אני פוסק עליך לשחד את מנהלי "האומן 17" לשם הבאה מוגברת של אותו הרכב בריטי, החביב על חברי הפורום, לארצינו הקטנטונת.

העניין הזה סביב ארמין אף פעם לא היה ברור לי... מה הדיל? רק אותי התוכנית שלו לא כזו מלהיבה?

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Dec-27-2009 17:23  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Vortex_SA
העניין הזה סביב ארמין אף פעם לא היה ברור לי... מה הדיל? רק אותי התוכנית שלו לא כזו מלהיבה?

כנראה...

אני לא אגיד שאני אוהב הכל או אפילו את הרוב. אבל יש ךפרקים שאני מוצא את עצמי חוזר שוב ושוב לאותם 6-7 קטעים שממש ריגשו אותי.
מעל להכל אני אוהב את התוכנית ועוקב אחריה ברמות שונות של אדיקות כבר יותר מ-5 שנים. אני בטוח שיש עוד תוכניות טובות בטראנמס, לי פשוט אין זמן לחפור רק בזה. בשביל אנשים כמוני התוכנית של ארמין היא תמצית טובה בהחלט של מה שטוב וחדש בטראנס. (לא תמיד בסדר הזה, לפעמים זה רק מה שחדש...אבל כנראה שזה גם ענין של טעם...)

וגבי הפוסט של עוזי:
להדפיס, לגזור, ללכת לחנות תמונות, לבקש מסגרת בגודל המתאים ולתלות על הקיר את הפוסט הכי משעשע שקראתי השנה.
ישר כוח

נ.ב.

קרדיט לשיפ על השליפה מהבוידעם של הפרצופון האהוב עלי כאן

Old Post Dec-27-2009 21:53 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Vortex_SA

הדבר היחיד בימינו שמלהיב אצל ארמין הוא הקריירה שלו.
הוא והתוכנית שלו נחמדים וותיקים מאוד בשטח והם נהיו לסמל יותר מאשר עניין.

Old Post Dec-28-2009 12:59  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
וגבי הפוסט של עוזי:
להדפיס, לגזור, ללכת לחנות תמונות, לבקש מסגרת בגודל המתאים ולתלות על הקיר את הפוסט הכי משעשע שקראתי השנה.
ישר כוח

Old Post Dec-28-2009 13:07  Israel
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

עוזי, חבל שלא משלמים לך פה לפי מילה, יש לך אינטרנט בעבודה או משהו?

ומיזה המארק איטסון הזה? איזה בין טיפוחים של ארמין או טיאסטור??

Old Post Dec-28-2009 13:40 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
benji904
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2006

quote:
Originally posted by Viber

He is an epic energy provider

Old Post Dec-28-2009 13:53  Israel
Click Here to See the Profile for benji904 Click here to Send benji904 a Private Message Add benji904 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

quote:
Originally posted by benji904
He is an epic energy provider

שיבדקו אם הוא יכול להיות קמע של קבוצת אן.בי.איי אם כך.

Old Post Dec-28-2009 14:22 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Viber

הרבה זמן לא הייתי פה והחלטתי לשתף ולספר את מה שיש לי בלב.
היה לי גם זמן פנוי בימים האחרונים.

בנוגע ל
Mark Eteson
אני מכיר 2-3 טראקים שלו והם דיי טובים.
בהופעה שהתקיימה ב"אומן 17" (31.12.2009), מארק היה נהדר, חבל שהווליום והעשן היו נוראים.
מארק אטסון ניגן טראנס מלודי מרומם וגם ווקלים חמודים לאללה!
הוא גם ניגן בסוף קלאסיקות.
דעו לכם שהוא נתן הופעה וסט שלא היו מביישים את ארמין, הוא אפילו דומה לו קצת.
זה היה אמור להיות ה-הופעה בשבילי ולמרות אטמי האוזניים סבלנותי הייתה מוגבלת לשתיים בלבד.

Old Post Jan-02-2010 16:05  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אנטיתזה
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID Help: What specific version of "6th Gate" by "D-Devils" is this?? (2003 I thi [2011] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSpacechick Reloaded - Others [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:05.

Forum Rules: