|
| quote: | Originally posted by Viber
טוב, אז דבר ראשון אני אתוודה: התייאשתי אחרי ששמעתי את הטראקים של 2008 שנוגנו אצל ארמין ומרקוס...פשוט התייאשתי, יכול להיות שיש דברים טובים בתוכניות אחרות אבל כבר אין לי כוח יותר לחטט,לחפש ולמיין...פשוט יותר מדיי עבודה.
ארמין ומרקוס מנגנים גם דברים מפלאשאובר וספינינג ועוד לייבלים אחרים -אני דיי בטוח בזה.
הטראקים ששמת רק מחזקים את הטענה שלי אגב, הטראק הראשון סתם סתמי עבורי לא מיוחד בשום דבר, הטראק השני הוא "עבודה טובה" (כבר ציינתי את המונח מקודם) - עשו לו מאסטרינג נחמד ואני באמת שלא יכול להגיד שהוא רע אבלללללללללללללללל שמעתי אותו לפני דקה וכבר אין לי מושג איך הוא הלך - אם אני רוצה או לא הוא כבר לא מעניין אותי ולכן אין לי סיבה לשמוע אותו שוב.
והטראק השלישי? הוא מבטא את כול גישת הפופטראנס שנמאסה כבר, אני אוהב ווקאל גברי כמו כל אחד אחר אבל דיי,מספיק,נמאס.
הוא טראק נחמד סה"כ ונהנתי לשמוע אותו אבל איכשהו,שוב, הוא טובע בהרבה דברים דומים והוא לא מתקרב אפילו להיות מיוחד כמו אחד הטראקים שהזכרתי.
שמתי לב שהחומר של היום כאילו מנסה ליצור אותה תחושה ואווירה ויכול להיות שגם בזה נעוצה הבעייה.
הזכרת את האווירה הכללית ואני חייב לומר שאני משתדל שלא להצטרף אליה, אני לא אכתוב פוסט כזה בפורמים הכללים באנגלית למשל כי אני לא רוצה לפגוע באמנים האלה, אני יודע כמה קשה לעשות טראק מקצועי וכמה עוד יותר קשה לשבור מוסכמות של איך טראק אמור להיבנות, להשמע וכו'.
אני משתדל לבוא ממקום של ביקורת בונה (ואני מקווה שייצא לי להפיק עד הסוף חומר משלי בעקביות מתישהו) ולא לבוא ממקום של "להצטרף ללינץ"'.1 |
שמע, לדעתי הבעיה היא שזה פשוט כבר לא מעניין אותך,הטראנס עדיין טראנס, טראקים עדיין טובים, פשוט איבדת עניין, אני שמח שהקשבת ללינקים, אבל תבין שבשבילי אותו הדבר הולך לגבי מה שאתה שמת מ99, באותה תקופה ככה היו נשמעים רוב הטראקים, קצת קשה להודות בזה אבל מה לעשות כולם היו באותה נישה, שתי עליות אחת באמצע אחת בסוף וקצת אפקטים לאווירה,
תראה אני למדתי הרבה על בסיס מוזיקה קלאסית, קשה לי להגיד שלפני זמן כל כך קצר של עשר שנים משהו בסגנון מסויים השתנה, הטכנולוגיה השתנתה זה נכון, אבל הגישה היא אותה גישה, אתה בד"כ בא לעשות מוזיקה שתרקיד אנשים ותשים להם סמיילי ענק על הפרצוף, לא תמיד האומן חושב איך אני יכול לשנות את כל הסגנון, רוב הפעמים מספיק לך לדעת שוואללה הנה הצלחתי הרקיד, אנשים היו שמחים והתלהבו מהמוזיקה. אם יצא לך לעשות איזה טראק נסיוני לגמרי עם מקצבי שאפל ואפקטים של נגרייה אז פנאן הנה שינית משהו, אבל אתה חייב להבין שזה קורה פעם בכמה חודשים (ובכיף אני אתן לך דוגמאות ואתה בתורך תשלול אותן אחת אחת ) ולא כל יומיים, אולי כשהיית יותר חדש למוזיקה הזו כל יום גילית טראק וצליל חדש, אבל אתה מורגל כבר לסאונד, אתה לא חושב שזה משפיע על ההערכה שלך לסגנון? לדעתך בחור בן 16 שעכשיו התחיל לשמוע את המוזיקה הזו יגיד אותו דבר כמוך? הוא יתלהב מכל טראק וטראק, בשבילו זה יהיה כמו חנות ממתקים.
בקיצור בואו נשים דברים בפרופורציה, אני שומע ומתעדכן כדרך קבע במוזיקה חדשה שיוצאת, ולא דרך תוכניות רדיו אלא דרך חנויות באינטרנט, אני מוצא הרבה מאוד דברים לטעמי והרבה מאוד לא לטעמי, האם אתם עושים אותו דבר ובאמת אתם מוצאים רק איזה טראק מסכן אחת לחודש? אני לא מאמין... אם יש רצון יש דרך ויש טראק.
ואם אין, תעשו 
Xetro's Facebook page
|