Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה זה טראנס עבורכם?
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

quote:
Originally posted by benji904
It's just unfair and untrue claiming and stating that current trance is only boring, repetitive and uninspired.

בנג'י, אני חייב לתאר לך את התמונה הגדולה כי משום מה אתה לא יורד לסוף דעתנו.
אני מסכים שעדיין קיימים חומרים נהדרים, אני מסכים שעדיין קיימים אומנים איכותיים.
אני ו"וייבר" מדברים על המסה. אני אתן לך דוגמא.
אל תסתכל רק על החומרים שאבוב אנד ביונד וארמין מנגנים... שאיכותם פחות או יותר נחמדה.
מה עם כל התקליטנים? מה עם כל החומרים על המדף? מה עם רוב החומרים שבחנויות האינטרנט? מה עם רוב החומרים המשודרים בעולם?

האים אתה תאהב כל טראנס?
תן לי להבהיר לך כי רוב הטראנס בעולם הוא דפוק.
לעומת זאת, יש מוזיקאים שמסננים, בוחרים, יוצרים, משקיעים, לומדים, עובדים קשה.
הם אלו שאפשר לקרוא לחומרים שלהם "טובים" או "איכותיים"
בתנאי שהחומרים לטעמך!

Last edited by uzi on Dec-27-2009 at 11:48

Old Post Dec-27-2009 11:31  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

quote:
Originally posted by Vortex_SA
תנסה:

http://www.youtube.com/watch?v=NjEN4iNELAA

אני מסכים עם בנג'י בעיקר, כמו בכל ז'אנר מוזיקלי, כאן בפורום תמיד תמצא אנשים שבשבילם הסגנון הוא משהו אישי וקיימים רגשות כלפיו, אין לי בעיה עם זה, כל עוד הרגש לצליל מסויים או סוג מסויים של סאונד לא מונע ממך מלהינות מדברים חדשים, ולדעתי זה מה שקורה היום, המעריצים החדשים של הז'אנר הם שמגדירים אותו. פשוט תנסו להינות מהעוצמות שיש היום, מורכבות מלודית כבר לא מספיקה לטראק טוב (מורכבות מלודית אף פעם לא היתה מתכון ליצירה מוזיקלית טובה לדעתי...) זה הקצב, הסידור של האירועים, והשאיבה פנימה לאווירה הם שעושים את השיר\טראק\יצירה למה שהוא. והיום דווקא יש מלא חידוש בקצבים, בשימוש של צלילים וכדומה.

הנה דוגמא שאני ספציפית מאוד אוהב

http://www.youtube.com/watch?v=y6QLatOb1Vk

הרבה שימוש בשאפל, בס מעניין מאוד, הרבה שינויי אפקטים ומקצבים שלא התאפשרו פשוט עד לא מזמן, ואפילו למכורים לדבר, מורכבות מלודית (נתון לשיפוט אישי)... פעם בהקלטה של סינטי הוא גם ככה היה נותן לך דיליי קטן ולא תמיד ישב בול במקום, היום אני יכול להגיד במדויק לכל כלי בכל מצב נתון איפה הוא ינגן איך למה וכמה, זאת העוצמה של היום...

אני מבין אותך. הינה העניין.
יש המון טראקים שעשויים טוב, אפילו עשויים מעולה, אך עדיין הם נשמעים אותו דבר, לטוב ולרע.
האים עכשיו ברור יותר?
לא משנה תלונות, דעות, שובע ומעס מחומרים.
אתה מקבל ממני צל"ש על הציטוט הבא:
quote:
Originally posted by Vortex_SA
ד"א גם פעם היה הרבה מוזיקה גרועה שתפסה גל על הטראנס, רק שפעם לא היה כזה זול להביא לכם לשמוע אותה, היום זה אפשרי וזה מכניס עוד טיפה כסף לחברת התקליטים, אין לי פתרון יותר טוב חוץ מללמוד לחפש את מה שאתה אוהב.

Old Post Dec-27-2009 12:05  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

quote:
Originally posted by uzi
בימינו, קשה לי להאמין שאומנים יכולים לחדש ולרענן את סגנון הטראנס.

אם היית מתעסק קצת ביצירה היית מבין כמה שזה לא נכון.

זה מטורף כמה סאונדים אפשר להוציא מכל סינט וזה עוד יותר מטורף לחשוב על כמות הסינטים שיש והאפקטים עוד שיכולים לשבת עליהם, זה לא כמו פסנתר רגיל - האפשרויות הן הרבה הרבה יותר גדולות.

אבל הסופר-מסור תפס כצורה היחידה לעשות טראנס ובכלל כל התפיסה היא שסאונדים מקוריים ומלודיה נמצאים במקום האחרון בסדר העדיפויות של היוצר ויותר חשוב לעשות "עבודה" טובה ומושקעת ולא משהו אמיתי וכנה שמבטא משהו ויכול לגעת באנשים.

ולא, כל צורת ההפקה הזאת של המפיקים לא מכוונת לטכנואידים כמו שגיא שזאת פשוט ההעדפה המוזיקלית שלהם אלא לאנשים חדשים בעולם הטראנס\אנשים שרק מעניין אותם לקבל את מה שיתאים לביג-רום\בחורות שרוצות לשיר עם הטראנס.

ואני לא עומד להגיד עוד פעם שאני לא מתכוון להכל ורק לרוב.

Old Post Dec-27-2009 15:36 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

לדעתי האישית באמת שההבדל הוא בגיל החשיפה לג'אנר מסויים, אתם שנחשפתם מלפני כמה שנים טובות לג'אנר מוצאים אותו רפטטיבי ומאוס במידה מסויימת ויש לי אפילו דוגמא מצויינת:

http://www.youtube.com/watch?v=isGAzwXO74c

זה לא מסורים וזה מזכיר לי כל כך הרבה טראקים אחרים, אולם, לאדם שחדש בעניין זה יהיה מפוצץ ומדהים, ואני מודע לעניין, וזה לדעתי טראק אדיר, אני תמיד משתדל לחשוב על המוזיקה כאילו עכשיו שמעתי את הסגנון בפעם הראשונה, ככה אני מתענג עליה במידה הכי גדולה... מיש מכיר דאבסטפ לדוגמא שנתיים יגיד לכם שוואללה הסגנון לא מתחדש, אבל אם תיקח נקודתית טראק מתחילת ההתפתחות ועכשיו תראה הבדלים, כמו שטראק מ2006 נשמע לי שונה מטראק עכשווי... זה הכל תלוי כמה אתה בתוך זה, ולפי איך שאתם מדברים אתם לא ממש בתוך זה, אני לא רואה חוץ מבתגובה שלי אף דוגמא לטראק שאהבת או ששנאתם, זו עלולה להיות בעיה בדיון

אז אנא שתפו תסכולים והארות, זה לא הכי כיף לדבר באויר...

אגב אני לא בטוח שאין חידושים בסאונד, לדעתי יש הרבה אבל בגלל שהתרגלנו לכל כך הרבה סינטים וצלילים אולי צליל חדש לא יתפוס לך את האוזן כמו שאתה מצפה.

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Dec-27-2009 17:15  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

אתה צודק, מה אני מבלבל לך את השכל, בוא אני אתן למוזיקה לדבר בעד עצמה:

1999:

http://www.youtube.com/watch?v=ScqmLSO7ZHE

http://www.youtube.com/watch?v=HPz2JlVut7o

http://www.youtube.com/watch?v=FRuPOk7olg8

תיראה כמה הטראקים האלה שונים מקצה לקצה, כמו 3 שאנשים נפרדים עם אישיות.

ועכשיו תשווה את זה למה שיוצא בשנתיים האחרונות, אי אפשר להשוות בכלל, זה לא שהכל מכוער - הכל פשוט אותו הדבר, אנשים מתפשרים על מלודיות בינוניות (לא רעות, שים לב: בינוניות!) והכל נשמע כאילו עבר את אותו המאסטרינג אפילו.

ואני לא יכול לעבוד על עצמי, אני שומע כמה טראקים שהם חומר "אסוט" ואני מקבל צורה של כאב ראש אחרי טראק-שתיים ותחושה של עומס במקום הנאה, אני לא קונה את זה שהבעייה היא בי כי כבר הייתה פעם שהתייאשתי מטראנס ב-2004 וזה אפילו מתועד פה בפורום, אבל היה חומר איכותי שהחזיר אותי לזה ועכשיו אני כבר לא יודע אם זה יקרה שוב...אולי ננסה את החומר של מלומניה - ב-2007 היה שם הרבה חרא טוב לצד כל הצ'יז של שה ופדרו.

Old Post Dec-27-2009 23:01 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
Originally posted by Viber
אתה צודק, מה אני מבלבל לך את השכל, בוא אני אתן למוזיקה לדבר בעד עצמה:

1999:

http://www.youtube.com/watch?v=ScqmLSO7ZHE

http://www.youtube.com/watch?v=HPz2JlVut7o

http://www.youtube.com/watch?v=FRuPOk7olg8

תיראה כמה הטראקים האלה שונים מקצה לקצה, כמו 3 שאנשים נפרדים עם אישיות.

ועכשיו תשווה את זה למה שיוצא בשנתיים האחרונות, אי אפשר להשוות בכלל, זה לא שהכל מכוער - הכל פשוט אותו הדבר, אנשים מתפשרים על מלודיות בינוניות (לא רעות, שים לב: בינוניות!) והכל נשמע כאילו עבר את אותו המאסטרינג אפילו.

ואני לא יכול לעבוד על עצמי, אני שומע כמה טראקים שהם חומר "אסוט" ואני מקבל צורה של כאב ראש אחרי טראק-שתיים ותחושה של עומס במקום הנאה, אני לא קונה את זה שהבעייה היא בי כי כבר הייתה פעם שהתייאשתי מטראנס ב-2004 וזה אפילו מתועד פה בפורום, אבל היה חומר איכותי שהחזיר אותי לזה ועכשיו אני כבר לא יודע אם זה יקרה שוב...אולי ננסה את החומר של מלומניה - ב-2007 היה שם הרבה חרא טוב לצד כל הצ'יז של שה ופדרו.

לא שמת לי לדוגמא חומרים חדשים לעומת הישנים, ההנחה שלי ותקן אותי אם אני טועה, שאתה פשוט לא מתעניין יותר ואין לך חומרים חדשים להציע לי... אז ככה, דבר ראשון, תפסיק להקשיב לטראקים מהלייבלים של ארמדה כאילו הם מייצגים את עולם הטראנס, הם לא, וברוב המקרים הם לא מעניינים... ואפשר לשים לב לזה לפי שמות האומנים שמוציאים אצלהם טראקים עם פסנטרים בנאליים ואח"כ הולכים ללייבל אחר להוציא משהו מקורי באמת... ארמדה היא סוג של מכונת כסף במושגים של טראנס...
והנה לך דוגמא נגדית אחרי ששמעתי את שלושת הטראקים ששמת כי אני באמת בספק שהקשבת אפילו לשניה מהלינקים ששמתי פה:

http://www.youtube.com/watch?v=qe6reQXZ9eY

http://www.youtube.com/watch?v=y6QLatOb1Vk

http://www.youtube.com/watch?v=lPfWgodGR-4

כל טראק עם אופי שונה, כמו 3 אנשים עם אישיות נפרדת.

יש לי תחושה שנתקעת לפני איזה שנה שנתיים אם אידיאלים ששאבת מהפורומים השונים ופשוט נשארת מאז עם אותם אידאלים, לא ניסית כלום חדש, וזה עצוב לי, ככה גם עצוב לי לקרוא את התגובות בפורומים הכלליים פה, ודווקא כשמישהו בא ומפרסם "הנה זה משהו שחדש ומגניב" כולם מסכימים איתו, כי הם בכלל כבר לא בקטע, הם כמוך, הם נתקעו עם איזו מחשבה שטראנס הוא כזה וכזה ולא יחזור עוד ולא טורחים לנסות כלום חדש...

בוא תפתח לך אודיוג'לי, ביטפורט, תשמע קטעים, תראה שיש איכות גם היום, ואח"כ תתן לי דוגמאות נגדיות, כי דוגמאות משנים קודמות תמיד אפשר להביא, אבל אתה מסוגל להביא דוגמאות מעכשיו? אפילו לטראק דומה אבל לא כל כך מוצלח?

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Dec-28-2009 02:46  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

טוב, אז דבר ראשון אני אתוודה: התייאשתי אחרי ששמעתי את הטראקים של 2008 שנוגנו אצל ארמין ומרקוס...פשוט התייאשתי, יכול להיות שיש דברים טובים בתוכניות אחרות אבל כבר אין לי כוח יותר לחטט,לחפש ולמיין...פשוט יותר מדיי עבודה.

ארמין ומרקוס מנגנים גם דברים מפלאשאובר וספינינג ועוד לייבלים אחרים -אני דיי בטוח בזה.

הטראקים ששמת רק מחזקים את הטענה שלי אגב, הטראק הראשון סתם סתמי עבורי לא מיוחד בשום דבר, הטראק השני הוא "עבודה טובה" (כבר ציינתי את המונח מקודם) - עשו לו מאסטרינג נחמד ואני באמת שלא יכול להגיד שהוא רע אבלללללללללללללללל שמעתי אותו לפני דקה וכבר אין לי מושג איך הוא הלך - אם אני רוצה או לא הוא כבר לא מעניין אותי ולכן אין לי סיבה לשמוע אותו שוב.

והטראק השלישי? הוא מבטא את כול גישת הפופטראנס שנמאסה כבר, אני אוהב ווקאל גברי כמו כל אחד אחר אבל דיי,מספיק,נמאס.
הוא טראק נחמד סה"כ ונהנתי לשמוע אותו אבל איכשהו,שוב, הוא טובע בהרבה דברים דומים והוא לא מתקרב אפילו להיות מיוחד כמו אחד הטראקים שהזכרתי.

שמתי לב שהחומר של היום כאילו מנסה ליצור אותה תחושה ואווירה ויכול להיות שגם בזה נעוצה הבעייה.

הזכרת את האווירה הכללית ואני חייב לומר שאני משתדל שלא להצטרף אליה, אני לא אכתוב פוסט כזה בפורמים הכללים באנגלית למשל כי אני לא רוצה לפגוע באמנים האלה, אני יודע כמה קשה לעשות טראק מקצועי וכמה עוד יותר קשה לשבור מוסכמות של איך טראק אמור להיבנות, להשמע וכו'.
אני משתדל לבוא ממקום של ביקורת בונה (ואני מקווה שייצא לי להפיק עד הסוף חומר משלי בעקביות מתישהו) ולא לבוא ממקום של "להצטרף ללינץ"'.1

Old Post Dec-28-2009 13:24 
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
טוב, אז דבר ראשון אני אתוודה: התייאשתי אחרי ששמעתי את הטראקים של 2008 שנוגנו אצל ארמין ומרקוס...פשוט התייאשתי, יכול להיות שיש דברים טובים בתוכניות אחרות אבל כבר אין לי כוח יותר לחטט,לחפש ולמיין...פשוט יותר מדיי עבודה.

ארמין ומרקוס מנגנים גם דברים מפלאשאובר וספינינג ועוד לייבלים אחרים -אני דיי בטוח בזה.

הטראקים ששמת רק מחזקים את הטענה שלי אגב, הטראק הראשון סתם סתמי עבורי לא מיוחד בשום דבר, הטראק השני הוא "עבודה טובה" (כבר ציינתי את המונח מקודם) - עשו לו מאסטרינג נחמד ואני באמת שלא יכול להגיד שהוא רע אבלללללללללללללללל שמעתי אותו לפני דקה וכבר אין לי מושג איך הוא הלך - אם אני רוצה או לא הוא כבר לא מעניין אותי ולכן אין לי סיבה לשמוע אותו שוב.

והטראק השלישי? הוא מבטא את כול גישת הפופטראנס שנמאסה כבר, אני אוהב ווקאל גברי כמו כל אחד אחר אבל דיי,מספיק,נמאס.
הוא טראק נחמד סה"כ ונהנתי לשמוע אותו אבל איכשהו,שוב, הוא טובע בהרבה דברים דומים והוא לא מתקרב אפילו להיות מיוחד כמו אחד הטראקים שהזכרתי.

שמתי לב שהחומר של היום כאילו מנסה ליצור אותה תחושה ואווירה ויכול להיות שגם בזה נעוצה הבעייה.

הזכרת את האווירה הכללית ואני חייב לומר שאני משתדל שלא להצטרף אליה, אני לא אכתוב פוסט כזה בפורמים הכללים באנגלית למשל כי אני לא רוצה לפגוע באמנים האלה, אני יודע כמה קשה לעשות טראק מקצועי וכמה עוד יותר קשה לשבור מוסכמות של איך טראק אמור להיבנות, להשמע וכו'.
אני משתדל לבוא ממקום של ביקורת בונה (ואני מקווה שייצא לי להפיק עד הסוף חומר משלי בעקביות מתישהו) ולא לבוא ממקום של "להצטרף ללינץ"'.1

שמע, לדעתי הבעיה היא שזה פשוט כבר לא מעניין אותך,הטראנס עדיין טראנס, טראקים עדיין טובים, פשוט איבדת עניין, אני שמח שהקשבת ללינקים, אבל תבין שבשבילי אותו הדבר הולך לגבי מה שאתה שמת מ99, באותה תקופה ככה היו נשמעים רוב הטראקים, קצת קשה להודות בזה אבל מה לעשות כולם היו באותה נישה, שתי עליות אחת באמצע אחת בסוף וקצת אפקטים לאווירה,
תראה אני למדתי הרבה על בסיס מוזיקה קלאסית, קשה לי להגיד שלפני זמן כל כך קצר של עשר שנים משהו בסגנון מסויים השתנה, הטכנולוגיה השתנתה זה נכון, אבל הגישה היא אותה גישה, אתה בד"כ בא לעשות מוזיקה שתרקיד אנשים ותשים להם סמיילי ענק על הפרצוף, לא תמיד האומן חושב איך אני יכול לשנות את כל הסגנון, רוב הפעמים מספיק לך לדעת שוואללה הנה הצלחתי הרקיד, אנשים היו שמחים והתלהבו מהמוזיקה. אם יצא לך לעשות איזה טראק נסיוני לגמרי עם מקצבי שאפל ואפקטים של נגרייה אז פנאן הנה שינית משהו, אבל אתה חייב להבין שזה קורה פעם בכמה חודשים (ובכיף אני אתן לך דוגמאות ואתה בתורך תשלול אותן אחת אחת ) ולא כל יומיים, אולי כשהיית יותר חדש למוזיקה הזו כל יום גילית טראק וצליל חדש, אבל אתה מורגל כבר לסאונד, אתה לא חושב שזה משפיע על ההערכה שלך לסגנון? לדעתך בחור בן 16 שעכשיו התחיל לשמוע את המוזיקה הזו יגיד אותו דבר כמוך? הוא יתלהב מכל טראק וטראק, בשבילו זה יהיה כמו חנות ממתקים.

בקיצור בואו נשים דברים בפרופורציה, אני שומע ומתעדכן כדרך קבע במוזיקה חדשה שיוצאת, ולא דרך תוכניות רדיו אלא דרך חנויות באינטרנט, אני מוצא הרבה מאוד דברים לטעמי והרבה מאוד לא לטעמי, האם אתם עושים אותו דבר ובאמת אתם מוצאים רק איזה טראק מסכן אחת לחודש? אני לא מאמין... אם יש רצון יש דרך ויש טראק.

ואם אין, תעשו

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Dec-28-2009 15:17  Israel
Viber
In Search Of Unicorns

אולי אני מוזר אבל טראק טוב צריך להיות גם כיף להאזנה באוזניות בבית.

ושוב הבעיה היא לא רק שהטעם שלי נפתח יותר, הבעיה היא שהפקה פתוחה היום לכולם ושאלו המוכשרים לפעמים קצת זורקים זין על התוכן וחושבים רק על הסאונד (יענו איכות הסאונד) לא נעים לומר.

היה נחמד אם הפורום הזה היה מלא באנשים שהיו מבינים עניין וממליצים על מה שטוב וחוסכים לכולנו חפירות מיותרות כמו שהיה פעם...אפילו שכל אחד יהיה אחראי על תוכנית\סגנון מסויים וכו'.1

quote:
לדעתך בחור בן 16 שעכשיו התחיל לשמוע את המוזיקה הזו יגיד אותו דבר כמוך? הוא יתלהב מכל טראק וטראק, בשבילו זה יהיה כמו חנות ממתקים

עצוב לחשוב על זה.

Old Post Dec-28-2009 16:05 
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
אולי אני מוזר אבל טראק טוב צריך להיות גם כיף להאזנה באוזניות בבית.

ושוב הבעיה היא לא רק שהטעם שלי נפתח יותר, הבעיה היא שהפקה פתוחה היום לכולם ושאלו המוכשרים לפעמים קצת זורקים זין על התוכן וחושבים רק על הסאונד (יענו איכות הסאונד) לא נעים לומר.

היה נחמד אם הפורום הזה היה מלא באנשים שהיו מבינים עניין וממליצים על מה שטוב וחוסכים לכולנו חפירות מיותרות כמו שהיה פעם...אפילו שכל אחד יהיה אחראי על תוכנית\סגנון מסויים וכו'.1

עצוב לחשוב על זה.

זה כבר תלוי בתור מה אתה מגדיר טראק טוב... אני אישית מקשיב כל היום ברמקולים (מוניטורים) אין לי בעיה של לחץ על האוזניים לאמר לך את האמת...

ודווקא המוכשרים בשנה האחרונה התחילו להלחם על ווליומים סבירים ומאסטרינג נורמלי ולא מפוצץ אוזניים...

ולמה זה עצוב לחשוב שבן 16 יתלהב מהמוזיקה? כשאתה נחשפת למוזיקה אתה נחשפת לחומרים של שנות השמונים או מה שהיה אז? עזוב, רטורי... בקיצר אל תאחז בגישת הסבא הזקן, תתקדם הלאה, יש דברים טובים גם היום, בהקדם אפתח פוסט המלצות חדש.

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Dec-28-2009 16:20  Israel
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

דיון מרתק מאוד. אני יכול להכנס לדיון הזה על תקן הבן אדם שב-4 השנים האחרונות הגישה שלו לטראנס השתנתה, אך אהבתו אליו לא.
למה אני מתכוון? אני מתכוון לכך שחשיפה לסגנונות אחרים שעניינו אותי פלוס אילוצי החיים גרמו לכך שהזמן שאני אקדיש לטראנס יהיה מאוד מוגבל. היתה לי תקופה של כמעט שנה ב-2008 שלא שמעתי טראנס ב-כ-ל-ל.
כשחזרתי לזה האפקט היה מדהים. משהו אצלי בנשמה צריך את החומרים האלה, אין לי דרך אחרת להסביר. אני יכול להפסיק לשמוע את זה, אך התחושה כשאני אחזור תהיה מדהימה, בלתי ניתנת לתיאור. למי שעולה המסקנה מדברי שכשאר הפסקתי לשמוע זה היה כתוצאה מכך שנמאס לי, זוהי לא המסקנה הנכונה. פשוט שמעתי דברים אחרים.
אני מכיר את התחושה של לשמוע קטעים ולהרגיש בינוניות שאופפת אותך.
אני די מסכים עם מה ששגיא כתב...בסופו של יום אם לא מצאת מה שאתה אוהב בתחום המצומצם בו חיפשת זה רק אומר שתצטרך לחפש במקום אחר.
אני אישית אוהב חלק ניכר מהחומרים שארמין מנגן בתוכניתו. לרוב באמת יוצא שזה לא החומרים מארמדה...אסוט זו התוכנית היחידה שאני עוקב אחריה מזה זמן רב, הסיבה היא שזו קודם כל תוכנית שהתרגלתי אליה מאוד, אני אוהב גם לשמוע את ארמין בעצמו. סיבה נוספת היא שהתוכנית לרוב מקיפה אכן את מה שחדש ברוב הלייבלים הגדולים, במובן הזה היא מהווה תמצית טובה לאורך השנה של מה שקרה בטראנס. מושלם לאנשים עם מגבלות זמן. את האמת? הייתי שמח לחזור לשמוע גם את אבאב אנד ביונד מדי פעם. תוכנית שהייתי משוגע עליה בעבר, שוב גם בגלל ההנחיה של התוכנית (מה אני אעשה, אני אדם רדוד חחח)

בכל זאת אם כבר חיפשנו קטע שונה...מצטער שאני לוקח באמת את אחד הקטעים הכי מנוגנים השנה, אבל וייבר אם עדיין לא שמעת אותו, זה קטע שישר צעק לי "קטע שונה"

אולי זה יהיה לטעמך.

http://www.youtube.com/watch?v=iYYXbL0Tg7k

Old Post Dec-31-2009 05:53 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אולי זה יהיה לטעמך.

http://www.youtube.com/watch?v=iYYXbL0Tg7k

נשמע כמו איזה מאש-אפ בין ראנק1 ואנדי מור, אבל עדיין טראק טוב - אין מה לעשות אנדי מור זה אנדי מור.
אני עדיין שומע את האלבום האחרון של לימה ומור.

ויש לי הרגשה שארמין כבר לא מתמצת באובייקטיביות את מה שבאמת קורה אלא מקדם את מה שיש לו אינטרס לקדם, ששמעתי את החומר של מלומניה של לפני שנתיים נתקלתי ב-200 טראקים ממש טובים שארמין לא ניגן, זה לא הגיוני לפספס במקרה כזאת כמות של חומר טוב ויצירתי כשכ-ו-ל-ם שולחים לך חומרים.

ואתה יכול לקרוא לי רועי אם זה מקל עלייך.

Old Post Dec-31-2009 12:46 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה זה טראנס עבורכם?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackCool Tech Trible Thing needs ID!!! [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackYahel & Eyal Barkan - Voyage [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 17:44.

Forum Rules: