Registered: Dec 2001
Re: הורדתי את המקורי...
quote:
Originally posted by Vortex_SA
נשמע נחמד, ההתחלה, פשוטה ולא מקורית, אבל נחמד...
הסאונדים של המלודיה, מזייפים קצת, הם לא יפים כל כך, נשמע כמו מפלים, מה זה אימפולס טראקר?????????? כן... שיט, אז לא שווה...
אחי, קח לוג'יק ותתחיל לעבוד רציני, אל תעשה לעצמך פאדיחות...
ד"א, מוש,דבר איתי באייזיק...
האמת הם כולם בפרוטי לופס, בדמו. אני רוצה לקנות את המלא בקרוב פלוס כמה פלאגינים טובים ולהתחיל לעשות דברים יותר טובים (בגלל זה כבר כמה זמן לא העליתי כלום)
Originally posted by oDrori
האמת הם כולם בפרוטי לופס, בדמו. אני רוצה לקנות את המלא בקרוב פלוס כמה פלאגינים טובים ולהתחיל לעשות דברים יותר טובים (בגלל זה כבר כמה זמן לא העליתי כלום)
תגיד לי, מה אתה בסדר??????
בן אדם, יש לי פרוטי לופס המלא!!!!!!!!!!!!!!!
בוא אלי לאיי סי קיו
2430525
אני בכיף אשלח לך
Jul-28-2002 14:23
oDrori
howdy
Dude
זה בסדר יש לי איך להשיג את פרוטי המלא, אבל קרא לי דפוק, קרא לי מטורף וכל שם אחר שתמצא... הפאקין מצפון שלי לא מאפשר לי....
Dude
זה בסדר יש לי איך להשיג את פרוטי המלא, אבל קרא לי דפוק, קרא לי מטורף וכל שם אחר שתמצא... הפאקין מצפון שלי לא מאפשר לי....
יפה יפה עודד, אבל אני לא הייתי ממליץ לך להוציא כסף על תוכנה שלא בטוח שאתה תצליח לעשות איתה הרבה, למרות שהטראקים שלך דווקא נשמעים אחלה...
אני אמרתי לעצמי ככה: אם אני מצליח לעשות משהו טוב בריזון ואם יבוא לי מזה אפילו קצת כסף, הדבר הראשון זה שאני יקנה תתוכנה...
Jul-29-2002 12:59
HyPeRSoNiC
Has Posted Here
Registered: Aug 2001
quote:
Dude
דפוק!
מטורף!
כל שם אחר שאני אמצא!!!
חחחחחחחחח
עכשיו ברצינות..... פרוטי לופס היא לא תוכנה כזאת מקצועית לעומת תוכנות אחרות שראיתי......
חפש תוכנה יותר מקצועית שתוכל לעשות איתה יותר דברים, ותקנה אותה......
עד אז - אני מציע לך להשיג את פרוטי המלא בלי לשלם..... זה פשוט לא שווה לך את הכסף......
Jul-29-2002 13:06
oDrori
howdy
האמת שאלה נימוקים טובים...הנימוק שלי נגד זה שיום אחד שאני אסתכל ככה על האוסף תקליטי פלטינה כפולה שלי (יה רייט), אני ככה אסתכל אחורה ואחשוב איך התחלתי, ואז אני אחשוב וואי את כל זה לא הייתי עושה אם לא הייתי פורץ תוכנה... ואז אהההה