בכיף אחי רק תבואו... אני יוצא ככה ב11 וחצי ויש לי איזה חצי שעה נסיעה...
מוזר אבל ידידה של אח שלי התקשרה אליו עכשיו (גיל 23 ) ואמרה לו שיש מסיבה בחוף תל ברוך שוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
___________________ Never again.
טוב הרגע חזרתי מהיציאה היינו בתל ברוך עכשיו לא רק שהכניסה לחניון עלתה 10 שקל אנחנו מגיעים, יש טראנס פסיכודאלי על ההרים תלוי לונגים עם אולטרות ויש שם אולי 20 אנשים המערכת דווקא הייתה חמודה קיצר זה היה בערך ב 1 אני בא ושואל שם אחד שסידר את הבר עם יש אלכוהול ואז הוא אומר לי שעוד 10 דקות יהיה קרח ואז הוא הבין שאני ילד יותר (רוב האנשים היו שם בלי 20-25) אז הוא שואל אותי עם באתי למסיבה אני אומר לו שכן, חבר שלי הזמין אותי אז הוא אומר שזה 20 שקל כניסה אז אמרתי לו שחבר שלי אמר לי שזה חינם אז הוא אמר "בסדר" קיצר שיא הדפוק אח"כ אנחנו כזה מסתובבים שם קצת על החוף \ בא אלינו אחד אז חבר שלי עושה לו "מה רץ פה" אז הוא אומר יש מוזיקה... וחבר שלי שואל "ומה עוד" אז הוא עושה... רוצים סמים ? קיצר, הבנו שזה לא המקום בשבילנו נכנסו לאוטו ונסענו לנאפיס
Last edited by DjChook on Aug-09-2002 at 00:52
bump תקראו פוסט אחד מעל
חחחחחחחחחחחחחחחחחח צ'וק אחי... תראה לאן נגררת... אבל רעיו טוב תאכלס לעשות מסיבה ככה להביא גנרטור לחוף ים ציוד...שתייה לעשות מסיבה ככה לחברה בלי מסוממים לא רצויים
quote:Originally posted by Dj Black-Dragon חחחחחחחחחחחחחחחחחח צ'וק אחי... תראה לאן נגררת... אבל רעיו טוב תאכלס לעשות מסיבה ככה להביא גנרטור לחוף ים ציוד...שתייה לעשות מסיבה ככה לחברה בלי מסוממים לא רצויים לא אחי אתמול בלילה עשיתי אדיט להודעה האחרונה שלי ורשמתי את הסיפור אז זה נשאר למטה הטרד אז לא רציתי כי אף אחד לא קרא אותו זה לא שאני נואש עד כדי כךךךך
גבר??? מה עם קצת חומר לבן דוד האוהב? ותגיד עידן הלך לשם גם?
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
לא הוא לא הלך כי הוא חשב שאם אני הולך זה לגיל שלי ושלחתי לו הודעות שאני עף מישם וזה לגיל שלו אבל הוא לא קיבל אותן
quote:Originally posted by DjChook לא הוא לא הלך כי הוא חשב שאם אני הולך זה לגיל שלי ושלחתי לו הודעות שאני עף מישם וזה לגיל שלו אבל הוא לא קיבל אותן חפיףףףף....
וואלה גם אני הגעתי לשם בסביבות אחת וחצי שתיים אהיה איזה 60 איש ככה והיה לא משהו לא כמו לפני שבועיים למה עכשיו כולם היו דלוקים והיה מגעיל... אבל עשינו על האש וסתם ישבנו עם נרגילה עשינו סיבוב על החוף הבאתי טלפונים של שתי כוסיות אז זה היה שווה את זה....