quote:Originally posted by luckystrike חשבתי על זה באמת SORRY ... הפעם אני סולחת, אבל שזה לא יקרה יותר!
quote:Originally posted by Tarantula הפעם אני סולחת, אבל שזה לא יקרה יותר! מחר אני יוצא להדרכה ראשונה !!! אני הולך להדריך במתקן אדם 30 מילואימניקים שמפקדים על התנחלויות בשטחים ! נקווה שיהיה קל ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
בהצלחה גבר
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
בהתחשב ב"קריירה" שלך עד כה אני סופסוף יכול להגיד את זה לחייל, תהנה אח שלי ברכות!
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by luckystrike מחר אני יוצא להדרכה ראשונה !!! אני הולך להדריך במתקן אדם 30 מילואימניקים שמפקדים על התנחלויות בשטחים ! נקווה שיהיה קל ... קל בטח לא יהיה, אבל אני בטוחה שתעבור את זה כמו גבר!!
quote:Originally posted by Tarantula קל בטח לא יהיה, אבל אני בטוחה שתעבור את זה כמו גבר!! ביטלו לי את ההדרכה ההיא משום מה - למה לא הקפיצו את החברה ההם ... אבל יום ראשון אני מדריך הנדסה קרבית בסדיר ומעביר להם קורס עזרה ראשונה ויום רביעי יש לי הדרכה של פלס"ר נח"ל במילואים
מורן המדריך יש לזה צליל טוב יפה אחי העיקר שאתה לא סובל שם עכשיו... זה הכי חשוב
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter מורן המדריך יש לזה צליל טוב יפה אחי העיקר שאתה לא סובל שם עכשיו... זה הכי חשוב וואלה נכון !