quote:Originally posted by Dj Black סתכל על 5 איזה יופי למרות שהזין זה לא עצם :/ רק שריר אני חושב ת'אמת זה גם לא שריר... יש שם ורידים שכשאתה "מתרגש" אז זורם הרבה דם לשם ואז האיבר שלך קם לשירת התקוה סתם שיעור קטן בחינוך מיני
___________________ .
quote:Originally posted by Dj Black סתכל על 5 איזה יופי למרות שהזין זה לא עצם :/ רק שריר אני חושב חחח אחי הוא התכוון ל bone יענו זיון..
יש שם שריר איך זה שאפשר להזיז אותו שעומד לך קצת? כוסאמק אני מתחיל לדבר כמו הומו
זה חמוד אבל לא כזה קורע
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
חמוד.... ודרך אגב זה באמת שריר - קחו את זה ממדריך חובשים ורופאים חזרתי הרגע מהדרכה של יומיים של שיריונרים היה מה זה צחוקים . קיצר תנו כמה משפטים ודרכים משלכם ... אני יוסיף גם אח"כ
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike חמוד.... ודרך אגב זה באמת שריר - קחו את זה ממדריך חובשים ורופאים חזרתי הרגע מהדרכה של יומיים של שיריונרים היה מה זה צחוקים . קיצר תנו כמה משפטים ודרכים משלכם ... אני יוסיף גם אח"כ זין על כולכם
quote:Originally posted by Dj Black זין על כולכם ׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳׳ :-)
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
חחח 21 באמת נחמד למען האמת, ניסיתי אותו פעם על בחורה ותכ'לס הוא עובד באמאמאמא שלי הוא עובד מה שכן אהבתי היו 1 3 5 10 אלופים אני חייב לתרגם את זה לעברית ולנסות על חברה שלי
חחחחחח........ איזה חמוד!!!
חחחחחחח באמת חמוד אבל מעניין אם המשפטים האלה יעבדו שווה ניסיון.........