שלום שלום.. איך היה? מה עשית? איך בילית? היה שווה? היו כוסיות???
quote:Originally posted by MoSH_MaN קוסטה ריקו אחי זה קוסטה ריקה אתה בטח חשבת על פורטו ריקו שכתבת את הפוסט.....
___________________ .
quote:Originally posted by Tarantula היו כוסיות??? ממממממממממ אני רואה שאנחנו לאט לאט מדרדרים אותך בפורום הזה. חחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה, ברוך שובך איתן!!!!! איך היה? מה עשית? יש תמונות?
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC ממממממממממ אני רואה שאנחנו לאט לאט מדרדרים אותך בפורום הזה. חחחחחחחחחחחחחחח חחחחח...... מה אתה רוצה שאני אשאל אותו אם היו כוסים?! ובכלל... מי אמר שהתדרדרתי...אף פעם לא אמרתי שאני נמשכת רק לגברים
הממממממממ אלונה מאיפה הביאו אותך הא?
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
חחחח וואלה הגרסא הנשית של אריאל
מי זה אריאל????!!! מה זאת אומרת מאיפה הביאו אותי? מה אתם רוצים ממני??
אריאל הוא הבן אדם הכי שרוט בפורום
___________________ Never again.
א. אריאל מכחיש כל קשר לאשמה ב. אני ג. איפה ייצרו אותך ד. סקס פרוע וסיגריה בסיום
quote:Originally posted by warpedd_ חחחח וואלה הגרסא הנשית של אריאל זאת מחמאה או מה? לא הבנתי..
quote:Originally posted by Ariels ד. סקס פרוע וסיגריה בסיום חחחחח..... סבבה מתי?
טוב לא יצא לי כל כך להכנס הייתי צריך להשלים חומר בלימודים לראות חברים שלא ראיתי בקיצור הצלחתי לפנות זמן... אז ככה הייתי בקוסטה ריקה זה בדרום אמריקה מעל פנמה מתחת לניקראגואה... טסתי לגלוש היו אחלה של גלים למרות שזה היה פחות ממה שציפיתי... נדהמתי לגלות שאין שם כוסיות (אולי בגלל שזאת לא העונה של התיירות שם)... יש תמונות אני חייב למצוא את השנאי של הסורק... העוזרת במלון גנבה לי 200$ כמעט טבעתי כמה פעמים אבל היה אדיר....