תמסור לה יומושמח מכלל הילת הטראנס הישראלית אחי
___________________ Check My Music
אחי מה היא אמרה על הדברים תכניס אותה לפה
___________________ Never again.
אחייי שיהיה לה גם מזלל טוב עד 120 ותמשכו לחיות באושר ובעושר כי אני רואה שאתה ממש מאושר וכול הכבוד לכם אגב כמה זמן אתם ביחד?
אנחנו ביחד 7 חודשים ודרך אגב היא כן נכנסת לכאן וקוראת את כל השטויות שלכם ולא, לא דרך המחשב שלי אלא דרך יוזר אישי שלה
quote:Originally posted by Gil Shwarts אנחנו ביחד 7 חודשים ודרך אגב היא כן נכנסת לכאן וקוראת את כל השטויות שלכם ולא, לא דרך המחשב שלי אלא דרך יוזר אישי שלה איך קוראים לה?
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by DjChook אחי מה היא אמרה על הדברים תכניס אותה לפה נגנבה מהם רצח וד"א היו לה 2 מסיבות הפתעה אחת בבית ואחת בפורום שוק אחרי שוק זה היה כזה מצחיק שפשוט חבל"ז!
quote:Originally posted by NaOren איך קוראים לה? תסתכל למעלה אולי? בפוסט הראשון אולי? אולי אבל רק אולי, השם שלה מוזכר שם
הוא דיבר על הניק שלה בפורום גיל
quote:Originally posted by Gil Shwarts תסתכל למעלה אולי? בפוסט הראשון אולי? אולי אבל רק אולי, השם שלה מוזכר שם ראסמי ... ומה אתה עצבני ?
חסוי ואני לא עצבני
sababa....
מממזזזלללללל טווובבבבבבב לחברה שלך!!!!!!!!! מצטערת שבאיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... נ.ב אתה שיא המתוק גיל!!! איך אני מתה על השטויות הקטנות והמתוקות האלה... תמשיך ככה!