|
|
|
|
 |
Djsamorai
Supreme tranceaddict
Registered: Feb 2002
|
|
|
תודה לכולם !!
אבל אולי תסבירו ת'שיטה של צח ?
|
|
Nov-03-2002 18:57
|
|
|
 |
 |
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002
|
|
|
השיטה הזו לא נראית לי כל כך, כי אין לך נקודת הסתמכות, אם אתה מוריד את הבסים והמידים והטרבל לפני הכניסה אתה לא ממש יכול לדעת אם אתה מכוון לקצב או לא... השיטה שלי היא כזאת, אבל היא מתאימה רק לי וצריך קצת זריזות ידיים כדי לעשות אותה:
1. תיאום ביטים, נגיד שהביטים מתואמים כבר, בכל טראק בסידי או בפטיפון כמעט בלתי אפשרי לעשות תאום מוחלט, לכן השלב הזה יהיה כל הזמן, יענו כל הזמן לסדר ביטים עם עליות ירידות קטנות בפיטש
2. בכניסה שתכננתי אני זורק את הטראק ומתחיל לנגן אותו, בשלב הזה אני כבר יודע תוך כמה זמן אני צריך לעשות כיוון של הפיטש וכמה כיוון אני צריך לעשות
3. אני מעלה את הטראק בערך לרבע מהווליום, כשהבס מונמך קצת (אם אני מוריד עד הסוף אז יש בעיות עם הכניסה של הבאסים, אבל זה שונה ממיקסר למיקסר) חשוב לאמר שכל העלאה או שינוי שאני עושה הוא בהתאם לכניסות, כי אם לא זה ממש נשמע לא חלק וחובבני...
4. מעלה לחצי מהווליום
5. מעלה לשלושת רבעים מהווליום
6. בכניסה שתכננתי אני בבת אחת כמעט, מוריד את הבס בטראק היוצא, מוריד אותו לשלושת רבעים מהווליום, ומעלה לטראק הנכנס את הווליום והבס עד הסוף, ככה יש הרגשה של מעין בום כזה שיוצר קצת אנרגיה חיונית
7. מכאן אני מוריד לפי כניסות את הטראק היוצא...
לכל סגנון אבל יש שיטה משלו שאני עושה, השיטה הזו היא בעיקר לאפליפטיניג, בגלל שהבניית טראקים בסגנונות אחרים היא שונה, למשל בדיפ אני לא יוצר את ה"בום" בכניסה, אלא נותן למעברים להחליק, ובהארד אני עושה חיתוכים במיקסים, כאילו מעלה את הטראק לאט לאט עד לפני הכניסה של הבאסים ואז מוריד חזק את הטראק היוצא, זה נותן ממש אפקט טוב של שינוי מהיר, ניסיתי פעם לעשות מיקסים של שתי דקות ומעלה בהארד אבל גיליתי שזה לא יילך, ומאז אני ממקסס ככה, בקיצור, כל סיגנון והמיקס שלו, כל טראק והסאונד שלו, אתה פשוט צריך להתאמן...
Xetro's Facebook page
|
|
Nov-03-2002 22:07
|
|
|
 |
 |
Dj Black-Dragon
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2002
|
|
|
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
השיטה הזו לא נראית לי כל כך, כי אין לך נקודת הסתמכות, אם אתה מוריד את הבסים והמידים והטרבל לפני הכניסה אתה לא ממש יכול לדעת אם אתה מכוון לקצב או לא... השיטה שלי היא כזאת, אבל היא מתאימה רק לי וצריך קצת זריזות ידיים כדי לעשות אותה:
1. תיאום ביטים, נגיד שהביטים מתואמים כבר, בכל טראק בסידי או בפטיפון כמעט בלתי אפשרי לעשות תאום מוחלט, לכן השלב הזה יהיה כל הזמן, יענו כל הזמן לסדר ביטים עם עליות ירידות קטנות בפיטש
2. בכניסה שתכננתי אני זורק את הטראק ומתחיל לנגן אותו, בשלב הזה אני כבר יודע תוך כמה זמן אני צריך לעשות כיוון של הפיטש וכמה כיוון אני צריך לעשות
3. אני מעלה את הטראק בערך לרבע מהווליום, כשהבס מונמך קצת (אם אני מוריד עד הסוף אז יש בעיות עם הכניסה של הבאסים, אבל זה שונה ממיקסר למיקסר) חשוב לאמר שכל העלאה או שינוי שאני עושה הוא בהתאם לכניסות, כי אם לא זה ממש נשמע לא חלק וחובבני...
4. מעלה לחצי מהווליום
5. מעלה לשלושת רבעים מהווליום
6. בכניסה שתכננתי אני בבת אחת כמעט, מוריד את הבס בטראק היוצא, מוריד אותו לשלושת רבעים מהווליום, ומעלה לטראק הנכנס את הווליום והבס עד הסוף, ככה יש הרגשה של מעין בום כזה שיוצר קצת אנרגיה חיונית
7. מכאן אני מוריד לפי כניסות את הטראק היוצא...
לכל סגנון אבל יש שיטה משלו שאני עושה, השיטה הזו היא בעיקר לאפליפטיניג, בגלל שהבניית טראקים בסגנונות אחרים היא שונה, למשל בדיפ אני לא יוצר את ה"בום" בכניסה, אלא נותן למעברים להחליק, ובהארד אני עושה חיתוכים במיקסים, כאילו מעלה את הטראק לאט לאט עד לפני הכניסה של הבאסים ואז מוריד חזק את הטראק היוצא, זה נותן ממש אפקט טוב של שינוי מהיר, ניסיתי פעם לעשות מיקסים של שתי דקות ומעלה בהארד אבל גיליתי שזה לא יילך, ומאז אני ממקסס ככה, בקיצור, כל סיגנון והמיקס שלו, כל טראק והסאונד שלו, אתה פשוט צריך להתאמן... |
וואלה אחי אני ממקסס דומה לצורה שלך אבל לא משתמש ממש בשינוי ווליום... אבל מה שכן אני מנמיך בחצי את הבס של הטראק הנכנס.. עד שאני מחליף בין הבאסים של הטראקים
Nov-04-2002 17:34
|
|
|
 |
 |
|  |
All times are GMT. The time now is 01:07.
Forum Rules: