תודה לכולם!
מממזזזלללללל טטטוווובבבבבבב!!@@#$@#$#$ בן כמה אתה כבר?
בן 17... יאללה רשיון אחרי שהשביתה המזויינת הזאת תגמר!!!
___________________ .
Happy Birthday! what presents did you get for your b-day this year?
___________________ If God is the answer, it must have been a very stupid question.
מזל טוב אחי!! (קצת באיחור, לא נורא)
quote:Originally posted by Hell_Copter בן 17... יאללה רשיון אחרי שהשביתה המזויינת הזאת תגמר!!! אמרו לי היא כבר נגמרה אבל אני לא בטוח
מזל טוב אחשלי!!
quote:Originally posted by Izzy Happy Birthday! what presents did you get for your b-day this year? אבא שלי שאל אותי מה אני רוצה... יש רעיונות?
quote:Originally posted by nimrod levi אמרו לי היא כבר נגמרה אבל אני לא בטוח היא לא נגמרה עדיין... אתמול בחדשות של 8 שמעתי שהיא מחריפה... ואז חבר שלי אמר לי היום שבחדשות של 12 אמרו שכנראה היום יגמר אם לא היום אז כנראה כן יחריף
איזה באסה אני צריך גם לעשות תאוריה... תגיד רועי מה איתך ורשיון?
quote:Originally posted by nimrod levi איזה באסה אני צריך גם לעשות תאוריה... תגיד רועי מה איתך ורשיון? מחכה שתגמר השביתה שיהיה לי כבר טסט!!!
happy happy birthday או איך שכותבים את זה הרבה מזל טוב אחי............ואם תתעורר באיזשהו חוף או ביוב זה בסדר
___________________ מש"ק כיבוי תעופתי, אחד התפקידים החזקים "כבאי טוב זה כבאי מעשן"