או להאב, יש האב DEDICATED לפסיכודאלי ומוצאים שם הכל
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook או להאב, יש האב DEDICATED לפסיכודאלי ומוצאים שם הכל אני ממש חייבת האב... quote:Originally posted by DjChook חובה להוריד : 1200 Mics - 1200 Micrograms Astrix - Eye to eye Segment אאאההה.... מזה חובה , פשוט בושה למי שאין את זה!@#!@#%$#$^
טוב אז ככה ב 1200 שיר שלוש MESCALINE זה השיר הפסיכודאלי הכי טוב של השנה בכל מסיבות הטבע משמיעים אותו חחח TA NA NA !!! איזה גיטרות
quote:Originally posted by DjChook טוב אז ככה ב 1200 שיר שלוש MESCALINE זה השיר הפסיכודאלי הכי טוב של השנה בכל מסיבות הטבע משמיעים אותו חחח TA NA NA !!! איזה גיטרות ומי ידע את זה אם לא אלונה דרך אגב... בצ'ופה כל הזמן משמיעים פסיכודאלי איזה קלאסה זה לשבת לטחון המבורגר בנזונה ולשמוע כזה דבר פשוט ליגה!!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter ומי ידע את זה אם לא אלונה חחחחחחח.... בדיוק על זה חשבתי..
quote:Originally posted by Hell_Copter ומי ידע את זה אם לא אלונה דרך אגב... בצ'ופה כל הזמן משמיעים פסיכודאלי איזה קלאסה זה לשבת לטחון המבורגר בנזונה ולשמוע כזה דבר פשוט ליגה!! רועיי אני יגיד לך משהו יותר ליגהה להתחרמן עם מישהי ולשמוע את הטראק הזה זה ליגההה
סעמק בקטע הזה חברה שלי לא רק שלא אוהבת טראנס לא אוהבת דאנס ואפילו המוזיקה של הפריקים שאני שומע מטאל וכאלה, היא לא אוהבת היא רק שקטים שקטים ואל תגידו MICHAEL WOODS לא עוזר חחח חפיף
quote:Originally posted by DjChook סעמק בקטע הזה חברה שלי לא רק שלא אוהבת טראנס לא אוהבת דאנס ואפילו המוזיקה של הפריקים שאני שומע מטאל וכאלה, היא לא אוהבת היא רק שקטים שקטים ואל תגידו MICHAEL WOODS לא עוזר חחח חפיף wwooww.... מסכן... תנחומי...
quote:Originally posted by DjChook טוב אז ככה ב 1200 שיר שלוש MESCALINE זה השיר הפסיכודאלי הכי טוב של השנה בכל מסיבות הטבע משמיעים אותו חחח TA NA NA !!! איזה גיטרות ממש לא מסכים איתך, יצאו השנה מלא טראקים הרבה יותר טובים מזה, בכלל לדעתי הטראק הכי טוב השנה זה GMS - Juice
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by DjChook סעמק בקטע הזה חברה שלי לא רק שלא אוהבת טראנס לא אוהבת דאנס ואפילו המוזיקה של הפריקים שאני שומע מטאל וכאלה, היא לא אוהבת היא רק שקטים שקטים ואל תגידו MICHAEL WOODS לא עוזר חחח חפיף באסה אח שלי העיקר היא אוהבת את אנ סינק ונלי... והמבין יבין
quote:Originally posted by Flotser ממש לא מסכים איתך, יצאו השנה מלא טראקים הרבה יותר טובים מזה, בכלל לדעתי הטראק הכי טוב השנה זה GMS - Juice חחחחחחחחח....... ייווו הטראק הזה, פשוט חבל על הזמן...אני זוכרת פעם ראשונה שמעתי אותו.... אבל אני אומרת magic mushrooms שולט!@##%
דעה שלי ולא שמעתי את JUICE אני חושב