פיייייי חבר'יה איזו קבלת פניםם הלואאייי עליי[ ברוך הבאה ליאור אני איתמר גם מיבנההה עיר האורווותתת
חחחחחחחחחחחח ליאור.... sup black ass? welcome to our forum
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC yo yo yo!!!! ברוך הבא! אני אורן גר ביבנה אממממממ....... תהנה פה וזהו ודירבלאק! תהיה קצת פעיל פה!!!! לא כמו רוב החדשים שכותבים "היי אני חדש" ונעלמים......... סבבה? סבבה..... ok i be GooD
ברוך הבא לטריינינג אחי! אני מקווה שהבאת איתך הרבה מוכנות להשפלה וכמובן נוזל לניקוי אסלות ומברשת שיניים וולקאם!
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori ברוך הבא לטריינינג אחי! אני מקווה שהבאת איתך הרבה מוכנות להשפלה וכמובן נוזל לניקוי אסלות ומברשת שיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א זה לא ניראה פרצוף של מוצץ או של מישו שקיבל בתחת ??
quote:Originally posted by Sniper זה לא ניראה פרצוף של מוצץ או של מישו שקיבל בתחת ?? חחחחחחח...... יופי ששמת לב ברוך הבא גבבבררררררר!@#!$ אני אלונה הבת השולטתתתתת של הפפווררווםםם!@#!@# וחן, שתוקק~!@@#
quote:Originally posted by Rising אני לא חושב שיש למורן בעיה עם קטינים.. חחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק יא חמור !!! ליאור ברוך הבא אחי ! תעשה חיים וכמו שעודד אמר - תתכונן לעבוד... עוד צעיר
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק יא חמור !!! ליאור ברוך הבא אחי ! תעשה חיים וכמו שעודד אמר - תתכונן לעבוד... עוד צעיר סליחה אני עדיין לא מכיר ת'אנשים פה! מי זה עודד?
quote:Originally posted by LioR סליחה אני עדיין לא מכיר ת'אנשים פה! מי זה עודד? oDrori
quote:Originally posted by Sniper oDrori כאילו דההההההההההההה כל מקרה ליאור, עוד משהו שכדאי שתתכונן ואולי יובל הזהיר מפניו... עושים פה שכונהההההההההה יומיום
quote:Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א זה לא ניראה פרצוף של מוצץ או של מישו שקיבל בתחת ?? סוף סוף הסתכלת במראה באמצע מעשה הסדום שעשו בך??
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter סוף סוף הסתכלת במראה באמצע מעשה הסדום שעשו בך?? אתה בטוח אחי ?