אפשר להדפיס תמונות של כוכבות פורנו בגודל מלא עם חורים במקומות הנכונים ? אם לא לא שווה נאלץ להשתמש בבובת המין של עודד שוב
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אפשר להדפיס תמונות של כוכבות פורנו בגודל מלא עם חורים במקומות הנכונים ? אם לא לא שווה נאלץ להשתמש בבובת המין של עודד שוב lol
quote:Originally posted by DjChook אפשר להדפיס תמונות של כוכבות פורנו בגודל מלא עם חורים במקומות הנכונים ? אם לא לא שווה נאלץ להשתמש בבובת המין של עודד שוב בתור מוד אני לא חושב שמורן יאהב את זה שאתה קורא לו בובת מין
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter בתור מוד אני לא חושב שמורן יאהב את זה שאתה קורא לו בובת מין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו
חחחחחחחח הכל בזכותי
חחחחחחחחחחח רועי יא כלב !!!! אני ועודד רק נהנים ככה מה אתה רוצה ?
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike ככה היית אחרי הפעם הראשונה שלכם? כקיבוצניק בוא רק נגיד שעודד יודע להשתמש בכלי שלו....
חחחחח קרוע ... לך תאנוס תפוחי אדמה בקניון ! ודרך אגב שלשום לא התקשרתי אז כי חזרתי מאוחר בסוף ... צריכים לקבוע שוב
quote:Originally posted by luckystrike לך תאנוס תפוחי אדמה בקניון ! כן.. זה מה שאני יעשה או שאני יבוא לקיבוץ ויאנוס משהו אחר כמוך.... או בעצם כבר עדיף כמו אריאל.... וחפיף על אז... היה לי מה לעשות בסוף אם אני לא יעבוד מחר אז אפשר מחר בלילה... יש לי בגרות יום ראשון אז אפשר לצאת