|
|
|
|
 |
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by nesher
אה נכון
שכחתי
זה שרון שישנה הכל
הוא ישנה את פני החברה הישראלית
את פני הכלכלה
אז תגיד לי גאון , למה הוא לא שינה כלום בשנתיים האחרונות?
אה?
למה זה?
לא רק שהוא לא שינה כלום אלה גם התדרדרו למצב הכי חמור שהיה אי פעם מאז תקופת הצנע
חתיכת מבין אתה נכון
יאללה אספסוף, אני כבר מדמיין אותך בכנס של הליכוד
היידה ביבי, יאללה שרון, אריק מלך ישראל
אפס |
לדעתי שרון ראש ממשלה מצויין
אז יופי היה לך שנתיים קשות, אני לא מאמין שראש ממשלה אחר היה עושה יותר טוב.
הוא נכנס לממשלה בכנסת שמאלנית שקשה לו לתפקד בה באמצע האינטיפדה !
שרון לדעתי פועל נכון ככה שהוא עובד ביחד עם האמריקנים,
ואנחנו באמת מקבלים מהם אחלה תמיכה יחסית לשאר העולם.
הבעיה היחדיה עם הממשלה של שרון זה ההסברה בעולם
חוץ מזה אני מאמין שאם ניתן לשרון עוד זמן לא ידפקו התוכניות לטווח ארוך שלו, והמצב ישתפר.
להצביע עבודה זה הדבר הכי גרוע שיש, כשמצנע מבטיח לצאת מההתנחלויות, בקיצרו לותר לטרור, כאילו כל כך קשה להם לדרוש עכשיו יהיה את זכות השיבה או מי יודע מה, תמדי הם ימצאו סיבה לעשות עלינו טרור כל עוד ארעפת בשלטון, ומצע מעוניין להסכים לכל הדרישות של ארעפת, אם כן מצנע מטומטם.
אני גם מאמין בצבא ובמודיעין שלנו , ואתם בעצמם שומעים את דעותיהם של כל הבכירים במערכת המטחון, כולם מסכימים עם הדרך של שרון, אומרים גם שיציאה מההתחלויות זה טעות גדולה מאוד.

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire
|
|
Jan-10-2003 16:42
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by NaOren
מה גרוע בשרון?????
מה מנצע אההההההה אפס מאופס הזה שווה???????
הזבל הזה רק צרות יעשה תאמין לי
חנון מניאק!!!!
סעמק איך מישו בכלל יכול לחשוב על להצביע לאפסס הזה |
מה גרוע בשרון ?!!?! הוא בסה"כ ראש הממשלה הכי גרוע שהיה במדינה הזו
בגללו האינתיפדה עדיין קיימת, עובדה ! אחרי הכל
הבן זונה הזה אחרי הפסקת אש שבה מה 17 לדצמבר 01 עד ה13 לינואר 02 שבזמן הזה לא היה שום פיגוע או הרוג בתחומי הארץ
[חיסל את ראד כרמי [ללא ידעתו של שר הבטחון שלו
דבר שגרם לפריתה מחדש של האינתיפדה
במשך חודש לא היה לך אף הרוג ובשבוע אחרי החיסול היו לך 48 הרוגים.
ואיזה מין ראש ממשלה נותן הוראות לצבא בלי לידע את שר הבטחון
אתה מבין שמופז ידע על החיסול ופואד לא... עובדה, הבן אדם בבוקר של החיסול הכחיש את הקשר לחיסול וטען לתאונת עבודה.
האינתיפדה התחילה כפח"ע עממי בגלל עלית שרון להר הבית, כלומר בקת"בים וידויי אבנים וזה שכח אחרי חודשיים
עראפת השתמש בפחע עממי ע"מ למחות על הנסיון של ברק וקלינטון לכפות עליו הסכם אבל עובדה שהיום בראשות מביני שלא תהיה זכות השיבה ולא רק זה אלא הם גם לא יקבלו פיצויים על זה, סה"כ השווי של אדמות המדינה שעליהם מוקם נדל"ן היום בשטחים שיעבירו אלים עם פינוי של התנחלויות מבודדות מגיע לרב מכסת סכום הפיצויים המשוער. ואם ברשות מבינים שהאיתיפדה טעות ולא רוצים להמשיך אותה אז למה היא ממשיכה, למה התנזים הפך מגוף פרגמטי לגוף טרור שמשתף פעולה עם הגא"פ והחמאס. רק בגלל החיסול האומלל הזה רק בגלל המדיניות של שרון, דווקא עכשיו שאנחנו בתוך השטחים הזמן הכי טו לעשות הסכם הפסקת אש, לפלשתינים אין מה להפסיד וזה ירגיע את השטח ויוריד לגיטמציה לארוגוני הטרור בדיוק כמו שקרה עם הפתיחה של מחסום 42 לכפרי ג'נין, הסכם הפס"א כרגע הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות.
התנזים הוא בה"כ חצי מילציה פרגמטית שהצטרפה לטרור בגלל הביטול של הפסקת האש בעקבות החיסול עם יהיה הסכם חדש, בתור הגוף הצבאי של הפתח סביר להניח שתוכל להקים את הגופים המסכלים הדרושים לך. כל תנועה או גוף שמקורה בשטחים מעולם לא בצעה טרור לפני אינתיפדת אל אקצע. רק הגופים [שמקורם בתנועות גלובאליות כמו החמאס [האחים המוסלמים
[או הגא"פ [ג'יהאד איסלאמי שהוא חלק מרשת אל קעידה היום
כמו שמלחמת המפרץ הראשונה גרמה לדהלגיטימציה של האינתיפדה הראשונה
המלחמה הקרובה גורמת ללהלגיטמציה של הטרור אבל שרון יותר מדי מפגר בשביל לעכל את זה. כמו שהטרור מסתמך על שרון כדי למכור אשליות לעם הפלשתיני שרון מוכר אשליות לעם ישראל, רק חבל שאף אחד לא מזכיר ששרון הוא שגרם לתיחת המהומות והא הסיבה שהאינתיפדה הזו עדין קיימת
ובואו נעבור לנושא הכלכלי, אני לא מבין ריך אף אחד לא צועק על זה שהליכוד שהיא מפלגה קפיטליסטית-רוויזיונסטית טהורה שאין לה במצע האידאולוגי אפילו סעיף פרו-חברתי אחד, מה אני לא מבין שכבות הביניים ועיירות הפיתוח לא מבינים שהפגיעה הכלכלית ועיקר המעסמה בשלטונות הליכוד לדורותיהם זה עליהם, העשירים לא נפגעים
הגיע הזמן שאנשים יבינו שרק מפלגת לייבור יכולה לשקם את הכלכלה וזה בדיוק מה שקרה כל פעם שהעבודה היתה בשלטון
ומה זה הזיוני שכל על זה שמצנע חסר נסיון, הבן אדם לא היה בן אדם בקריה אלא אלוף בצה"ל, ופוליטיקה
מי שלא מכיר מערכות מוניצפליות לא יודע שהתרגילים הכי מסריחים והפוליטיקה הכי מלוכלכת זה שם ומצנע קנה לעצמו לבדו את השם של אדום הגון ומסור
חוץ מזה שיהיה חנון, אז מה,
אתם בדיוק כמו כל המפגרים בכתה ג שמצביעים למועצת תלמידים
לכל הערסים המופרעים שרק עושים בלאגן, הם בטוח לא יעזרו
לא ערסים בכתה ג' ולא ההתגלמות הבוגרת שלהם בדמות הליכוד
Jan-10-2003 17:28
|
|
|
 |
 |
nesher
Flying Tranceaddict

Registered: Jul 2001
|
|
|
טוב מאוד אריאל
אני בעדך
למרות שחצי מהמילים לא הבנתי
חחח
סתם , הבנתי תרוב, אבל אתה משתמש באחוש שפה גבוהה
אם אתה רוצה לשכנע פה מישהו , דבר בשפת העם
ול-א-ט, מבין למה אני מתכוון??
חחח
סתם
קיצר, תלמדו מאריאל , אל תגידו אחר כך שהוא לא מבין כלום
מישהו שינסה לענות לו בצורה אובייקטיבית למה שהוא כתב!
לא רק, אה אה, מה פתאום
אתה אדיוט, הליכוד טוב
Jan-10-2003 18:05
|
|
|
 |
 |
|
 |
All times are GMT. The time now is 15:35.
Forum Rules: