|
|
|
|
 |
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: אררררר הברקנים !!!
| quote: | Originally posted by luckystrike
וטוב מאוד שכך ! בקשר לחזרה אני מתכוון ...
ווורטקס אחי ספר עוד פרטים
אני מתחיל להיזכר באמת שאודי אמר פה משהוא על החרא הזה
אבל לפי מקורות שלי ופעם חקרנו את העניין הזה מכל המקומות
אז אין קשר בין הטראק לאייל !!!
אני מתכוון לוויאג' ו |
אחי אני גם זוכר ממה שאודי רשם וגם מאחד שאני מכיר שהוא בסצנת הפסיכו כבר פולללל שנים, הוא היה במסיבות של אסטרל הראשונות, קיצר, ברקן פעם היה דיג'יי גואה דיי טוב לפי מה שאמרו לי, ואז הוא ועוד כמה חברים, הולימן ושות' החליטו לעשות סגנון חדש, סגנון עממי וישראלי, קיצר נצחונות, שהסגנון מורכב מקצב גואתי, ומלודיות כמו שכולנו שמענו כבר נו.. קיצר הוא הצליח, הוציא עוד כמה דיסקים, "עשה" טראקים עם אומנים אחרים (הם עשו והוא רשם את השם שלו על הטראק)
אומרים שהוא גנב דיי הרבה טראקים, מישהו סיפר לי שלחבר שלו נגנבו הטראקים עוד בתק' האימפולס, קיצר זה יכול מאוד להיות אבל לא על זה ביקשת שאני ידבר...
קיצר מה שהבנתי מהסיפור עם וויאג' זה שיהל שלח לטייסטו את הטראק, וטייסטו בלי לחשוב פעמיים הוציא את הטראק ורשם אותו על השם של יהל, אייל תבע את טייסטו על זה כי הוא היה גם חתום על הטראק, ברקן כצפוי ניצח בתביעה וטייסטו הואלץ להחתים אותו על כל סינגל שהוא יוציא עד ליציאה של אוסף בבלק הול של ברקן, יכול להיות שהוא גם הרוויח סכום כססף לא מבוטל מהתביעה אבל על זה אני לא יודע, קיצר נראה לי אייל חושב שהוא ירוויח יותר כסף ממכירת הדיסק מאשר בתביעה, אבל עם המוזיקה "שלו" (של האלה שעובדים בשבילו בעצם...) הוא לא יגיע רחוק עם קומבינות בעולם...
Xetro's Facebook page
|
|
Jan-12-2003 21:16
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 03:47.
Forum Rules: